Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın sekerlerrrrrrr :80:
oglusumdan pek fırsat bulamıom durmuyo yaramazım napıyosunzu nasılsınız canlarım benim![]()
![]()
oh ohhh sefann olsunnn tatlım benim döktür tüm kurtlarını dügünee daha cok oynarsın sekerrrr yakın olsada gelsek oglusumla bizde oynasak keleeeherkese selam kızlar nasılsınızzzz iyimisiniz bende iyyim hafat sonu izmşirdeydim düğün vardı oynadım oynadım dömktüm kurtlarımı benim düğüne birşey kalamyacak sankimmm![]()
hoşgeldin canım aramıza![]()
naber nasılsınbursada ablamla eşi var ikiside komser çok güzel bi şehir orası yaaa
![]()
selam canım.......emir kaan nasıl.....
biraz toparlandınmı..........:26:![]()
kızlar gunaydınnnnn
aranızda istanbulda yaşayan var mı ?:26:
çok hoş ya bölede bi topik varmış çok sevimdim...bende bi polis eşiyim bizde şimdilik bursadayız bakalım aranızda bursadan olan var mı
günaydın sekerlerrrrrrr :80:
Oglusumdan pek fırsat bulamıom durmuyo yaramazım napıyosunzu nasılsınız canlarım benim![]()
![]()
herkese selam kızlar nasılsınızzzz iyimisiniz bende iyyim hafat sonu izmşirdeydim düğün vardı oynadım oynadım dömktüm kurtlarımı benim düğüne birşey kalamyacak sankimmm![]()
mersi şekerimmhoşgeldiniz arkadaşlar aramıza...
yerim senin yaramazını...
oh döktür...
Senin düğün ne zaman kııı?
canım ben malatyadayım evet burası çok güzel bi şehirbide ardahandaydk skr olay falan yasamadık ama sosyal hayat bi başka ildesn heralde halinden memnun olduğuna göre bizim bulunduğumuz bölge küçücük köy gibiydi haftada bir market ev ...ev market seklinde iki yıl ne kadar uzun geldi anlatamam ....
selam melike nasılsın biz artvine yerleştik sen neler yaptın?
selamlar ben geldim uzun bir aradan sonra.
Cumartesi gecesi ben çok fenalaşmıştım, gece ağrılardan sancılardan uyuyamamıştım.
önce acile gittik ve beni kadın doğuma gönderdiler hamile olduğum için, bebeğime bakıldı ve çok şükür bebeğimin sağlığı yerindeydi.
Sonra oradan beni kulak boğaz burun hastanesine gönderdiler, boğaz enfeksiyonu teşhisi koyuldu.
Kızlar nasıl bir ağrıdır anlatamam, bu yaşıma kadar geldim böyle rahatsızlık görmedim.
Geceleri vücuduma sancılar ağrılar yanmalar geldi, nefes alamıyorum kıvranıyorum uyuyamıyordum.
Allahtan doktorun yazdığı ilaçların faydası oldu da düzeldim şimdi.
Antibiyotik, ağrı kesici artı boğaz için spray yazdı. Bebeğe bir zararı yokmuş ilaçların.
Allah kimseyi sağlığından etmesin kızlar. Birde hamile olmasam hani, bebeğim için çok korktum.
Ya birde okadar dikkat ediyorum hasta olmamak için nasıl oldu anlayamadım.
Allahım hepimizi korusun inşallah....
çok hoş ya bölede bi topik varmış çok sevimdim...bende bi polis eşiyim bizde şimdilik bursadayız bakalım aranızda bursadan olan var mı
Selamlar ben geldim uzun bir aradan sonra.
Cumartesi gecesi ben çok fenalaşmıştım, gece ağrılardan sancılardan uyuyamamıştım.
Önce acile gittik ve beni kadın doğuma gönderdiler hamile olduğum için, bebeğime bakıldı ve çok şükür bebeğimin sağlığı yerindeydi.
Sonra oradan beni kulak boğaz burun hastanesine gönderdiler, boğaz enfeksiyonu teşhisi koyuldu.
Kızlar nasıl bir ağrıdır anlatamam, bu yaşıma kadar geldim böyle rahatsızlık görmedim.
Geceleri vücuduma sancılar ağrılar yanmalar geldi, nefes alamıyorum kıvranıyorum uyuyamıyordum.
Antibiyotik, ağrı kesici artı boğaz için spray yazdı. Bebeğe bir zararı yokmuş ilaçların.
Allah kimseyi sağlığından etmesin kızlar. Birde hamile olmasam hani, bebeğim için çok korktum.
ve aleyküm selam canım benim çok soal sarılıgımız atlattık cok şükür şimdide gaz problemimiz cıktı bas bass bagırıyo oglusum gaz giderici veriyorum hree bide doymuyo su bebek sütüne devam ediyom bide gazı olunca onu cıkarıyo hem rahatca sen ne yaptın malatya cok sıcak canım ya burdamısın gel gitmeden mutlaka beklerim![]()
![]()
Hoşgeldin canım
çok gecmiş olsun canım yaa seni çok iyi anlıyorum hamileyken bende öle seler yasadım ve bebişimi o yüzden biraz erken dogurmak zorunda kaldım allahım korusun inşş ikinizedeSelamlar ben geldim uzun bir aradan sonra.
Önce acile gittik ve beni kadın doğuma gönderdiler hamile olduğum için, bebeğime bakıldı ve çok şükür bebeğimin sağlığı yerindeydi.
kötü kusumm yaaSlm hanımlar nasılsınız bakalım sıcaklarla aranız nasıl gidiyor? Burda bir gün sıcaksa 5 gün serin yağmurlu kapalı bir hava oluyor....
canım allah kolaylık versin...........
canım ayda gazdan dolayı süt yetmiyor gibi görünüyor.....bebek emmek istemiyor ama doktorun daha iyi bilir.....
evet malatyadayım eşimde burda gün sonra gideceğiz......
evet çok sıcak.......:97:
çok isterim tanımak ,görüşmek...ama bakalım nasip çok koşuşturma içindeyim......:84: