Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

aman polis olma benim bayan arkadaşlar var polis ama çok pişmanlar kendileri gündüz kocaları gece çalışıyor bir türlü görüşemiyorlar bazı günler

evet canım benimde burda var bayan polis arkadaslar ya ben eşim hani bu meslekte ya daha iyi olur diye istiyorum aslında ondan uzak kalmak istemiyorum zaten aynı yerde görev yaparız olunca inşş bakalım canım belkide baska bi yerde memur olucaz gönül öle istiyo ama dimi sen ne düşünüyosun pekii :26:

biz avcılardayız eşim de gecede şuan ama sabah gelmicek erken gelcek bu gece yarın sabah erken hastaneye gitçez die

hıım karşıdasınız yani.ayyy ne güzell erken gelecekmiş önceden hep ağlardım erken gelsin diye ama şimdi 2 kişi çalışıyorlar birde araba kullanıyo mecbur gelemıyo benimki

kızlarrrrr osman basladı siz de izliyomusunuz ali kaptana deli oluyom ahh kocişimde olsaydı ne güzel olurduu izlerdikk beraberrr

bende osmana bayılıyorum o çocuk yüzünden oğlum olsun isteyebilirim
Ama benim kocacım hiç dizi izlemio yaaa varsa yoksa haber yada böle aslanların geyikleri parçaladığı belgeseller izliyoz..bide ezeli o kadar

yok canım benim kocam nefret eder diziden ne izler ne izletir anca komik olanları izleriz yahşi cazibe bide papatyam filan

bende can sıkıntısına ne kadar dizi varsa seyrediyorum ama kociş evde oldumu baktırmıyo hiçbirşeye takip etmediği içinn bende kıyamıom birşey demiom

hıım karşıdasınız yani.ayyy ne güzell erken gelecekmiş önceden hep ağlardım erken gelsin diye ama şimdi 2 kişi çalışıyorlar birde araba kullanıyo mecbur gelemıyo benimki

bende hep erken gelsin istiyorum..ama bu gece çok işim var erken gelebilirim deyincee gelmeee demişim bi anda şok oldu kocacan..ama gelsin tabi hatta hep evde olsun

yok canım benim kocam nefret eder diziden ne izler ne izletir anca komik olanları izleriz yahşi cazibe bide papatyam filan

ayyy sorma benimkide yahsi cazibeye bayılıyo bide geniş aileee

sorma canım eşimde hep kızımız olsun istiyodu ama ögrendik ki oglumuz olucakmış hayırlısı buymuş hakkımızda demekki simdi osmanı izleyince bende benimkide çok seviniyoz inş öle tatlı bi oglum olur diom bende belgesel benimkide çok izler bide su habertürkte felan tartışmalara bakarr

bana dizi izletmiyo diye bende ona haber izletmiyom ama içim dışım aslan kaplan olduuu bizde sizzin gibi belgesel izliyoruz gündüzde evlendirme programı kadınlar gibi oturuyor onu seyredıyo benimkii

evet öyle canım................

hoşgeldin demiştim ama görmedin sanırım canım senle yakınmışız desene biz adanadan gelirken antepten dönüyoruz ya malatya yoluna çok uzak sayılmayız çok geldim urfada okudum üniv.yi antep gercekten güzel

Son düzenleme:
oooooooo kaynatmısınız bakıyomda bizimde babamız görevde ama gececi değil sabah gitti gündüze takviye kalacaklarmıs gece gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…