• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selam kızlar :92:
meloş bacım yorma kendini kız bu kadar pratik bişiler yap bari :31:

bizde eşimle sabahtan beri dolaştık dışarda alışveriş ettik ayaklarımız ağrıyo şimdide gezmekten :27:
yarın sabahda halamın kızı doğum yapacak onun yanına gidicem hastanede kalıcam :emir_bebek:
muhammet eymenimiz geliyo :emir_bebek::emir_bebek:

melekmehmet sen o diyenlere kulak asma canım :63:
dikkat et yediklerine sit olsun diye herşeyi yemek yanlışmış zaten bol bol su iç
kiloyu vermesi çok zor kahretsinki :25::25:
yarın doğum yapacak halamın kızı 8 kilo almış yoplam doktor 8 kilo alarak hastalarım arasından ilke geçtin diyomuş :nazar:/COLOR]

yaptım kuzusumm saolasın bebekimm düşünmen yeterr canım arkadasım benimm :48: :48: :48:
hayırlı ugurlu olsun şimdiden allah analı babalı büyütsün kuzucumm :nazar: :emir_bebek: :16:
darısıda bize olsun inşşş fıstıgımm :61:

ii aksamlar kızlarrrr yorgun halde ben geldimmm oglumunda hiç sesi sedası yok bakalım yeni gitti misafirlerim :34: kısmet olursa bide hava güzel olursa cumartesi piknige gidicez arkadaslarla :21: eşimde bugün balık tutmuş oglumla bize yarın onu yicess inşş :27:

oyy demekki bebişde yoruldu uyudu ki ses seda yok yarın babasının tutttuğu balığı yiyince kendine gelir zıplarr:66:eşimde gidelim diyo pikniğe ama bacım havalar buzzzzzzz ısınamadıki bi türlü valla bn çok severim pikniğe gitmeyiii bebeklede zor olur bu yaz ama bakalım:73:

oyy demekki bebişde yoruldu uyudu ki ses seda yok yarın babasının tutttuğu balığı yiyince kendine gelir zıplarr:66:eşimde gidelim diyo pikniğe ama bacım havalar buzzzzzzz ısınamadıki bi türlü valla bn çok severim pikniğe gitmeyiii bebeklede zor olur bu yaz ama bakalım:73:

ayyy bizde çok severiz kuzucumm bebiş dogmadan doya doya gidip gelelim dedik arkadaslarla :1: sanırım eşimin calıştıgı karakolda düzenlicekmiş oraya da katılırız kuzusumla :21: dogmadan oglum doyasıya gezelim dimii :27: sende buyur gel kuzusumm beraber olsun balıklar miss gibiydi aksama menüm hazır anlıcagın :34: :29: :38: :38:

ayyy bizde çok severiz kuzucumm bebiş dogmadan doya doya gidip gelelim dedik arkadaslarla :1: sanırım eşimin calıştıgı karakolda düzenlicekmiş oraya da katılırız kuzusumla :21: dogmadan oglum doyasıya gezelim dimii :27: sende buyur gel kuzusumm beraber olsun balıklar miss gibiydi aksama menüm hazır anlıcagın :34: :29: :38: :38:

ohh gez kuzu gez ama dikkat et hamilesin yorma kendini :54::71::90:

herrkese selam canlarımmm:16::16::16:
nasılsınız iyimisiniz?
beni sorarsanız bomba gibiyimmmmm babam ameli,yat oldu çok şükür bugün çıkardık sağlığı çooook iyi
nişanlımda ev buldu şimdi ev sahibi ile konuşmaya gidiyorrrrr
çerkez kızı hazirana yanına gelebilrim haberin olsunnn
geçmişi pek okuyamadım ama kızlarr

günaydın canım afiyet olsun nasıl gidiyor....

ohh gez kuzu gez ama dikkat et hamilesin yorma kendini :54::71::90:

AFİYET OLSUN SANADA OĞLUŞUNA DA CNMM :nazar:

çok tesekkür ederizz kuzusumun güzel teyzeleriiiiiii :29: :38: :38:
nasılsınız iyimisiniz?
beni sorarsanız bomba gibiyimmmmm babam ameli,yat oldu çok şükür bugün çıkardık sağlığı çooook iyi

slm tatlım gözün aydın canım acil şifalar dilerimm ev bulmanızada cok sevindim kuzum :29: :38:

nasılsınız iyimisiniz?

hoşgeldin cnmm seni ve emsalsizi merak ettim....
babana acil şifalar diliyorum cnm...
ev bulmanıza da çok sevindim hayırlı uğurlu olur inş..:16::16::16:

nasılsınız iyimisiniz?

selam canım iyiyiz bizde...
geçmiş olsun baban için güzel bir haber kısa zamanda eskii sağlığına kavuşur inşl...

nasılsınız iyimisiniz?

slmm canım çok geçmiş olsunn...ev içinde hayırlı olsun tatlım

offf offf uykusuzlukdan ölüyorummm dün eşim nöbetteydi malum ben sabaha kadar uyumuyorum bekliyorum onu eşim sabah geldi bu seferde bebek uyandı uyumuyo uyusada yarım saatte bi kalkıyo başıma ağrılar girdi yahuuu ....ahh oğlum sen neden uyumuyorsunnn:2::5:

offf offf uykusuzlukdan ölüyorummm dün eşim nöbetteydi malum ben sabaha kadar uyumuyorum bekliyorum onu eşim sabah geldi bu seferde bebek uyandı uyumuyo uyusada yarım saatte bi kalkıyo başıma ağrılar girdi yahuuu ....ahh oğlum sen neden uyumuyorsunnn:2::5:

ahh cnm Allah yardımcın olsun...

Back
X