- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
iyi hafta sonları canlar :92:
meloşum naber kuzu :94:
sanada tatlışım iyiym canım cok sükür sende keyifler nasıl canımın içiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi hafta sonları canlar :92:
meloşum naber kuzu :94:
meloşummmmmm ay hemen burda bi halay başı olayım dedimmm
sağlıkla gelsin yiğenimiz inşlhhhhhhhhhhhhh![]()
![]()
hade kuzum dua et bakalım senin duan kabul olur tez zamnda arkandan geleyim inşlhhhhhhhhhhhhh
ay bu arada demin telde konuşurken arkadaşım gelmişti onuda annesi aradı annannesine bişi olmuş hastaneye götüryolarmış kalktı gitti kızcağız :96:
kızlar bende sözlümle yenıden barıştım nişan yapıyorum doğuya gelıcez en kısa zamanda cok korkuyorum offf
gunaydınn canlarımmm :79:
rukiyecim naber nasılsın canımmmm![]()
![]()
cok şükür ıyımm tatlımm bıraz yorgunumm temızlık yapıyorummm canımm hayırlı olsunn allahımm tamamına erdırsınn canımmm hayırlısıyla kucana almayı nasıp etsınnnn![]()
hoşgeldin canım naber nasılsınnnn![]()
![]()
amin canım çok tesekkürler test yaptım ikinic cizgi pembeydi karsı komsum ebe gösterdim hamilesin melike dedi bakalım yarında kan vermeye gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim canım![]()
![]()
![]()
amin canım çok tesekkürler test yaptım ikinic cizgi pembeydi karsı komsum ebe gösterdim hamilesin melike dedi bakalım yarında kan vermeye gidicem inşallah hayırlı haberlerle dönerim canım![]()
![]()
![]()
iyiyim canım ya çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş.o güzel kalbine göre versin tabi ayşenede öptüm hoşçakal
Çok sevindim Melike'cim,hayırlı uğurlu olsun canım,hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..
![]()
gunaydınn canımm haydı hayırlısı canımmm inş güzel hayırlı haberlerle gelırsınnn tatlımmmm![]()
esselam günaydın canlar nasılsınız
ecrincim sağolasın canım inşlhh bende artık veririm müjdeli haberimi :)
meloş kuzu ne yaptın merak ettim inşlhh kan değerinde süper ötesi çıkar :92: