• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

inşl birşey yoktur canım içini ferah tut ....duacınızım

Allah razı olsun canım inş. en kısa zamanda bu sıkıntılı dönemi atlatırım.

gülüm geçmiş olsun hamile hamile ne zor olmuştur. Allah yardımcın olsun bacım...[/QUOTE]

çok tesekkürler bitanem benim hemde nasıl zor oldu bi bilsen :43: :43:
masallah tosunumuza her bebek hasta olmuyor melekcım benım bebıs masallah asılarda aglamaz bıle

dıalarımız senınle canım dıkkat et kendıne amır ıdare etmez mı durumunu bılıyorlardır

hosbulduk canım benım ne yaptın tedavı de var mı bı gelısme bu arada kuru ıncır kaynatıp ıc yumurta catlamasına yardımcı oluyor

hosbulduk bacım sorma ya dun benım ıcın facıaydı sabaha kadar uyumadım desem yeridir

anlıyorum canımm ben bile burdan nasıl stres oldum duyunca bide tabi rahatsızlıgımda vardı hiç uyku ne unutmuştum :59:

evt cnm dr değiştirmek bazen çok işe yarar...bi de başka dr görün bakalım inş güzel haberler alırsın...

sağol cnm çok tşk ederimmm

cnm çok çok geçmiş olsun...ay evet korkmuşsundur mutlaka cnm dikkat et kendineee :71::71:

cnm henüz devam ediyoruz tedaviye yarın sabah çatlama iğnesi vurulcam inşallah müjde veririm sizlere...[/QUOTE]

çok tesekkürler bitanem benimmmmm :29: :38:

bende cumadan beri kuyruk sokumumdan cok rahatsızdım gecermi acaba dedikçe daha fena oldum kızlarr hele bugn geceler sabah olmadı desem yeridir agla agla kaç gündür öldümm :43: :43:

bugün sabah erkenden özel bi hastanede küçük bi operasyon gecirdim meger bende kıl dönmesi oluşmuş hamile halimle düşünün artık korku heyecan acı hepsini bi arada yasadım rabbime cok şükür hastaneden gelincede bayılmışım uykusuzluktan yeni uyandım rabbim önce saglık versin inanki çok kötü bişimiş saolsun eşim destek oldu çok bana bagıra cagıra öldüm inşş bida yasamam dogumdan sonra hemen gidip ameliyat olucam cünkü yineleyebilirmiş :14: :14:

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine rabbim tez zamanda eski sağlığına kavuştursun inşl:25::70::71::73:

günaydın canlarrr en erkenci ben oluyorum herhalde....biz dün aşı olmadıkkk:1::1::emir_bebek:ama perşembeye gün verdilerr ama iiki olmadı gittim hastahaneye ama dokunsalar ağlayacağım kıyamıyorum hiç canı yanacak diye bebişimin off offf...annelik ne zor birşeyyy:)melikecim çok geçmiş olsun tatlım yaa bi anda nasıl oldu hayırdır inşallah.işte hamile olunca elin ayağın bağlı oluyo ilaçda alamıyorsun acıyı çekiyorsun bakalım sağsalim gelsin bebişimizde ameliyatınıda olursun

günaydın canlarrr en erkenci ben oluyorum herhalde....biz dün aşı olmadıkkk:1::1::emir_bebek:ama perşembeye gün verdilerr ama iiki olmadı gittim hastahaneye ama dokunsalar ağlayacağım kıyamıyorum hiç canı yanacak diye bebişimin off offf...annelik ne zor birşeyyy:)melikecim çok geçmiş olsun tatlım yaa bi anda nasıl oldu hayırdır inşallah.işte hamile olunca elin ayağın bağlı oluyo ilaçda alamıyorsun acıyı çekiyorsun bakalım sağsalim gelsin bebişimizde ameliyatınıda olursun

günaydın tatlımmmmm evet haklısın kıyamaz insan bebişine ama sağlığı için dayanıcaksın cnm....
bende biraz evvel çatlatma iğnemi oldum yaktı baya :52::52::52::52::52:

merhaba hanımlar nasılsınız bakalım?
bu ay aşı ayı mı herkes aşı oluyor :)):34:
melekcim 3 gün daha müsade ama kurtuluşu yok maalesef bebeğinin sağlığı için aşı oluyorlar canım inş bişeycik olmaz:nazar::emir_bebek:
sarıbeybi sanada geçmiş olsun hadi hayırlısı :34::54::71:

melekcim 3 gün daha müsade ama kurtuluşu yok maalesef bebeğinin sağlığı için aşı oluyorlar canım inş bişeycik olmaz:nazar::emir_bebek:

sağol cnm inş hayırlısıyla müjde veririm size..

kızlar bu arada coponumm yani seda arkadaşımızın babası yoğun bakımdaymışşşfaceden görüştük de dua bekliyor bilginiz olsun..
Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah...

