- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atmazmı kuzumm ama dün nasıl öldürdü beni bugünde tembelligi üzerindee benim paşanın az önce ultrasyonda gördümm tüm yorgunlugum gecti bi gelsinde biliyom ben ona napıcagımı kıss bi kıpırdıyo bi duruyo korkutuyo eşimle bizii uykuyu kaybediom bişi mi oldu diyeee canım cıkıyoocanım bu aralar yogundular bütün polisler bizimkiler dısında 12 12 calıstı nısanlının bırımını anladım bu aradaama telaş etme eger tahmin ettiğim birimde calışıyorsa 1gun 8de gidecek 11de gelecek ertesi gun gitmeyecek ya da 12 24 calısacak yanılıyorsam farklı olabılır bı de endıse etme bıngöl sakin cok olay olmadıgı ıcın bırlıkte gecırecegınız cok zamanınız olacak bız senı yanlız bırakmayız
annen senden ayrılacagı ıcın ne soyledıgını bılmıyodur uzuntusunden takma kafana bebısım o anne ve en degerlı varlıgını uzaklara yollayacak ona da hak ver sen mutlu olunca o da soylemez oyle seyler
sorma kuzum ya benım bıdık diş cıkaracak sanırım bu aralar keyfımız yok bı de dun balkonu temızledım cuvalla sogan almıstık kovaya doldurmustum yarısı kotu olmus onlarla ugrastım sımdı balkonum tertemız bende huzurluyum evde bı yer dagınık olsa evden kacasım gelıyo sen neler yaptın bebıs tekmelerı saglam atıyo mu
aysencım bantta cok yuklenme kendıne kosmak bıraz tehlikeli tempolu yürüyüş daha iyi sonuç veriyo bi de koşmayı bıraktgın an 2mıslı kılo alıyo ınsan
vay o babanınhaline desene o zaman şimdi rahat bırakda adamı sayılı huzurlu günlerin tadını çıkarsın bu arada hala ortada yoksun sanırım hastanede kuyruk yine çok
allahın izniyle bişiler olmaz inşallah canım benim ,uyuduğun gecelerin hesabını alıyor bebişin bence
adam zaten rahat kuzum rahat olmayan biziz vallaaacanım bu aralar yogundular bütün polisler bizimkiler dısında 12 12 calıstı nısanlının bırımını anladım bu aradaama telaş etme eger tahmin ettiğim birimde calışıyorsa 1gun 8de gidecek 11de gelecek ertesi gun gitmeyecek ya da 12 24 calısacak yanılıyorsam farklı olabılır bı de endıse etme bıngöl sakin cok olay olmadıgı ıcın bırlıkte gecırecegınız cok zamanınız olacak bız senı yanlız bırakmayız
annen senden ayrılacagı ıcın ne soyledıgını bılmıyodur uzuntusunden takma kafana bebısım o anne ve en degerlı varlıgını uzaklara yollayacak ona da hak ver sen mutlu olunca o da soylemez oyle seyler
evet tatlım anlamışsın sen onu dediğin gibi olacakmış biliyorum bitanem sen sağolasın ordaki en büyük destek görüyorum kendime yakınlığın ve ilgine minnettarım canım benim umarım dediğin gibi olur
annemide anlıyorum ama evde sanki cenaze var gibi birde babam bu aralar hasta belki de benim kendi vicdan sorgulamamdır,sonuçta ikisde 60 da sanki tam bana ihtiyaçları varken gidiyor gibiyim oda öyle söyleyince kendimi çok suçlü hissetmeye başlıyorumm
diş çıkarmak zorlar annesi ateşlenir diye biliyorum dikkat et tatlım sen daha iyisini bilirsin tabi
soğan çürüğüde çok pis kokar yaaaiyi dayanmışsın desene dayanmasam ne olacak yine ben yapacam yine ben
aklıma evlenince kimse olmıcağı geld şimdi rahatım yapmasamda annem yapıyor nasıl olsa
