Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ıyım canımm cok şükür sen nasılsın bebiş nasılll

çok şükür iyiyiz teyzesii yarın sınavımız var ögleden sonra üniv. mezunları için yaa ilaç almıcam cünkü onlar midemi bulandırıyo uyutuyo çok yaramaz olucak benimki canım hiç sorma sen napıyon nasılsın senin bebişler ne alemde bende sisi çok öptüm kusumm

aysenimm nerelerdesin nasılsın kuzummm

selam yavru kuşum
bu ara baya yoğundum misafiler felan bende hasta oldum boğaz ve kol ağrısı çektim şimdide vücudum özellikle bacaklarıma kaşıntı vurdu yara oldu kaşımaktan doktora gidicem ama hangi biri için gidicem bilemedim

sen nasılsın yiğenimiz nasıl bakalım

he bu arada bence erkek olcak içime öle doğuyo kuzum :97:

çok gecmiş olsun balım benim eşimede alerji olmus oda öyle inanki acil şifalar olsun inşallah canım sanadaa
iyiyiz çok şükür aysen teyzesi midem bulanıyo basım dönüyo kesemizi gördük gecen hafta çok şükür kalp atışları için gitcez ayın 6.da inşallah darısıda size olsun canım arkadasım benim hep dua ediyorum inanki sizee
ahh canım benim banada öle geliyo babamız kız istiyo hiç sorma rabbim gönlümüze göre versin hayırlısını versin eli ayagı düz olsun vatana millete ve bize hayırlı bir evlat nasip etsin yüce rabbim bitanem nasıl olsa ikiside yok benim için farketmez kuzusumm yarın da sınav var ögleden sonra giricem bakalım dua et teyzesi bize öptük seni çokkk :119:

Son düzenleme:
melikecımm sana yarın icin başarılarrrr dılerımm inş herşey ıstedığın gıbı olurrrr tatlımmm kendıne dıkkat et

melikecımm sana yarın icin başarılarrrr dılerımm inş herşey ıstedığın gıbı olurrrr tatlımmm kendıne dıkkat et

allah razı olsun canım cok saolun sınavım 2.30 da bakalım inşallah güzel sorular vardır ve güzel gecer tatlım benimmm

canım mrb sınavın umarım iyi geçmiştir yeni mi hamile kaldın sen geçn ay yazışırken yoktu herhelde rabbim tamamaına erdirir inşallah

slm kızlar uzun bi aradan sonra gelebildim.bebişim doğdu teyzeleri bingöle taşındık zorlu bi doğum ve taşınma oldu bizim için bebşimde bende cok acılar cektık geniş bi zamanda anlatırım meloş cok mutlu oldum bebişine tamamına erdirsin rabbim inşallah

canım mrb sınavın umarım iyi geçmiştir yeni mi hamile kaldın sen geçn ay yazışırken yoktu herhelde rabbim tamamaına erdirir inşallah

çok tesekkürler canım evet tatlım yeni hamileyim ayın 6 .sında 2 aylık olcak inşallahhh rabim isteyen herkese nasip etsin bende ne zamandır istiyodum rabbime sükürler olsunki melegim suanda benimle canım

hoşgeldin kuzu nerelerdeydin sen yaa ayy yerim ben onuuu yaaa allah bagıslasın bidenem bebişini darısıda bana inşallahh evet canım sonunda kaldım çok şükür yaa biliyon ne zamandır istiyoduk rabbime şükürler olsun bizde pazartesi kalp atışlarını dinlemey gitces teyzsei çok öptük sisiii rabbime emanet olun kusumm

hoş geldınn canımmm geşmiş olsunn gule gule buyut bebişini sağlıkla ıkınızıde tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…