- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
iyiyim tatlım ne olsun işte yarın gidicem diye bugün eşimi gönderdim uyumadım işlerimi halledeyim dedim
sen nasılsın napıyo bakalım bizim yeğen
güle güle gitgel bitanem benim şimdiden iyi bayramlar sana bacım iyiyiz teyzesi çok şükür arada belim agrıyo okadar da olsun yeterki saglıcakla gelsin diyoruz babasıyla darısıda sana olsun inşallah bacım inanki dualarım seninleee
sağol kuzum
dikkat et kendine ağır iş yapma yat dinlen keyfine bak yiğenimizi büyüt :80:
aminn canım hade bakalım sen doğurmadan bende geleyim arkadan :92:
ben şimdiden bayramlaşayım yarın sbaah gidiyorum annemlerin yanına
rabbim sevdiklerimizle ailemizle nice huzurlu sağlıklı bayramlar geçirmemizi nasip etsin
hepinizin bayramı mübarek olsun
hayırlı sabahlarrrr canlarrrrrrr
slm cnm nbrr nasıslsın bebiş oldumu nezman oldu uzun sure bu bolume gıremdım
hoşgeldin canımm benim yok canım daha yeni hamile kaldım çok şükür olmadı daha teyzesi suanda çok minik pazartesi bayramdan sonra rabbimin izniyle görmeye gitcez babasıyla inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla sen napıyosun nasılsın bitanemmm
hayırlı akşamlar canlarrrrrrrrrrrrrr
Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki
yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice
bayramlara...
herkesin bayramı kutlu olsun inşallahhhhhhhhhhh
hb tatlımmm .....
insss.alalh izinveride görürüsünüz bebeişinizi ..... ewet allah olmayanalarda versınnn .....
aminnnn ...
bende ne yapam tatlım ya buyuk kzım okula basladıı onuntelası kosusturma falan ...simdide bayram telasııı işte :)))
bayramda nedsın evındemsın gıdıonmu bıryerlere ben evımdeyım ya annem zaten bnm yanımda kayıbnvalıdem cok uzaklta su uzaklarda neasıl gıtcegm burası ii de samsun sogukmus
sana hayırlı aksamlar tatlım
insssssss.. tatlım
senınde bayramınkutlu olsun
slm kızlarrr nerdesiniz huuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?