- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
aman polis olma benim bayan arkadaşlar var polis ama çok pişmanlar kendileri gündüz kocaları gece çalışıyor bir türlü görüşemiyorlar bazı günler
nasılsın canım
kızlarrrrr osman basladı siz de izliyomusunuz ali kaptana deli oluyom ahh kocişimde olsaydı ne güzel olurduu izlerdikk beraberrr
biz avcılardayız eşim de gecede şuan ama sabah gelmicek erken gelcek bu gece yarın sabah erken hastaneye gitçez die
kızlarrrrr osman basladı siz de izliyomusunuz ali kaptana deli oluyom ahh kocişimde olsaydı ne güzel olurduu izlerdikk beraberrr
iyiyim sağol.sen nasılsın............
merhaba......................
bende iiyim sadece sıkılıyorum yanlızlıktan
yok canım benim kocam nefret eder diziden ne izler ne izletir anca komik olanları izleriz yahşi cazibe bide papatyam filan
slm canım seni bi yerde görmüştüm sanırım ikiz bebeklerin vardı yanılmayayım ama nickinden hatırladım :26:
hıım karşıdasınız yani.ayyy ne güzell erken gelecekmiş önceden hep ağlardım erken gelsin diye ama şimdi 2 kişi çalışıyorlar birde araba kullanıyo mecbur gelemıyo benimki
yok canım benim kocam nefret eder diziden ne izler ne izletir anca komik olanları izleriz yahşi cazibe bide papatyam filan
bende osmana bayılıyorum o çocuk yüzünden oğlum olsun isteyebilirim
Ama benim kocacım hiç dizi izlemio yaaa varsa yoksa haber yada böle aslanların geyikleri parçaladığı belgeseller izliyoz..bide ezeli o kadar
bende osmana bayılıyorum o çocuk yüzünden oğlum olsun isteyebilirim
Ama benim kocacım hiç dizi izlemio yaaa varsa yoksa haber yada böle aslanların geyikleri parçaladığı belgeseller izliyoz..bide ezeli o kadar
evet öyle canım................
hoşgeldin demiştim ama görmedin sanırım canım senle yakınmışız desene biz adanadan gelirken antepten dönüyoruz ya malatya yoluna çok uzak sayılmayız çok geldim urfada okudum üniv.yi antep gercekten güzel
istanbuldasın galiba........bende gaziantepteyim...........bebiş geliyor galiba o gelince sıkıntın geçer......
malatyalımısın.................
evet canım istanbuldayız .. ohh bol bol baklava yee ordaabi an önce gelsede bebişim bana arkadaş bi ses olsa sabırsızlanıyoruz çok
evet canım istanbuldayız .. ohh bol bol baklava yee ordaabi an önce gelsede bebişim bana arkadaş bi ses olsa sabırsızlanıyoruz çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?