• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slm tatlımm bizde kahvaltı ettik kuzumla hazırlanıcaz 11 gibi asker eşi bi arkadasımla buluşup takılıcaz dısarda sen napıyon nasılsınnn :29: :38:

afiyet olsun oh ohh gezin bakalım..
nolsun bende işteyim çalışıyom eve gidiyom evde çalışıyom gece çalışıyom :1:
bitmiyo çilem :50:

ana kız bize de gelsenize biz 1hafta yanlızız babamız ilçeye gitti sılayla ali yahya oynarlar.ben bu hafta müsaitim canım ne zaman istersen gelebilirsin

tamam canım gelirim tabi bu cumartesi eşim gündüzde ama misafirlerim gelicek önümüzdeki hafta içinde gelirim bi kahveni içmeye :7:

slm teyzeleri biz geldikkk gezmeden bide doktorumuza ugradık arkadasımla beraber oda bebiş istiyo tedaviye basladı inşş rabbim herkese nasip etsin ama dicem o ki benim yine tansiyonum yüksek cıkıyo oda basıma vuruyo sanırım agrısı sonrada gözlerime eger böle gidersem erken dogum olabilir dio bazıları inşş düzene girer tansiyon ilacına baslıcam yarın bakalım rabbime emanetiz ogluşumlaa :5: :nazar: :emir_bebek: :59:

anam anam topragım gelmiş bende seni öpüyom bacım gelsene takılsana sende buraya

ben arada bir giriyorum canım buranın hızına yetişemiyorum geldikçe uğrarım yanınıza ortak :54:
gel tabi ortagım beklerız cok bekletme haaaaa
tamam canım gelirim tabi bu cumartesi eşim gündüzde ama misafirlerim gelicek önümüzdeki hafta içinde gelirim bi kahveni içmeye :7:
gel canım gelde sana çifte kavrulmuş antakya kahvesi yapayım
slm teyzeleri biz geldikkk gezmeden bide doktorumuza ugradık arkadasımla beraber oda bebiş istiyo tedaviye basladı inşş rabbim herkese nasip etsin ama dicem o ki benim yine tansiyonum yüksek cıkıyo oda basıma vuruyo sanırım agrısı sonrada gözlerime eger böle gidersem erken dogum olabilir dio bazıları inşş düzene girer tansiyon ilacına baslıcam yarın bakalım rabbime emanetiz ogluşumlaa :5: :nazar: :emir_bebek: :59:
meloş eşın gıdecek dıye uzuluyosun ya tansıyonu o da etkıler zeytın bıle yemeyeceksın tansıyonda erken dogum cok yukseldıgı durumlarda sezeryana alıyolar ama ondanda bellı bı zamandan sonra sanırım yorgunluk stres tuz vb seyler yukseltır arastır ıyıce beslenmene dıkkat et etken olan seylerden kacın anne karnında 1gun bıle bebek ıcın cok onemlı

iyiyiz tatlışım sen nasılsın

hastayım canım yaa grip oldum yatak döşek yatıyom kafam kalkmıyor kaç gündür, geçen hafta bir akrabam ameliyat olmuştu burnundan sabahtan akşama kadar hastanedeydim heralde oradan kaptım ,sen neler yapıyorsun canım bebiş nasıl öp benim yerime :emir_bebek::54::54:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine öpüyorum :54::54:

hastayım canım yaa grip oldum yatak döşek yatıyom kafam kalkmıyor kaç gündür, geçen hafta bir akrabam ameliyat olmuştu burnundan sabahtan akşama kadar hastanedeydim heralde oradan kaptım ,sen neler yapıyorsun canım bebiş nasıl öp benim yerime :emir_bebek::54::54:

gecmıs olsun kusum zencefılı balla karsıtr ye ıyı gelıyo operım teyzesı ne yapayım bende ya esım ılce gorevınde bende oglumla evdeyım ama nedendır anlayamadım uyurken ıcını cekıyo hıckırıyo aglamaklı neden acaba

geçmiş olsun canım dikkat et kendine tansiyon yüksek olduğunda normal doğumda yaptırmıyolar riskli diye

gecmıs olsun kusum zencefılı balla karsıtr ye ıyı gelıyo operım teyzesı ne yapayım bende ya esım ılce gorevınde bende oglumla evdeyım ama nedendır anlayamadım uyurken ıcını cekıyo hıckırıyo aglamaklı neden acaba

benim kızda oluyo bazen öyle sanırım rüya görüyo yavrularımız

ayy canım yaa rüyasında korkututorlar mı acaba felak nas ayetel kürsi falan oku canım belki iyi gelir

kızlar mersin hakkında bilginiz varmı tv de çok karışık bi yer olduğunu görüyoruz ama ilçeleri falan nası acaba off bu tayin işi çok canımı sıkmaya başladı artıkın :95:

babasının yokluğunu anlamıştır belkide ondan öle yapıyodur :58:

benimde ilk aklıma gelen o olmuştu umarım babası gelınce yapmaz ıcım acıyo oyle ıcını cekınce soruyom oglum ne gordun dıye guluyo bana pispis manyak mısın anne ben konusamıyorum der gibi:60:

kızlar mersin hakkında bilginiz varmı tv de çok karışık bi yer olduğunu görüyoruz ama ilçeleri falan nası acaba off bu tayin işi çok canımı sıkmaya başladı artıkın :95:

melike ordan geldi o biliyodur antalya yazsanıza cok guzel tam bı polis sehri

Back
X