ama temizlik gibisi yok vallahi,benimde en çok zevk aldığım şey böle heryer tertemiz olacak çayımı demlicem yada kahve keyfi yapacam bayılırımmm![]()
![]()
![]()
selamlar kızlar :92:
meloş nirdesin bacım inşlh herşey yolundadır şeker yüklemen kaç çıktı merak ettim
aradım telin çekmiyodu bacım
çerkezim yok canım zaten koşmuyorum koşarsam hemen yoruluyorum hızlı tempoda yürüyorum zati
caponum bugün yoksun topikde canımcım![]()
oy oyy oyyy canım arkadasım benimm nasılda düşünüp ararmış bacısınııııııııııı![]()
![]()
![]()
çok tesekkürler balım allah razı olsunn sabah eşim göreve giderken bıraktı anca yine saat 10.da kan verdim seker yüklemem oldu çok şükür sonucum temiz cıktı 82 yazıyodu ayy nasıl mutlu oldum bilemezsinn kuzu yaa allahım kimseyi hastaneye düşürmesin inşşşş![]()
![]()
bacineeeeeeeeekkkkkkkkkk nirdesin la bebe ne oldu test işi
çok şükür rabbime temiz cıktı kuzucummmm![]()
![]()
![]()
oh oh cok sukur temız cıksın temız deyınce temızlık yapacagım geldı aklıma ben gıder yıne köle isavra iş başına yoksa kakılmış mı desem amaaaaaaaaannnnnn neysem bacılar ben gıdıyom evımı tertemız yapem gelem
vay o babanınhaline desene o zaman şimdi rahat bırakda adamı sayılı huzurlu günlerin tadını çıkarsın bu arada hala ortada yoksun sanırım hastanede kuyruk yine çok
allahın izniyle bişiler olmaz inşallah canım benim ,uyuduğun gecelerin hesabını alıyor bebişin bence
vayyyyyyyyyyyy gelde birlikte cay kahve keyfi yapalım arkadaslarım cay kahve pek sevmıyo zaten sansıma bı tane arkadasım var seven o da cıkrsa tayınlerı bu yaz gelcek
ya bı de kosmak kalp ıcın tehlıkelı dıye duymustum dogru olabılır cunku ben atletızımdeyken saglık raporunda kalptende gıderdık doktora
çok şükür rabbime temiz cıktı kuzucummmm![]()
![]()
![]()
melikecim çok sevindim tatlım,dediğin doğru onlar rahat mı rahat evde birileri bişiler yapıyorlar nasıl olsa umurlarındamı sanki
çerkez kızı kuzum dayan 5 ay 3 hafta sonra oradayımmmmm![]()
melikecim çok sevindim tatlım,dediğin doğru onlar rahat mı rahat evde birileri bişiler yapıyorlar nasıl olsa umurlarındamı sanki
çerkez kızı kuzum dayan 5 ay 3 hafta sonra oradayımmmmm![]()
aynen kuzusum yaaa![]()
![]()
![]()
evet her topikde grup oluşturuluyo biliyorum geçen sene zayıflama topiklerinden birine yazıyodum baktım beni kaile alan yok bende girmedim..aslında onlarda haklı bi kaç defa girip yazıyolar sonra ortadan kaybolunuyo onlarsa kendilerini enayi yerine koymuş gibi hiissediyolarcanım benim burdayım ama sadece burda yazıyorum tatlım diğer topikde yazdım bir kaç kere yanıt yok gruplar belirlenmiş o yüzden yazmıyorum hayatım.birazda işim vardı hallettim geldim sen ne yaptın nasılsın neler yedin bugün,ben biraz kaçırdım acayip rahatsız oldum
hiç durmadan koşmuyorum kızvay o babanınhaline desene o zaman şimdi rahat bırakda adamı sayılı huzurlu günlerin tadını çıkarsın bu arada hala ortada yoksun sanırım hastanede kuyruk yine çok
vayyyyyyyyyyyy gelde birlikte cay kahve keyfi yapalım arkadaslarım cay kahve pek sevmıyo zaten sansıma bı tane arkadasım var seven o da cıkrsa tayınlerı bu yaz gelcek
