melike ordan geldi o biliyodur antalya yazsanıza cok guzel tam bı polis sehri
antalya mı? güzel ama yazın çok sıcak oluyor ve gittikçe nüfusu artıyor nerdeyse 1 milyon nüfusu var ama bazı ilçeleri güzel oraları yazabilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım arkadaş benden önce yazmış bende dua oku dicektim bide beşiğine küçük kuran astım allah a emanet yavrularımız
antalya mı? güzel ama yazın çok sıcak oluyor ve gittikçe nüfusu artıyor nerdeyse 1 milyon nüfusu var ama bazı ilçeleri güzel oraları yazabilirsiniz
amin canım ya okuyorum sureklı cevsenı de var besıgınde yatmıyo bızım pasa bızımle yatıyo usur dıye bı de depremden dolayı tedırgın oldum o yuzden yanımızda yatıyo[/QUOTE
özellikle bugün benim ev çok soğuk ya seninkide ölemi gerçi havada berbat soğuk
antalyanın pahalı olduğunu duyduk hem eşim aksaraylı illaki memleketine yakın bi yer olsun istio![]()
biz konyaaltında oturuyoruz yani annemler mahallemız cok guzel neredeyse tamamı polis diyebilirim evler de super sıte ve cogu yuzme havuzlu bı de yazın dıger semtlere gore serın oluyo ulasımı guzel yaz ıcın sabırsızlanıyorum oglumu havuza goturcem zaten doguma son 2ay kala gıtmıstım antalyaya nerdeyse gunde 3-4 kere havuzdaydım havuzda dogum yaptırıyolar ya belkı dogra orda dedım ama dogmadı![]()
amin canım ya okuyorum sureklı cevsenı de var besıgınde yatmıyo bızım pasa bızımle yatıyo usur dıye bı de depremden dolayı tedırgın oldum o yuzden yanımızda yatıyo[/QUOTE
özellikle bugün benim ev çok soğuk ya seninkide ölemi gerçi havada berbat soğuk
antalyanın pahalı olduğunu duyduk hem eşim aksaraylı illaki memleketine yakın bi yer olsun istio![]()
evet cok felakettı ya o ruzgar neydı oyle camların kenarlarından cok soguk gelıyo bende pencere bantı cektım sımdı ıyı bı de bız 5.kattayız ya ondan dolayı zaten soguktu sureklı ufo acık oluyo.ya resmen pencere dıplerı delık cam acıkmıs gıbı soguk gelıyodu sımdı sukur gelmıyo
antalya pahalı degıl canım aksıne cok uygun zaten supermarketı bol bı de pazarlara kendı sebze ve meyvelerı gelıyo kılık kıyafet dersen onlarda ucuz yakıt derdı yok kıralar yerıne gore degısıyo aksaraylı da bol memleketını aramaz konyada guzel bak babamın antalyadan oncekı gorev yerı konyaydı orası da guzel yakında aksaraya bu arada esmın tım amırı aksaraylı
konyaaltı denizden gelen esintiyle biraz serindir, içerileri çok sıcak ben geçen yaz 1 gece durabildim ertesi günü kaçtım geldim resmen kaynar kazan ,ne güzel olurdu suda doğum yapmak değil mi?![]()
evet canım serın o yuzden bı de sıte oldugu ıcın bınalar cok sık degıl yesıl alanı dıger semtlere gore fazla asfaltında ısınma yonunden cok etkısı oluyo konyaaltı yesıllık yonunden zengın oldugu ıcınde serın alanyaya mı gıttın sen
evet cok felakettı ya o ruzgar neydı oyle camların kenarlarından cok soguk gelıyo bende pencere bantı cektım sımdı ıyı bı de bız 5.kattayız ya ondan dolayı zaten soguktu sureklı ufo acık oluyo.ya resmen pencere dıplerı delık cam acıkmıs gıbı soguk gelıyodu sımdı sukur gelmıyo
antalya pahalı degıl canım aksıne cok uygun zaten supermarketı bol bı de pazarlara kendı sebze ve meyvelerı gelıyo kılık kıyafet dersen onlarda ucuz yakıt derdı yok kıralar yerıne gore degısıyo aksaraylı da bol memleketını aramaz konyada guzel bak babamın antalyadan oncekı gorev yerı konyaydı orası da guzel yakında aksaraya bu arada esmın tım amırı aksaraylı
ama konyada denisss yokkiiiiiiiiiiiiiiiii :26: bingölde yeterince dağ gördümaslında gönlüm egeden yana annemgillerede yakın olurdum negüselll hayırlısıı bakalım
