• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

evet eşim birazdan göreve gidecek.:59:.sabah sakin olur diye geceden gelince gittik...:4:
aa sizin durum nedir ki?:26:

benimki sabah 6 da gitti sandık beklemeye:37:
ya biraz karışık aslında bizde nedenini bilmiyoruz anlayamadık
eşimin nüfusunu evlenirken aldırmıştık o zaman annemlerin evin üstünde gözüküyodu nikah işlemleri için
geçen sene annemler gitti
bi kaç ay önce mhtarlıkda ikametgah işimiz vardı gittik kaydınız yok dediler
baktık seçme kağıtlarındada ismimiz yok
nasıl olur dedik annemler gittikten sonrada şu evet hayır seçimleri vardı bizim kendi evimize geldi kağıtlarımız şimdi nasıl olur felan
biraz tartışma tabi orda eşim sağolsun:31: nüfusumuz kayıp anlıycağın :47:

slm sekerlerrrrrrr :3:
bizde eşim geldi görevden oglusumla beraber oyumuzu kullandık geldikk :nazar: :emir_bebek: :1:
herkes bölee bana bakıyodu sanki hamile bayanlar oy kullanamazz :53: :60: :60:
vatana millete hayırlı ugurlu olsun inşşş :27:

herkese iyi pazarlar ..
selam.............:70:
benimki sabah 6 da gitti sandık beklemeye:37:
ya biraz karışık aslında bizde nedenini bilmiyoruz anlayamadık
eşimin nüfusunu evlenirken aldırmıştık o zaman annemlerin evin üstünde gözüküyodu nikah işlemleri için
geçen sene annemler gitti
bi kaç ay önce mhtarlıkda ikametgah işimiz vardı gittik kaydınız yok dediler
baktık seçme kağıtlarındada ismimiz yok
nasıl olur dedik annemler gittikten sonrada şu evet hayır seçimleri vardı bizim kendi evimize geldi kağıtlarımız şimdi nasıl olur felan
biraz tartışma tabi orda eşim sağolsun:31: nüfusumuz kayıp anlıycağın :47:

hıım anladım..:31:.neyse hayırlısı,birdahakine inşaallah.............:9:

CANIM BENİM ANNE KARNINDA HAREKETLİ OLUNCA DOĞUNCADA ÖYLE OLUYORLAR..:1:BENİM OĞLUM İNAN 1 DAKİKA DURMUYOR...KARNIMDAYKENDE ÖYLEYDİ...:1:..ALLAH YARDIMCIN OLSUN:49::nazar:...MAŞAALLAH KUZUYA................:emir_bebek::nazar:
eyvah eyvah desene kuzum o zaman yandım bennn :53: :60: :60:
günaydınlar :118:
:48: :48:

Hava piknik planlarınızı alt üst etmiş ama en azından bir kaç gün serinler hava birazda senin için iyi olur aslında Rabbim sağlıkla doğurmanı nasip etsin canım sağlıkla al kucağına yeğenimizi :16: Dediğin gibi yapıcam zaten canım süs eşyalarını tabaktı bardaktı onları kaldırıcam geriye zaten mobilyalar kalıyoronlarda nakliyecileri bekler..

ay ev toplamak değil mi off bizde bu sene tayinciyiz hepimiz için hayırlısı olsun

saol canım hakkımıza hayırlısı bakalım yarını dört gözle bekliyorum...:27:

Evt canım ist.un trafiğinden kalabalığından ve pahalılşığından insan kaçmak istiyor ama her yeri farklı güzel Dün karşıya geçmiştik arkadaşlarla çamlıcaya beylerbeyine gititk muhteşemdi deniz ve manzara insan diyo bırakılırmı bu şehir ama eve dönerkende trafikten bunaldık...

Sanada günaydın canımm :16:
Sbah oy kullanıp işe geldim İnş. ülkemiz için hayırlısı olur. Öncelerden şarkla ilgili çok heyecanım yoktu ama şimdi yarının olmasını dört gözle bekliyorum...İnş yarın herkesin gönlüne göre istediği yerler çıkar burdan mutlu multu paylaşırız :26:
[/QUOTE]
ayy canım hiç sorma cok sıcakkkk burasııı yaa yanıyorumm bennnnn :5:
selam canım..nasılsınız bakayım..............:49::nazar::emir_bebek::nazar:
iim canım teşekkürler sen napıyon nasılsın :38: :38:
selam kuzu hoşgeldin
amin hayırlı olsun müsait olunca ara yavrim bugün :102:

hb bebişkomm tamam kusum ararım kociş görevde zatiiii :82: :38: :38:

slm sekerlerrrrrrr :3:
bizde eşim geldi görevden oglusumla beraber oyumuzu kullandık geldikk :nazar: :emir_bebek: :1:
herkes bölee bana bakıyodu sanki hamile bayanlar oy kullanamazz :53: :60: :60:
vatana millete hayırlı ugurlu olsun inşşş :27:

amin canım inşallah ben daha gitmedim az sonra kalakacam bakalım hayırlı olur inşallah :) ee oğluşununda ilk oyu oluyor bu değilmi ..

