meloş aramışsın hayatım duymadım :26::26::26:
baktım geç olmuş aramadım uyumuşsundur diye :26:
evet kusumm senden aldıgım tarifler vardı ya onu sorucaktım bacım hangisini yapsam daha makbul olur dşye karar veremedim de neyse çok güzel gecti herkeş çok begendiiii yaptıklarımı saol bebegemm sendeee
valla aklıma geldi aradığını görünce :)
diyorum daha yeni konuştuk yarım saat :82:
bendende bişiler yaptınmı bakam :82:
sen yaparsında güzel olmaz mı bacım :98:
güle gle harca bu arada manileri
öptüm kuzum
selam kızlar uzun zamandan sonra katıldım aranıza çocuklar malum durumum................
dishe sendemi hamişsin sevindim tuanamıza kardeş geliyor
allah kucağına almayı nasip etsin...........
melike sende hamişmissin şimdi gördüm ikiniz adına çok svindim rabbim tm isteyenlerenasip etsin kucağına alasın
aynen kusumm paramızı bebişimize harcıcaz güzel teyzesi inşşşvalla yaptım bişiler ama beyada kalabalıktı ev oturcak yer kalmadı desem
bizim adanamızın meshur kısırını sonra irmikli haşhaşlı tatlı, hindistan cevizli kurabiye, peynirli pogaca, sigara böregi yanınada yeşillik ve annemin güzel tursusuherkes tabagı boş verdi anlıcagın sende gel kusum neler yaparımm canım arkadasım benim varlıgın yeter senin kuzusumm
aksamda eşim süpriz yaptı kuzusumla bize sinemaya götürdü eyvah eyvah didik geldikk
mrb annelerin en tatlısııı naber nasılsın gülan ablacım beyadır görüşememiştik büyüdümü bebişler kızın nasıl oldu eminim annesi gibi çok güzel olmuştur öp benim yerime olurmu allah razı olsun canımsın amin inşş rabbim herkese en basta da aysenime nasip etsin hayırlı evlat nasip etsin inşşşşş
ohhh meni harika bacım
bende bugün arkadaşa gittim oturmaya o da bir sürü şey yapmış sağolsun yedim bi güzel
benim eşimde bayadır gidelim deyip duruyo ben boşver para harcamayalım cd sini alırız diyorumeccik dişimizi sıklaımda maddi anlamda bi rahat yüzü görek diyom
sanki bi sinemayla ne olcaksa
ohh beişte pek bi sosyal olacak anacım
güzel dileklerin için çok sağol hayatım
sllm kızlarrr nasılsınızzzvalla isim konusunda UTKU veya TAHA arasında gidip geliyoruz canım sizin varmı aklınızda isim
sende saol canımın içiii
ayy canım sorma yaa bende onu düşündüm ama sonra dedimki zaten cocuk olucak simdiler de gitmicem de ne zaman gidicem dedim gettümm
afiyet olsun sizede kusumm bende bugün carsıya çıktım bide bebiş magazalarını dolaştım tabi eli boş cıkarmıyım hastane cıkışı takım aldım bide havlu şimdilik kuzum inanki insan cok duygulanıyosag salim gelseydi melegim hayırlısıyla rabbim sanada yasatsın bu güzel duyguları biricik canım arkadasım benim
selam kızlar uzun zamandan sonra katıldım aranıza çocuklar malum durumum................
dishe sendemi hamişsin sevindim tuanamıza kardeş geliyor
allah kucağına almayı nasip etsin...........
melike sende hamişmissin şimdi gördüm ikiniz adına çok svindim rabbim tm isteyenlerenasip etsin kucağına alasın
allah razı olsun ablacımm senin kuzularına da masallah canımsınncanım melike hepiniz adına çok sevindim kızımda oğluşlarımda iyiler bol bol oğluşlarım yaramazlık yapıyorlar kızımı koruyorum onlardan kızımda 5 aylık oldu
oğluşlarımın adı
yunus emre
buğra han
kızımın
elif
ohh ohh ii yapmışsın gez bacım gez bugünleri çok arıycan sonra dediğin gibi
güle güle kullanmak nasip olsun aldıklarınızı canımcım
selamlar :80::82::82::82:
slm hemşocumm canım eşime sordum şimdi de 3 gün veriliyomuşşslmm kızlarrr birşey soracaktım doğum yapınca eşlerimize izin veriliyor mu ve kaç gün bilgisi olan var mı
selamlar bende ağrıda gurbetteyim
melekcim ben doğum yaptığımda eşime 3 gün doğum izni verdiler yanlış hatırlamıyorsam bebek telaşından pek aklımda kalmadı ama 3 4 gün die duymuştum bir kaç kişiden allah kurtarsın canım sağlıkla gelir bebeğin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?