Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bana dizi izletmiyo diye bende ona haber izletmiyom ama içim dışım aslan kaplan olduuu bizde sizzin gibi belgesel izliyoruz gündüzde evlendirme programı kadınlar gibi oturuyor onu seyredıyo benimkii

aynen canım yaa bide benim kocam esrayı sevmio pek zuhale bayılıo..ama çok gülüyoruz komedi programı gibi oluyo

şuan okuduğum bölümde kaymakamlığa kadar yüksele biliyorum ama devletdede çok iş alımı yapıyormuş bitsinde devlet memuru olmak istiyorum bende benim ilk okuduğum ünv.bilgisayar programcılığı ama oda özelde iş olanağı çok olanağı olan meslek eşimde özel sektörü istemiyor çelışacaksan memur ol diyor

vay yavrum topik bugun patlama yaptı 7kısıyız su an yagmur alttan bakma kız gel sende

aynı kelimeyi eşimde bana sölüyo bana kalsa şimdi baslarım calışmaya ama özelde calışmama karsı otur okulu tamamla devlete geç o halde diyooo

aayy bu senede kadınlar klübünde bebiş patlaması olacak sanırım kimi görsem ya hamile yada hamile olmak istiyor

sinirliyim bacinek sorma benim arıza bi arkadasım vardı aradan ay gecmıs nerdeyse yıl olcak gecen yıl olan seylerı sımdı soyluyo uyuz oldum uyuzzzzzzz

hadi yaaa ayy insanlar çok enterasan kusum o yüzden kimseyi anlamakta istemiyorum çok ölee salla getsin bacımmm degmezzz rabbime dua ediyom bizleri iyi ve hayırlı insanlarla tanıstır konustur diyee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…