hey millet nasılsınız?
benim boğazlarım ağrıyo öksürüyom ayy çok kötüyüm ya..
geçmiş olsun canım ya dikkat et iyice kötü olmadan git doktora Allah acil şifalar versin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hey millet nasılsınız?
yok aysencim agladıkları zaman babalarının koynu fayda etmıyo adamlarda tesısat yok yakız adama ne bakamazsın diyon bırak baksın şimdiden alışsın bu fikre
geceleri koynuna sokarsın ağlayınca sen devam edersin uyumaya
bu arada ben benimkine nazar ettim üst üste 3 gece evde olacak diye ama olmadı bu gece gidecek yine hiç şaşırmadım niyeyse![]()
hey millet nasılsınız?
meloşşşş sende gececisin galiba kuzuuu gell bakamm
çerkezcim tesisat sizden olsun ama uyumaya devam![]()
selam canım nasılsın............![]()
selam tatlım iyi çok şkr sen nasılsın
sende gececilerdensin bugün herhalde![]()
ahh kusum sorma şimdilik rahatım eylüle kadar tabeeyok aysencim agladıkları zaman babalarının koynu fayda etmıyo adamlarda tesısat yok ya
gecmıs olsun canım ballı süt iç pekmezde ıyı gelır
meloş sanada gecmıs olsun canım sınav sıtresın sımdılık bıttı ıns bute kalmazsın
yok kusumm bizim serife vardı oturduk işte yeni geldim bende eşim evde kuzusum dün gecedeydi neyse yarın gece 11 de gidicekmişş tabi yine degişiklik olmazsameloşşşş sende gececisin galiba kuzuuu gell bakamm
çerkezcim tesisat sizden olsun ama uyumaya devam![]()
iyiyim canım sağol............
evet öyle canım.......
selam canım seninkidemi gececi bugün.................![]()
yok tatlımm evde eşimm
yarın gece 11 de gidicek bakalımm ayyy hiç gitmese yaaa:98: çok öslüyorum vallaa
sabah geldi dün gece calıştı uyudu zor tuttum kendimi bugün uyandırmamak için![]()
evet ya eve gelip yatınca kaldırmamak için bende zor tutuyorum kendimi bazen...allahtan benimki çok uyumaz.sabah gelir,öğlen uyanır......
neyse bebişin gelsin aramazsın artık..onunla ilgilenirsin,sıkılmazsın....![]()
ayyy yok canım yaa eşimim yeri bende cok baskadırr o benim koca bebişimmm![]()
![]()
oglusum da askımızın meyvesii onuda eşimide çok ama çok seviyorum![]()
:98:
![]()
![]()
allah bozmasın tatlım...
o anlamda söylemedim tatlım;malum gurbetteyiz,eşlerimiz görevdeyken çocuklar bize meşğuliyet vede arkadaş oluyor anlamında söyledim...![]()
amin bidenem cümlemizi inşş ..anladım bitanem benimm canımsın saolasın![]()
bu ara hassaslıgım üzerimde sanırımm
![]()
normaldir canım....gebeliğinin son haftaları....
![]()
evet kuzumm yaa sen nasıl yaptın dogumunu canımm :26:
benim ilk(ikizler)sezeryan olduğu için;buda sezeryan oldu canım...![]()
anladım canımm benim oglum bana benzicek sanırım dr bey kafası yuvarlak olucak dedi öle olunca normal olması zor oluyomus yani büyük oluyomus bugün teyzem bize gelmiş mersinden konustum da böle böle die komser kuzeniminde öle olmus sezeryanla olmak zorunda kaldı dio teyzem sanırım bende öle olucam bende diom bakalım eger öle devam ederse temmuz 5 evlilik yıl dönümümüz ona denk getircem oglusumu bizim için çok özel ve güzel bir gün evlendigimiz gün çünkü bakalım yinede hakkımızda hayırlısı olsun canım saglıcakla gelsin inşş kuzucumm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
amin canım......
hakkınızda herşeyin hayırlısı canım..........çok özel bir an.....
evet öyle özel bir günde olması çok hoş olur.ben denk getiremedim,12 gün sonra doğdu benimki...![]()
evet canım yaaa inanki eger öle olursa çok güzel olucak allah var ben normal düşünüyodum ama dr öle söleyince acıkcası cekindim bakalım yinede hakkımızda hayırlısı olsun canım![]()