ya bı de kosmak kalp ıcın tehlıkelı dıye duymustum dogru olabılır cunku ben atletızımdeyken saglık raporunda kalptende gıderdık doktora
önce yavaş sonra hızlı tempoda yürüyorum bişey olmaz allahın izniyle
atmazmı kuzumm ama dün nasıl öldürdü beni bugünde tembelligi üzerindee benim paşanın az önce ultrasyonda gördümm tüm yorgunlugum gecti bi gelsinde biliyom ben ona napıcagımı kıss bi kıpırdıyo bi duruyo korkutuyo eşimle bizii uykuyu kaybediom bişi mi oldu diyeee canım cıkıyoo![]()
![]()
adam zaten rahat kuzum rahat olmayan biziz vallaaa![]()
![]()
oy oyy oyyy canım arkadasım benimm nasılda düşünüp ararmış bacısınııııııııııı![]()
![]()
![]()
çok tesekkürler balım allah razı olsunn sabah eşim göreve giderken bıraktı anca yine saat 10.da kan verdim seker yüklemem oldu çok şükür sonucum temiz cıktı 82 yazıyodu ayy nasıl mutlu oldum bilemezsinn kuzu yaa allahım kimseyi hastaneye düşürmesin inşşşş![]()
![]()
valla merak ettim bacım ohh temiz çıkmış sevindim tatlım
herhalde son saat 82 :26:
benim ilk yüklendiğinde 140
2 saat 110
3 saat 90[
4 saat 75 felan düşmüştü
amin canım rabbim tüm hastalar şifa versin inşlh/COLOR]
evet her topikde grup oluşturuluyo biliyorum geçen sene zayıflama topiklerinden birine yazıyodum baktım beni kaile alan yok bende girmedim..aslında onlarda haklı bi kaç defa girip yazıyolar sonra ortadan kaybolunuyo onlarsa kendilerini enayi yerine koymuş gibi hiissediyolar
bende polis eşlerine gellip bi kaç bişi sorup oratadan kaybolanlara sinir oluyorum hatta meloşa bile sölemiştim bi daha cevap yazmıycam bende diye
gel senle başka bi topik açalım böylece kimsenin grubuna dail olmayız
ben bugün sabah bir dilim çavdar ekmeği bir yumurta yarım kk peynir bir domatesle güne başladım geç kahvaltı ettik o yüzden öğle yemeği yemedim
pazara gittik eşimle sonra geldim bir elma 3 kjaşık makarna yedim
zeytinyağlı yer elması yapmıştım ondan aldım bi kaç kaşık eşim göreve giderken 5 gibi
dahada bişi yemedim şimdi yürüyüşümüde yaptım 1 saat yürüdüm 220 kolari yaktım anca
su içiyorum 2.5 a yarım litre kaldı
hiç durmadan koşmuyorum kız
atmazmı kuzumm ama dün nasıl öldürdü beni bugünde tembelligi üzerindee benim paşanın az önce ultrasyonda gördümm tüm yorgunlugum gecti bi gelsinde biliyom ben ona napıcagımı kıss bi kıpırdıyo bi duruyo korkutuyo eşimle bizii uykuyu kaybediom bişi mi oldu diyeee canım cıkıyoo![]()
![]()
2 saat 110
3 saat 90[
4 saat 75 felan düşmüştü
çok tesekkürlerrr bitanem benimm canımsın quzusummm rabbime şükürler olsunki temiz çıktııı darısı diger arkadaslarıma olsun inşşşş![]()
![]()
meraba kızlar bende polis eşiyim topiğiniz çok güzel.. aranızda bizim gibi şark hazrılığı yapan var mı?
hoşgeldin canımm
şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun inşşş
tercihinizde malatya varsa elimden geleni yardımcı olmaya calışırım buraya gelince
bizde bu yıl geldik ve malatya harika bi yer tavsiye ederimm![]()
![]()
hoşgeldin canımmeraba kızlar bende polis eşiyim topiğiniz çok güzel.. aranızda bizim gibi şark hazrılığı yapan var mı?
