canım aysenimiz var simdilik galibaaa
tesekkürler canım güzel düşüncelerin için
oh ohhh maşallah kuzusumaaaa hoşgeldin bebegeemmm
yok kuzusum unuturmuyum bu ara cok yogunum inanki annem geldi benimde ama bi gün kaldı geri döndü babamın işi varmış bu tarafta mecburen gitti cünkü abimin dügünü var diger hafta oda yogun olucak ama inşallah sömestir de burdalar kız kardeşimle
evet kuzusum yegeninde ii maşallahh erkek gibi simdilik kesin deil ama yinede bi ay sonra belli olur dedihakkımızda hayırlısı neyse o olsun kusumm darısıda sana olsun inşallah canım arkadasım benimm :13:
herkes istanbul dışımı istanbulda olanlar var mı
İyiyim ben de çok şükür ne olsun Pazartesi finaller başlayacak onunn korkusu sardı şimdiden. :18:
Bu arada biz ayrıldık, ben istedim o da peki sen bilirsin dedi ve öylece bitti bir 5-6 saat önce. Ama her şey yolunda, iyiyim çok şükür.Yine de onun bahanesiyle sizleri tanığıma çok mutluyum.
selam canım biz istbldayız üsküdarda
sen hangi ilçedesin :92::92:
hoşbulduk canım
oo düğün var demekk allah bir ömür sağlık huzur versin bir yastıkda kocatsın :98:
o zaman sen gidiceksin desene sana yol göründü neyse tehliheli zamanları atlattın sayılır
öptüm ikinizide
merhaba kızlar nasılsınız bende asker eşiyim ama yazayom dedim
nirdesinnn bacinekkkk
melike sen polis eşimiydin eğer yanlış yapmıyorsam 2009 gelinlerindensin demi
aaa evet canım bende şimdi baktım da arkadas listemdesinunutmusum yaa kusuruma bakmaa ama nerde oldugunuda unuttum hamilelik unutkanlıga yol actı galibaaa
aysenicim biz senle polis eşleri topiğinin içinde kendimize bi tükkan açak tükkanın adı daüzüldüm canım neden sen istedin herşey yolunda gibi görünüyodu :26:
banada sanki tekrar barışırmışsınız gibi geliyo nedense :93:
sanki sen kafandaki soruları gidereceksinde onunda hep seninle olduğunu düşündüğün için istediğin an da yanında olacakmış gibi geldi
bende amma yazdım cerkezim gibi
hakkınızda hayırlısı olsun
slm kuzum bizde duydunmu bilmiyorum ama sarıgazideyiz baya bi dıştayız yani ümraniya taraflarında
çok tesekkür ederiz kuzumun güzel teyzosuuuyok canım gidemicez iznimiz yok maaaleseff şimdi kayınbabamda hasta yaa eşim dio gidersek sömestirde 10 gün gidip geliriz dio napalım saglık olsun sen napıyon nasılsın datluşumm bizde seni çok öptük balımm ararım seni bi ara görüşürüz kusum çok özledim valla senii beyadır görüşemedik bende çok yogunum inanki bak her aksam bi arkadastayız bugünde yemege davetliydik şimdi geldik eşimde 12 24 e döndü yine bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
aysenicim biz senle polis eşleri topiğinin içinde kendimize bi tükkan açak tükkanın adı da
''umumiyetle fal bakılır!!! ''
eşimin doğum günü var şubatta (gerçi daha çok ama)beynim durdu resmen bi türlü ne hediye alacağımı nasıl bi sürpriz yapacağımı bilemedim herşeyi son güne bırakmak istemiyorum onun için tavsiyelerinizi bekliyorum :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?