şimdilik perşembeye kadar iiyiz çok şükür canım sen nasılsın.valla kurtuluşu yok yaptırmasammı diyorum sonrada bebeğimin sağlığı için mecburum yani ya ben görmeden yapılsa sorun değilde bn dayanamam tutamam bebeği zaten hemşire ile kavga ediyoruz öküzün birisi

şimdilik perşembeye kadar iiyiz çok şükür canım sen nasılsın.valla kurtuluşu yok yaptırmasammı diyorum sonrada bebeğimin sağlığı için mecburum yani ya ben görmeden yapılsa sorun değilde bn dayanamam tutamam bebeği zaten hemşire ile kavga ediyoruz öküzün birisi

kurtuluşunuz yok canım mecbur yaptıracaksın ,hastanede iyi tanıdığın biri yokmu şöyle eli hafif olan bir hemşire ,hemde her gittiğinizde ona gider onunla muhattap olursun :emir_bebek::nazar

evt cnm dr değiştirmek bazen çok işe yarar...bi de başka dr görün bakalım inş güzel haberler alırsın...

cnm çok çok geçmiş olsun...ay evet korkmuşsundur mutlaka cnm dikkat et kendineee :71::71:

cnm henüz devam ediyoruz tedaviye yarın sabah çatlama iğnesi vurulcam inşallah müjde veririm sizlere...[/QUOTE]
inşallah canım büyük bir hevesle bekliyoruz güzel haberlerini bu arada tefriciye okuyormussun sanırım bende okuyabilirim okuyabıldıgım kadar sana sayı verırım ne kadar okursam

gülüm geçmiş olsun hamile hamile ne zor olmuştur. Allah yardımcın olsun bacım...

anlıyorum canımm ben bile burdan nasıl stres oldum duyunca bide tabi rahatsızlıgımda vardı hiç uyku ne unutmuştum :59:[/QUOTE]
cok zor meloşum işimiz çok geçmiş olsun bebem dikkat et kendine
melekcim hakkımda ne düşünürsün yazdıklarımdan sonra bilmiyorum ama ben asılarda ya da kan alınırken bebegımden cok üzülmüyorum ya da üzülmediğimi sanıyorum kendimi aşı oldugunda iyi olacagı yönünde motive ediyorum allah korusun aşı olmazlarsa asıların engelledıgı hastalıklarla nasıl basa cıkabılırler hastalıga dayanmaları asının bı anlık acısından daha zor olur boyle dusun canım benım o zaman daha rahat olursun benım bebegım dogdugu andan ıtıbaren her 4saatte 1kanı alındı 4gun boyunca sonra kı kan aldıklarının sayısını bıle bılmıyorum ama bıldıgım tek sey hersey saglıgı ıcın olması
bu arada dogum sonrasında hemoroıd sorunu cok oluyor aman dıkkatlı ol benım bu zaman kadar oyle bı sorunum olmamıstı malesef dogumdan berı kıvranıyorum
kızlar bu arada coponumm yani seda arkadaşımızın babası yoğun bakımdaymışşşfaceden görüştük de dua bekliyor bilginiz olsun..

ya cok uzuldum bakayım bende bır face belkı karsılasırız rabbım acıl sıfalar versın

insallah canım bekliyoruz heyecanla bu arada tefrıcıye okuyordun sanırım bende okuyabılırım okuyabıldıgım kadarının sayısını verırıım sana eklersın lıstene umarım cok okuyabılırım fakat sayıya dıkkat et onda ne bır eksık ne de bır fazla olmamalıymıs bırde 500tane yasın okuyorlar dılek ıcın ama bır kısı sadece bır yasın okuyabılıyo yaparsan onu ben 10tane falan dagıtabılırım

gülüm geçmiş olsun hamile hamile ne zor olmuştur. Allah yardımcın olsun bacım...

anlıyorum canımm ben bile burdan nasıl stres oldum duyunca bide tabi rahatsızlıgımda vardı hiç uyku ne unutmuştum :59:[/QUOTE]
gecmıs olsun melosum rabbım hepsını hepımızı korusun cok zor
melekcım soyle dusun bebısın o asıyı olmazsa asının engelledıgı hastalıklardan bırını gecırebılır(allah korusun)asının verdıgı bı anlık acı hastalıgınkınden daha ıyıdır ben bu sekılde motıve ettım kendımı benım bebegım dogdugu andan ıtıbaren 4gun boyunca her 4saatte bır kanı alındı sonrasında alınanları sayısı bıle bılmıyorum tek bıldıgım sey hersey onun saglıgı ıcın sımdı kan aldıklarında guluyo aglamayı bırak dayanıklılıgı arttı sanırım bır deacı esıgı yuksek masallah uzme kendını
unutmadan dogum sonrası hemoroıd sorunu cok fazla oluyor dıkkat et kendıne bu yasıma kadar h'sını bılmezdım dogumdan sonra cektıklerımı anlatamam rabbım kımseye vermesın bırıne beddua edeceksenız hemoroıd ol deyın yeter:1:
rabbım acil şifalar versin bakayım bı face belkı kasrılasırız

inşallah canım büyük bir hevesle bekliyoruz güzel haberlerini bu arada tefriciye okuyormussun sanırım bende okuyabilirim okuyabıldıgım kadar sana sayı verırım ne kadar okursam

cnm çok tşk ederim okudum o duayı şu an meryem suresini okuyorum..Allahım rastgetirsin inş...düşündüğün için sağol bitanem

