Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

şimdiden başlamış demek sömürmeye seni çok mu yaramaz olacak nedir
neyse canım dikkat et kendine

anladım canım yozgatın neresinden bizde her sene sivasa giderken geziyoruz yozgatı çok komşumuz var yozgatlı
ben doğma büyüme istbllyum
ama anne trabzonlu (ben hiç görmedim annemde küçükken gelmiş )
babam bilecikli
eşimde sivaslı işte
tam bir karmayız
tamam canım grşrz inşlhh

günaydınlarrrrrr hayırlı cumalarrrrrrr

günaydın canım hayırlı cumalar
meloşumm bize dua etmeyi unutma bacım

hiç unuturmuyum canım arkadasım seniii bennn hep aklımadasın hep dualarımdasın rabbim inşallah tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder sanadaaa

Son düzenleme:

ben merkezdenım esım bogazlıyan ama bızde sneın gıbı bılmıyoruz memlektımızı ben trabzonluları cok severım karsı komsumuz trabzonluydu kucukken balkona annemın topuklu ayakkabılarını gıyer cıkardım karsı komsumuzda benı gorur cok afedersınız uyyyyyy bok yiyenin kızı cıkar ha o ayagındakileru dıye bagırırdı bende korkumdan ıcerı kacardım ama cok severdım cok temız ınsanlardı.benım annemın babasıda tatar erzurumdan yozgata gelmıs annesı cerkez babamında anne baba cerkez bende tam bır kırmayım

günaydınlarrrrrr hayırlı cumalarrrrrrr

hayırlı cumalar kusum bıze dua et sagsalım kazasız belasız gıdıp donelım ali yahyayı hasta etmeden hamişlerin duası kabul olurmus. kızlar hepiniz dua edın 10gun kadar nete gıremeyebılırım fırsat bulursam yıne gelırım yarın ya da pazar gunu yola cıkıyoruz dualarınızı beklıyorum hepinizi öpüyorum aksama yıne gelebılırım valiz hazırlamaktan fırsat bulursam

hiç unuturmuyum canım arkadasım seniii bennn hep aklımadasın hep dualarımdasın rabbim inşallah tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder sanadaaa
amin canım benim sağolasın

evet o tarzda ve komik konuşurlar annem felan bilmez ama rahmetli ananem güzel konuşurdu trabzondaki teyzemde öyle
hatta eşim konuşmalarının çoğunu anlamaz ben tercüme ederim
boşuna çerkez kızı değilsin yane
çerkez yemekleride bilirisn sen

inşallah canım arkadasım benimm tim dualarım seninleee bitanem benim rabbim seni eşini ve yakışıklı paşanı korusun her daim inşallahhh canımsın hayırlı yolculuklar simdiden güle güle gidin gelin inşallah gecerkende benim melekete adanamaaa el sallamayı unutmaa sakınn heeeeee

sende saol datluşummm canımsınnn

pek bildiğim söylenemez aslında bi kac tane bılıyorum gordugum kadarını gercı bıldıklerımden farklı seyler duydugumda soylenemez.sen biliyomusun laz kizu karadeniz yemeklerunu daaaaa Hamsili pilav Hamsikuşi anaaaaaa Hemseri saylırız kız osetyada karadenizde :13:

ne memleketi meloşşşş uçtun yavrim uctun bingölden kayseriye giderken adanadan gecılmıyo malatyadan gecılıyo ben sana el sallayım.neyse sen sımdı Hamilesin beynını 2.kısı kullanıyosun ondan karıstırmıssındır.(çaktırma ben Hamileyken Hep bu baHanenın arkasına saklanırdım gercı baHane sayılmaz gercekten oyleymıs bılımsel olarak yanı)

heeee dogru yaaa burdan geciliyomuşşşşş

bilirim canım
hamsili pilav
hamsili ekmek
lahana
turşu kavurması
muğlama
baluze
mısır ekmeği

bilirim canım
hamsili pilav
hamsili ekmek
lahana
turşu kavurması
muğlama
baluze
mısır ekmeği

allaaaaaaaaaaah kara lahana sarması tursu kavurması olsa sımdı ne ısterım gecen sene hamileyken tursu kavurması asermıstım bi de fasulye tursusu bol bol da lahana sarması yemıstımagzımın suyu aktı yıne bak muğlama mıhlama dıye de bılınen mısır unu ve tereyagla yapılan sey mı???
bak baluzeyi duymamıstım

anammm kolay gelsünnn ama burda bi hamüleee varrrrrrrrr olmuyo bacımmmm bak canımız cekiyooo kuzuşumlaaa heeeee

ah canım valla ben de yeridm olsa ama eşim yemiyo bu saydıklarımı sadece muğlamayı yer
dediğimiz aynı şey canım bazıları mığlaam der bazıları muğlama
baluzede tatlı şey canım
un şeker su dan yapılan muahllebi
üzerine tereyağı yakılıp dökülüyo sıcak yeniyo

anammm kolay gelsünnn ama burda bi hamüleee varrrrrrrrr olmuyo bacımmmm bak canımız cekiyooo kuzuşumlaaa heeeee

anammmm temem sustum kızzzz

hee bacımmm valla canım cekiyoooo

bu arad çerkez kızı meloş buranın demirbaşı olduk kızlar uğrayan yok pek nedense :82:

her zamanki gibi kusummmmm :94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…