neyse kızlarr beni yan siteden polis eşi arkadas cagırdı kocası geceye dönmüş gel oturalım melikecim der gideyim bi kaç saat oturayım geleyim kendinize çok ii bakın öpüldünüz![]()
![]()
![]()
iyi muhabbetler canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse kızlarr beni yan siteden polis eşi arkadas cagırdı kocası geceye dönmüş gel oturalım melikecim der gideyim bi kaç saat oturayım geleyim kendinize çok ii bakın öpüldünüz![]()
![]()
![]()
selam canım nasılsın,hayırlısıyla görevini yapsın gelsin eşin dualarımız onlarla,
iyi muhabbetler canım![]()
nidim kusummiyi geceler :92::92:
meloşş bacımm nediyon bakayım konuşmayalı![]()
melike_ecesuu;
Teşekkür ederim canım Malatya tercihlerimiz arasında yok ilk sıraya maraş yazdık inş. olur. bakalım hakkımıza hayırlısı...
Aysen_34 ;
Müd. göndermiycek diye bir söylenti var ama hayırlısı yinede gitmek istiyoruz...
Caponumm ;
teşekür ederim canım....
ayy canım amiinnn rabbim bebiş isteyene hayırlı bebişler versin inş. hayırlısıyla banada![]()
inşşş tatlım benim çok saol sendemi istiyosun allahım hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşş![]()
![]()
![]()
![]()
2 senelik evliyim artık düşünüyorum evin neşesine neşe katacak bi bebiş lazım bence![]()
selam kuzum vallahi iyiyim biraz sohbet edelim sanada bulaştırayım inşallahamaninn renklide gördün minnoşu :98:
resimlerini dört gözle bekliyorum hele bi doğsunda hayırlısıyla
caponum naber kuzu kendini iyi hissetmene sevindim bende aksine bugün kendimi pek bi mayışık hissediyorum
emsalsiz sende istbldaymışsın kaç senelik memursunuz kıdemliyseniz gidersiniz herhalde ama geçen senede isteyen arkadaşların çoğunu göndermemişlerdi :26:
2 senelik evliyim artık düşünüyorum evin neşesine neşe katacak bi bebiş lazım bence![]()
ayy inşallah rabbim aratmadan verir canım gerçekten neşe katıyo eve bizimki daha 1 haftalık minnacık birşey bilmiyo ama onun varlğı esnemesi ağlaması bilee bizi kahkahaya boğuyo rabbim herkese versin
nidim kusummşimdi doktorumuza gittik geldik oglumun kalbini görememişti net olarak damar yollarını felan güzel teyzesi çok şükür iyimiş bide ayrıntılı olarak gösterdi mi renkli ben basladım aglamaya şimdi biraz daha iyiyim rabbim bu güzel duyguyu en yakın zamanda hayırlısıyla sanada yasatsın inşş canım arkadasım benimmm
![]()
![]()
![]()
çok nazlı bebek olacak heralde sonunda göstermiş, sevindim senin adına melikecim sağlığıda yerindeymiş hayırlısıyla eline almayıda nasip etsin canım![]()
spor yapmaya kalkmıştım canım iyi geldi duşumuda aldım açıldımselam kuzum vallahi iyiyim biraz sohbet edelim sanada bulaştırayım inşallahsen neden mayışıksın az mı uyudun yoksa yada kafana birşey mi takıyorsun
ayy tam nişanlıma bağırmaya ve de dırdıra hazırlanıyordum beni neden aramıyorsun diye pat teefon kapanmış ayy çok feci oldumo beni aramış şimdi obana dırdıra hazırlanacak kesin
![]()