• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

meloşummmmmm ay hemen burda bi halay başı olayım dedimmm

sağlıkla gelsin yiğenimiz inşlhhhhhhhhhhhhh :64: :64: :64::64::64::64::62::62::62:

hade kuzum dua et bakalım senin duan kabul olur tez zamnda arkandan geleyim inşlhhhhhhhhhhhhh

ay bu arada demin telde konuşurken arkadaşım gelmişti onuda annesi aradı annannesine bişi olmuş hastaneye götüryolarmış kalktı gitti kızcağız :96:

meloşummmmmm ay hemen burda bi halay başı olayım dedimmm

sağlıkla gelsin yiğenimiz inşlhhhhhhhhhhhhh :64: :64: :64::64::64::64::62::62::62:

hade kuzum dua et bakalım senin duan kabul olur tez zamnda arkandan geleyim inşlhhhhhhhhhhhhh

ay bu arada demin telde konuşurken arkadaşım gelmişti onuda annesi aradı annannesine bişi olmuş hastaneye götüryolarmış kalktı gitti kızcağız :96:

saol kusum da yarın bi kan testinide göreyimde öle rahat etsin içim darısıda size inşallahhh bacımmm:29: :16:

kızlar bende sözlümle yenıden barıştım nişan yapıyorum doğuya gelıcez en kısa zamanda cok korkuyorum offf

iyi hadi gözün aydın canımm seviyosan napıcan tabiki gelicen kuzuu bakk bizde dogudayız sen nereye geliyosun belli mi pekii hakkında hayırlısı olsunn inşallahhh:29: :16:

Son düzenleme:
cok şükür ıyımm tatlımm bıraz yorgunumm temızlık yapıyorummm canımm hayırlı olsunn allahımm tamamına erdırsınn canımmm hayırlısıyla kucana almayı nasıp etsınnnn:emir_bebek::64::54:

amin canım çok tesekkürler test yaptım ikinic cizgi pembeydi karsı komsum ebe gösterdim hamilesin melike dedi bakalım yarında kan vermeye gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim canım:29: :emir_bebek: :16:

amin canım çok tesekkürler test yaptım ikinic cizgi pembeydi karsı komsum ebe gösterdim hamilesin melike dedi bakalım yarında kan vermeye gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim canım:29: :emir_bebek: :16:

Çok sevindim Melike'cim,:8:hayırlı uğurlu olsun canım,hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..:49:

gunaydınn canımm haydı hayırlısı canımmm inş güzel hayırlı haberlerle gelırsınnn tatlımmmm:emir_bebek::54::16:

esselam günaydın canlar nasılsınız
ecrincim sağolasın canım inşlhh bende artık veririm müjdeli haberimi :)

meloş kuzu ne yaptın merak ettim inşlhh kan değerinde süper ötesi çıkar :92:

slm kızlarrrrr kan testim cıktı sükürler olsun rabbime 397 sonuc bebişim benimle doktorum ikide ilaç yazdı vitamin bunları kullan bayramdan sonra gel bakalım bebişine dedi yaaa rabbim inşalah sizede nasip etsin hayırlısyla canlarımmm benimmm bizede dua edin olurmu bebişimle budefa bırakmasın bana sımsıkı tutunsun inşalllahhhh :nazar: :emir_bebek: :29: :48:

iyiyim canım ya çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş.o güzel kalbine göre versin tabi ayşenede öptüm hoşçakal

Çok sevindim Melike'cim,:8:hayırlı uğurlu olsun canım,hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..:49:

gunaydınn canımm haydı hayırlısı canımmm inş güzel hayırlı haberlerle gelırsınnn tatlımmmm:emir_bebek::54::16:

esselam günaydın canlar nasılsınız
ecrincim sağolasın canım inşlhh bende artık veririm müjdeli haberimi :)

meloş kuzu ne yaptın merak ettim inşlhh kan değerinde süper ötesi çıkar :92:

hepinizeeeeeee cok ama cokkk tesekkür ederim canlar allah razı olsun hepinizden rabbimde sizlerin gönlüne göre versin inşallahhh iyiki varsınızz canlarım yaaa gercekten cok saolunnn darısıda aysenime zehrama ve bebiş isteyen tüm anne adaylarına hayırlısıyla inşallahhhhhhhh:nazar: :emir_bebek: :29: :16:

Back
X