yagmur sen dogur kız suda ben doguramadım
offffff orası cok sıcak ya antalyaya ılk gıttıgımızde cevreyolunda oturmustuk acayıp sıcaktıhayır canım antalya merkezde kaldım dokumada benim kaldığım yerde evler birbirine çok yakındı hiç havadar değildi belki de o yüzden çok sıcak geldi
ama konyada denisss yokkiiiiiiiiiiiiiiiii :26: bingölde yeterince dağ gördümaslında gönlüm egeden yana annemgillerede yakın olurdum negüselll hayırlısıı bakalım
bencede annen neredeyse oraya gıt esınde zaten tatılden tatıle gorecek aılesını hıc degılse senın aılenın yanına gıdın ıznınız bolunmez tatıllerde ben burdan sonra antalyaya gıtmek ıstıyorum esımın aılesı kayserıde tatıllrde bolunmez dıye kız sen bıngoldekılere dag mı dıyosun bunlar tepecık sen dagı hakkaride gör gökyüzünü gormek bıle zor
merhaba hoşgeldin![]()
offffff orası cok sıcak ya antalyaya ılk gıttıgımızde cevreyolunda oturmustuk acayıp sıcaktı
bencede annen neredeyse oraya gıt esınde zaten tatılden tatıle gorecek aılesını hıc degılse senın aılenın yanına gıdın ıznınız bolunmez tatıllerde ben burdan sonra antalyaya gıtmek ıstıyorum esımın aılesı kayserıde tatıllrde bolunmez dıye kız sen bıngoldekılere dag mı dıyosun bunlar tepecık sen dagı hakkaride gör gökyüzünü gormek bıle zor
haklısın canım çok şükür kurtulmuşsun ordan dünde haberlerde yüksekovada bi polisi linç ettiklerini gösterdi hala kendime gelemedim çok üzüldüm yaa rabbim korusun kocalarımızı
offffff orası cok sıcak ya antalyaya ılk gıttıgımızde cevreyolunda oturmustuk acayıp sıcaktı
haklısın canım çok şükür kurtulmuşsun ordan dünde haberlerde yüksekovada bi polisi linç ettiklerini gösterdi hala kendime gelemedim çok üzüldüm yaa rabbim korusun kocalarımızı
sırf o yüzden izlemiyorum haberleri şimdi annem söyledi cok kotu oldum ya rabbım acıl sıfalar veersın allah belalarını versın soyları kurusun
ii aksamlar sekerimmhayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız?![]()
bilmiyomki kuzum çok soalgel tabi ortagım beklerız cok bekletme haaaaa
gel canım gelde sana çifte kavrulmuş antakya kahvesi yapayım
meloş eşın gıdecek dıye uzuluyosun ya tansıyonu o da etkıler zeytın bıle yemeyeceksın tansıyonda erken dogum cok yukseldıgı durumlarda sezeryana alıyolar ama ondanda bellı bı zamandan sonra sanırım yorgunluk stres tuz vb seyler yukseltır arastır ıyıce beslenmene dıkkat et etken olan seylerden kacın anne karnında 1gun bıle bebek ıcın cok onemlı![]()
karsı komsum ölçüyo 11 12 6-7 felan bende anlamadım ki neoluyoo
cok saol kuzummgeçmiş olsun canım dikkat et kendine öpüyorum![]()
![]()
hadi yaa tühh çok dikkat etmem lazım desene kuzum çok saolgeçmiş olsun canım dikkat et kendine tansiyon yüksek olduğunda normal doğumda yaptırmıyolar riskli diye![]()
kızlar mersin hakkında bilginiz varmı tv de çok karışık bi yer olduğunu görüyoruz ama ilçeleri falan nası acaba off bu tayin işi çok canımı sıkmaya başladı artıkın :95:
evet biz mersindeydik eşim bayılıyo oraya denizi de var ya hemde alışmış 6 yık orda görev yapınca biz pozcuda oturduk gayet güzel hem terör parasıda var beya iyi olur maaş konusunda da merkezde bide tarsusta olaylar oluyo ama belli günlerde nevruz v.s dısında pek olay olmazmelike ordan gelmişti canım gelince anlatır sana![]()
![]()
mrb canımmarkadaşlar merhaba
nasılsınız?![]()
![]()
canım o aksamki polis eşimin okuldan sınıf arkadasımış hiç sorma aksam çok üzüldüm onu haberde öle görünce allah ailesine bagıslasın inşşş![]()