- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
iyiyiz canım cok sükür sende iyisin inşallah bu arada nerden canımm ben malatyadayım sarka geldikkhoşbulduk arkadaşlar.forum takipten kesfettim boyle bir sayfa oldugunu.herkes iyidir inşallah.
bende geceleri yanliz kalamiyorum .cok şukur geceye gitmiyor uzun zamandir.ama gorev cikmasin diye dua ediyorum.
canim saglicakla kucagina alirsin insallah.ben afyondayim yeni geldik.slm güzel teyzeleriiii simdi doktordan geldik çok şükür duyduk kuzumun kalp atıslarını darsııda bebek isteyen tüm arkadslara hayırlısıyla inşallah inanki çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese yasatsın inşallahhhhh
herkese iyi günler .benimde eşim 12 24 çalışıyor.alıştım artık geceleri yalnız kalmaya çocuklarda olunca insan vakit geçiriyor vede korkusu geçiyor.
canim saglicakla kucagina alirsin insallah.ben afyondayim yeni geldik.
afyon guzel sayilir.sark
gorevimizi vanda yaptik.
insallah canim sizde kurtulursunuz.ama bizim ikinci sark gorevimiz yine var bakalim hayirli yerler olsun.ne güzelcanım siz kurtulmuşsunuz bizim bura doguyla hiç alakası yok inanki ama darısıda bize olsun inşallahhh
hosbulduk canim afyon fena degil ama doktor bulamadim 9 aylik ogluma.izmire gitmek zor oluyor .mrh kızzlarrr ben geldim.meloş hayırlı olsun canım duymuşsun mınıgın kalp atışını darısı bana olsun insallahhhhh.tabikide isteyenlerede.eşim bugun gecede bende pinekliyorum pcninibasında benımkıde 1224çalısıyo geceye gıttiği günlerdeen nefret ediyorum cünkü cok sıkılıyorum.önceden korkardım artık lojmanda oturdugum için korkmuyorum.bi alışkanlık oldu bende eşim geceye gitigi gün hiç uyuyamıyorum bazen sabahlıyorum ya.zaten yatak odasında yatmam:18: korkarım buda bi alişkanlık oldu.tvnın karsısında yatıyorum zor iş vesselam .anlıyorum yani sizleri.bu arada yeni gelen arkadasım hoş geldın memleketimde görev yapıyormuşsunuz guzeldir orası.bizde merkezden geldik şarka afyonu cok aradık burda ama artık alıstık.biraz uzun olmuş ne yazmısım beeee:78:
insallah canim sizde kurtulursunuz.ama bizim ikinci sark gorevimiz yine var bakalim hayirli yerler olsun.
mrh kızzlarrr ben geldim.meloş hayırlı olsun canım duymuşsun mınıgın kalp atışını darısı bana olsun insallahhhhh.tabikide isteyenlerede.eşim bugun gecede bende pinekliyorum pcninibasında benımkıde 1224çalısıyo geceye gıttiği günlerdeen nefret ediyorum cünkü cok sıkılıyorum.önceden korkardım artık lojmanda oturdugum için korkmuyorum.bi alışkanlık oldu bende eşim geceye gitigi gün hiç uyuyamıyorum bazen sabahlıyorum ya.zaten yatak odasında yatmam:18: korkarım buda bi alişkanlık oldu.tvnın karsısında yatıyorum zor iş vesselam .anlıyorum yani sizleri.bu arada yeni gelen arkadasım hoş geldın memleketimde görev yapıyormuşsunuz guzeldir orası.bizde merkezden geldik şarka afyonu cok aradık burda ama artık alıstık.biraz uzun olmuş ne yazmısım beeee:78:
hayirlisi olsun canim arkadaslik teklifini kabul ettim ilk arkadasimsininşallah canımm eger eşim bu yıl komserligi kazanırsa inşallahh bizde ikinci kez gelicez hakkımızda hayırlısı olsun tatlışımmm
hayirlisi olsun canim arkadaslik teklifini kabul ettim ilk arkadasimsin
ben biraz asosyalimdeyaa ölemiii benim 400 küsürrrrrrr canım saol
ben biraz asosyalimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?