günaydın sekerlerrrr
bende kalktım quzumlaa babamız geceye gitcek diye pogaca hamuru yogurdum birazdan yapıcam
aysenim senin pogaca bu defa canım arkidişim benim yeni tarfilerden mahrum bırakma bacını![]()
öglen doktorumuza gidicez sonrada hemen günüm var ona yetişmeye calışıcam anlıcagınız cok yogunum anca eşim göreve gidince gelirim çok öpüyorum hepiciniziii canlarımm benummm![]()
![]()
![]()
![]()
evet her topikde grup oluşturuluyo biliyorum geçen sene zayıflama topiklerinden birine yazıyodum baktım beni kaile alan yok bende girmedim..aslında onlarda haklı bi kaç defa girip yazıyolar sonra ortadan kaybolunuyo onlarsa kendilerini enayi yerine koymuş gibi hiissediyolar
bende polis eşlerine gellip bi kaç bişi sorup oratadan kaybolanlara sinir oluyorum hatta meloşa bile sölemiştim bi daha cevap yazmıycam bende diye
gel senle başka bi topik açalım böylece kimsenin grubuna dail olmayız
ben bugün sabah bir dilim çavdar ekmeği bir yumurta yarım kk peynir bir domatesle güne başladım geç kahvaltı ettik o yüzden öğle yemeği yemedim
pazara gittik eşimle sonra geldim bir elma 3 kjaşık makarna yedim
zeytinyağlı yer elması yapmıştım ondan aldım bi kaç kaşık eşim göreve giderken 5 gibi
dahada bişi yemedim şimdi yürüyüşümüde yaptım 1 saat yürüdüm 220 kolari yaktım anca
su içiyorum 2.5 a yarım litre kaldı
bana uyar ama bi arkadaş açmıştı ne güzel yazıyorduk orda kapattılar şimdi yazamıyoruz ve devam eden topik olarak o topiği göstermiş bende öyle gelmişti açsak yine kapatabilirler,ben birde bişi aldım reklama girermiki çilek dersem anlarsın heralde onu kullanmaya başladım ama etkisi yok gibi
sabah ta egzersiz yaptım,bir dilim kepek ekmeği haşalnmış yumurta yedim ara öğün elmamı yedim su içiyorum bolca,bakalım işteyim ya öğlen ne yemek var blmiyorum kısmetime
bu arada sen yer elmasını nasıl pişiriyorsu hiç yemedim tadı nasıl merak ettim
hiç durmadan koşmuyorum kız
![]()
2 saat 110
3 saat 90[
4 saat 75 felan düşmüştü
meraba kızlar bende polis eşiyim topiğiniz çok güzel.. aranızda bizim gibi şark hazrılığı yapan var mı?
ben varım tatlımm hoşgeldinn![]()
aynen kuzusum yaaa![]()
![]()
![]()
bugün işyerinde boşanmalar hakkında tartıdık kızlar ben 6 erkekle çalışıyorum ve hepside demesinmi kadın çalışınca boşanmalar artıyor diye diyorlarki çalışsınlar ama erkekle eşit olamya kalkışmasınlar çok sinir oldummmmmm![]()
günaydın sekerlerrrr
bende kalktım quzumlaa babamız geceye gitcek diye pogaca hamuru yogurdum birazdan yapıcam
aysenim senin pogaca bu defa canım arkidişim benim yeni tarfilerden mahrum bırakma bacını![]()
öglen doktorumuza gidicez sonrada hemen günüm var ona yetişmeye calışıcam anlıcagınız cok yogunum anca eşim göreve gidince gelirim çok öpüyorum hepiciniziii canlarımm benummm![]()
![]()
![]()
![]()
ayy gece için hamurişleri filan ayy öğrenmem gereken çok şey var desenizee
fazla kaçırma günde kuzuu kiloyu koru![]()
öğren canım benım valla çokk ii oluyo ...melikecimmm dikkat ett kilolara gerçi ben 13 kilo almıştım 2kilom kaldı emdiği içinmi bilmem birde normal doğum olduya gidiyo günlük kilolar
caponum gayet hafif yemişsin sende bugün
nedne kapandı topiğinizki :26: valla bende nereye yazsma şaşırdım herkes bi grup kurmuş kendine insan istiyoki koyu muhabbete girebilsin ama malesef olmuyo
sen topiği aç ben arkandayım kuzu
valla inan çalışınca diyet yapmakk çokkkk daha kolay evde olunca çok zor..çünkü eşine yemek yapmak zorundasın ve evde canın sıkıldıkça bişielr atıştırmak istiyosun bu yüzden çok zor
evlenene kadar ideal kilona inersen senin için süper olur
yer elmasını mı
yer elmasının küçüklerini alıyorum soyuyorum yuvarlak
yağ soğan havuç kavuruyorum domates doğruyorum biber doğruyorum bazen bezelyede atıyorum
onlar kavrulunca yer elmalrınıda atıyorum bahartlarını kimyon karabiber pul biber çok az da su koyuyorum pişiyo kısık ateşte![]()