melike-ecesu iyiyim canım sağol...:70:
valla öyle bebiş şimdi yaptığından fazlasını doğunca yapacak,tecrübeyle söylüyorum....:60::60:
neysa canım sabret doğumuna az kaldı.ya daha sıcaklara kalsaydın,işin zor olurdu..........:34:
tayin durumunuz var mı?:26:

melike-ecesu iyiyim canım sağol...:70:
valla öyle bebiş şimdi yaptığından fazlasını doğunca yapacak,tecrübeyle söylüyorum....:60::60:
neysa canım sabret doğumuna az kaldı.ya daha sıcaklara kalsaydın,işin zor olurdu..........:34:
tayin durumunuz var mı?:26:

ayy canım dayanılmaz bi vaziyet alıyorum eşim üşüyom diyo bende tam tersi yanıyom diom catısıyoz allahtan geceye gidyo bi günde rahatım keyfimce acıom kapı pencereyiii :27: :9: :9:
evet ya son bi ay bi an düşündümde nasıl dogurcam die yinee oyyyy :43:
aallahım yar ve yardımcım olsun inşş oglumm çok yorucak beniii çok canımı yakıcakkk :43:
amin canım inşallah hayırlısıyla sende bize dua et o zaman kısa zamanda olsun inşallah :)

inşş canım benim dularım sizinle bak bende çok istemiştim bebişş ama şimdi dogumu düşünüom bide normal düşünüom stres oluyom :14:

evet canım ufak ufak basladı artık sancılarımız allah razı olsun rabbim sanada hayırlı bi eş sonrada hayırlı evlat nasip etsin inşş sende yasarsın bu güzel duyguları benimde duam seninle bitanem benimm :29: :38: :38:

Allah razı olsun canım hamişlerin duası kabul olurmuş inşl bizde yaşarız annelik duygusunu(önce bir evlenelimde:))) isteyen herkesede nasip etsin inşl ....

selam canım
kız ben beylerbeyinde oturuyorum gelmişken bana uğrasaydın :52:
sarayada gitseydin gezmeye hatta tam sarayın yanında lisem var:9::9:

ayy yarın büyük gün desene

bide bizede çıkıyomuş süprizzzz:18: aklıma getirmek istemiyorum bile çok tırsıyorum :9:

aa bak bayaa yakınına gelmişim bizde polievine gitmiştik yemek yemeğe bilsem senide çağırırdım. Sonrada sol tarafta bir park gibi bi yer vardı orda oturduk havada çok güzeldi denizin dalgası ve o ışıklar ist. güzel şehir bee :34: İnş. şu şark işleri büyük süprizler yaşatmaz her kesin gönlüne göre olur..

yarın polis tayinleri kesin belli olacakmıymış...............:18:

canım idari bürodaki ark. sordum büyük ihtimal yarın açıklanıyor...
:27:

inşş canım benim dularım sizinle bak bende çok istemiştim bebişş ama şimdi dogumu düşünüom bide normal düşünüom stres oluyom :14:[/QUOTE]

sağol canım ya inşallah hayırlısıyla en kolay şekilde doğumunu yapar sağlıkla alırsın bebişi kucağına çok stres yapma öyle veya böyle doğacak o yüzden çok sıkıntı yapmamaya çalış umarım çarçabuk sıkıntı yaşamadan doğar ufaklık :71:

Slm hanımlar nasılsınız
slm tatlım naber nasılsınn :29: :38: :38:
evet canım ufak ufak basladı artık sancılarımız allah razı olsun rabbim sanada hayırlı bi eş sonrada hayırlı evlat nasip etsin inşş sende yasarsın bu güzel duyguları benimde duam seninle bitanem benimm :29: :38: :38:

Allah razı olsun canım hamişlerin duası kabul olurmuş inşl bizde yaşarız annelik duygusunu(önce bir evlenelimde:))) isteyen herkesede nasip etsin inşl ....
inşş tatlım inşşşş :29: :38: :38:
inşş canım benim dularım sizinle bak bende çok istemiştim bebişş ama şimdi dogumu düşünüom bide normal düşünüom stres oluyom :14:

sağol canım ya inşallah hayırlısıyla en kolay şekilde doğumunu yapar sağlıkla alırsın bebişi kucağına çok stres yapma öyle veya böyle doğacak o yüzden çok sıkıntı yapmamaya çalış umarım çarçabuk sıkıntı yaşamadan doğar ufaklık :71:

inşş canım tek umudum saolasın :29: :38: :38:

napıyosunuz bayanlarrrrr bu gece kocalar kaçta gelir acaba çok beklicez sanırım çoookkk

Back
X