bana dizi izletmiyo diye bende ona haber izletmiyom ama içim dışım aslan kaplan olduuu bizde sizzin gibi belgesel izliyoruz gündüzde evlendirme programı kadınlar gibi oturuyor onu seyredıyo benimkii
oooooooo kaynatmısınız bakıyomda bizimde babamız görevde ama gececi değil sabah gitti gündüze takviye kalacaklarmıs gece gelcek
evet canım benimde burda var bayan polis arkadaslar ya ben eşim hani bu meslekte ya daha iyi olur diye istiyorum aslında ondan uzak kalmak istemiyorum zaten aynı yerde görev yaparız olunca inşş bakalım canım belkide baska bi yerde memur olucaz gönül öle istiyo ama dimi sen ne düşünüyosun pekii :26:
yok canım adanalıyımm suanda dogu görevindeyiz bu sene geldik ya sen
şuan okuduğum bölümde kaymakamlığa kadar yüksele biliyorum ama devletdede çok iş alımı yapıyormuş bitsinde devlet memuru olmak istiyorum bende benim ilk okuduğum ünv.bilgisayar programcılığı ama oda özelde iş olanağı çok olanağı olan meslek eşimde özel sektörü istemiyor çelışacaksan memur ol diyor
kaç ay var daha çokmu........
ben malatya lafını duynca atladım hemen.malatyalıyım ben.buraya 2 sene önce geldik...............
hoşgeldin bacinekkkk naber nasılsın
oooooooo kaynatmısınız bakıyomda bizimde babamız görevde ama gececi değil sabah gitti gündüze takviye kalacaklarmıs gece gelcek
martın 9u gibi canım az kaldı aslında ama geçmek bılmıyo sanki zaman durdu
aynen canım yaa bide benim kocam esrayı sevmio pek zuhale bayılıo..ama çok gülüyoruz komedi programı gibi oluyo
sinirliyim bacinek sorma benim arıza bi arkadasım vardı aradan ay gecmıs nerdeyse yıl olcak gecen yıl olan seylerı sımdı soyluyo uyuz oldum uyuzzzzzzz
aayy bu senede kadınlar klübünde bebiş patlaması olacak sanırım kimi görsem ya hamile yada hamile olmak istiyor
kız melek 10unda dogurda dogum gunumuz bırlıkte kutlayalım
aayy bu senede kadınlar klübünde bebiş patlaması olacak sanırım kimi görsem ya hamile yada hamile olmak istiyor
bende istiyoruuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?