ÇERKEZKIZI neden yanlış anlayayım canım ben artık kafayı yicek gibi oldum yaa bebeğin yüzüne baktıkça ağlayasım geliyo iğne vurulacak diye 1tane vurulsa sorun değilde 3tane olması sıkıntı eşimde kafayımı yedin sürekli ağlanırmı sağlığı için diyo sonra düşünüyorum hasta olsa gece gündüz ağlayacağıma iğne vurdurup acısı geçene kadar ağlarız diyorum ama işte insan kıyamıyo yaa iğne sağlığı için ama içim sızlıyo biraz önce hemşire aradı aşınız cumaya kaldı diye neden sürekli gün atıyo anlamadım:17:

meraba arkadaşlar biz geldik savaşçı bebişimle hala kanla savaşıyoruz. Dün başka bir dr. gittim arkadaşım çok methetmişti. alttan baktı bebeğin buunduğu yerde kan yok rahim ağzında var dedi simir testi yaptırıp yaptırmadığımı sordu. Bir tane fitil verdi neo penatron isminde krospektüsünde rahim ağzı iltihabı için yazıyor. İltahap var demedi ama şüpelenmiş demekki yazdığına göre. Dün akşam korkarak uyguladım inş. bebişime bişi olmaz. Bu fitil hakkında bilgisi olan var mı? Diğer dr. bebeğin suyu az demişti ama bu dr. normal diyo kime inanacağınıda şaşırıyor insan. Ama kim iyi konuşursa ona inanası geliyor demii :9:

meraba arkadaşlar biz geldik savaşçı bebişimle hala kanla savaşıyoruz. Dün başka bir dr. gittim arkadaşım çok methetmişti. alttan baktı bebeğin buunduğu yerde kan yok rahim ağzında var dedi simir testi yaptırıp yaptırmadığımı sordu. Bir tane fitil verdi neo penatron isminde krospektüsünde rahim ağzı iltihabı için yazıyor. İltahap var demedi ama şüpelenmiş demekki yazdığına göre. Dün akşam korkarak uyguladım inş. bebişime bişi olmaz. Bu fitil hakkında bilgisi olan var mı? Diğer dr. bebeğin suyu az demişti ama bu dr. normal diyo kime inanacağınıda şaşırıyor insan. Ama kim iyi konuşursa ona inanası geliyor demii :9:

cnm arkadaşının bildiği bi dr ise güven cnm...cnm bazı fitiller hamilelikte de kullanılıyor korkulacak bişey yok...ben o fitilleri aylarca kullandım cm yatarken kullan yatma pozisyonunda daha rahat olursun...
belki de rahim ağzında olan iltihap falan kanama yapıyodur...bebişin skıca tutunmuş cnm merak etme sen...

canım benım bebeğin bulunduğu yerde kesede vardı kanama gösteriyordu yani doktor ama benim kanamam olmadı hiç jel vermişti içime sıkıyorduk onu birde 2tane iğne olmuştum çok şükür sorun olmadı korkma sen canım zararı olsa zaten doktor vermez yanı sana o fitili..her doktor farklı söyle buna emin ol ben belki 10dr.gezdim hepsi farklı söylüyo ama sen içini ferah tut .o sana sıkıca sarılmış artık annesi kopmaz senden merak etme:49::nazar:

cnm arkadaşının bildiği bi dr ise güven cnm...cnm bazı fitiller hamilelikte de kullanılıyor korkulacak bişey yok...ben o fitilleri aylarca kullandım cm yatarken kullan yatma pozisyonunda daha rahat olursun...
belki de rahim ağzında olan iltihap falan kanama yapıyodur...bebişin skıca tutunmuş cnm merak etme sen...

arkadaşım 7 aylık hamile ama onda hiç kanama problemi olmadı çok şükür böylede devam eder sağ sağlim bebişini doğurur:nazar: ama çevresinden duyup gitmiş o dr.a ondan çok güveniyor dr.una

canım benım bebeğin bulunduğu yerde kesede vardı kanama gösteriyordu yani doktor ama benim kanamam olmadı hiç jel vermişti içime sıkıyorduk onu birde 2tane iğne olmuştum çok şükür sorun olmadı korkma sen canım zararı olsa zaten doktor vermez yanı sana o fitili..her doktor farklı söyle buna emin ol ben belki 10dr.gezdim hepsi farklı söylüyo ama sen içini ferah tut .o sana sıkıca sarılmış artık annesi kopmaz senden merak etme:49::nazar:

inş. canım inş. bebişime bişey olmaz ama bir haftadır devam ediyor dediğimde bir çok kişi hast. yatırsınlar serum takıp kontrol altına alsınlar kanı kesebiliyorlar diyince kafam karışıyor gerçekten öyle bir tedavi varmı diye 3 dr.a göründüm sadece bir tanesi kanaman artarsa yatırırız dedi. Hayırlısı olsun ama bir şu kanama problemini atlatsam inş...

Back
X