Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kızlar iyi geceler benimde eşim polis olacak kısmetse 7 ay eğitim sonunda nisanda gidecek kısmetse nasılsınız ????

ben cok yaslandim 32

yok canımm neden öle düşünüyosun inanki yasın gayet güzel bende bezen öle diom ama herseyden önce saglık tatım benim doganın kanunu bu insanoglu dogar, yaşar,ve ölür o yüzden her anın kıymetını bilmek ve su üç günlük dünyada kimseyi kırmamaya calışmamız lazım tabii bu kendi fikrim kanımca herkesi tenzi ederekten

Son düzenleme:
bende iyim kızlar 7 ay gidecek ya kızımla kalıcam şimdiden ayrılığıı düşünüyorum ben hamileykende beş buçuk ay da ayrı kalmıştık askerlik için benimm kaderim beklemek hep ee erken ewlenirdsek böle olur işte sabredemedik askerlik bitsin okulu bitsin nese yinede bunada şükürrr :)

ahh canım benim neyse kavusmusunuz ya suanda yanında yaa demek bide kuzun var allah bagıslasın bitanem benimm benimkide yolda inşallahhh

melikecim allah tamamını erdi,rsin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin çok güzel annelik hayatın tamamen değişiyo arada bunalıyosunda ama her yönden güzel lll

20 li yaslar guzeldi.2. cocuktan sonra kendimi bayagi bir yaşli ve yorgun hissediyorum oyuzden senin yasinda olmak isterdim minigim beni mahvediyorda.

melikecim allah tamamını erdi,rsin sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin çok güzel annelik hayatın tamamen değişiyo arada bunalıyosunda ama her yönden güzel lll

ahh canım benim ben ne zamandır bugünü bekliyodum rabime şükürler olsun bulantım felan oluyo ama hiç şikayetci deilim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh çok tesekkürler tatlım benimmm

serap bizim görümcede 8 yaşında kızı var bidaha hamile 6 aylık şuan oda kız kendisi 34 yaşında hiçde öle demiyo çok güzel bu yaşta fln diyo 3. bile düşünüyo erkek olsun gdiye

valla iyi dinlen uyu cok aricaksin bugunlerini ama dunyada onlarin gulucugune hicbirseyi degismem.içini kararttiysam kusura bakma canim

yok kusumm ne bilim acaba bende 30 yasıma gelince bölemi olurum dicemde ben her yıl bi yas büyüdükçe zaten korkuyom aslındaaa yaslanmak istemiyom hep bu yasta kalsak ne güzle olur dimiiii
olsun canım yinede inanki çok güzel bi yastasın her anın tadını cıkarmaya bak evet yaa hadi cabuk büyü kuzum diomm tekmele anneni diom tabi bide cinsiyet merakımda sardı acaba ne diye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benimmm

serap bizim görümcede 8 yaşında kızı var bidaha hamile 6 aylık şuan oda kız kendisi 34 yaşında hiçde öle demiyo çok güzel bu yaşta fln diyo 3. bile düşünüyo erkek olsun gdiye
enerjisi demekki fazla onun ben zorlaniyorum 3 erkekle ugrasmaya

hayirli evlat olsunlar canim ben kizim olsun cok istemistim ama kismet boyleymis.Allah gonlune gore versin senin.

ya ondan değil erkkek olsun diye işte allah evladın hayırlısını versin kız erkek ne olursa allah bağışlasın canım oğluşlarını olsun bu günlerde geçiyo büyüyolar sonra diyosun iyiki yapmışım bende 3 tane düşünüyorum şimdi 1 yaşında bi kızım var teyzeleri bende 21 yaşındayım 3 yaşına glsin bidaha sonra o büyüsün 3 yaşına gelsin bidaha düşünüyorum allah nasip ederse

hayirli evlat olsunlar canim ben kizim olsun cok istemistim ama kismet boyleymis.Allah gonlune gore versin senin.

ayy sorma canım hayırlısı olsun diyom zaten hep ama babamız ilk söledigimde bi kocaman cicek yaptırmış önünede kız bebek koydurmuş tabii yazılı karttada kız bebek dünyanın en güzel annesine diye... yazdırmış tabi oda öle istiyo oyyy canım askım benimm tam aklımdan geciyodu simdi aradııı kalp kalbe karsıymış rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım herzaman herseyde

allah bagıslasın canımm rabbim gönlüne göre versin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…