• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

çok soal bitanem benimm ahh canım sorma beni sıtma tuttu lohusallıkta üşüttüm ayaklarımaksam olunca üşüyo ama corap giymeyi hemde yaz günü beceremiom :59:
nasıl gecicek bu durum onuda bilmiyom :5:
emir kaan 3.ayda inşallah atar bu gaz olayını canım normalde 3.ayda bitio diolar bakalım ya inşallah :78:

Valla ben çok gaz oluyorum die üşüdüğüm an giyerim ayağıma çorabı..hatta terliklerim yaz kış ayağımdan çıkmaz..küçükken annem terliksiz görünce hemen ayakalarımıza basardı herhalde ondan kaldı alışkanlık:1:
Geçer hiç merak etme bebişin gazı da sen sıcak tut onu ama her ihtimale karşı..

Valla ben çok gaz oluyorum die üşüdüğüm an giyerim ayağıma çorabı..hatta terliklerim yaz kış ayağımdan çıkmaz..küçükken annem terliksiz görünce hemen ayakalarımıza basardı herhalde ondan kaldı alışkanlık:1:
Geçer hiç merak etme bebişin gazı da sen sıcak tut onu ama her ihtimale karşı..

öle yapıom canım aslında buz gibi su içiom hiçdikkat etmiom yalın ayak dolanıyom annemde hep derdi ayagınızdan terlik cıkarmayın kızım hatta bekarken ilerde evlendiginizde cocgunu olmaz derdi benimde belki ondan olmadı ilaçla hamile kaldım :34: darısıda size olsun inşşş canım benim :nazar: :emir_bebek: :38:
ayy ben giyince beni hararet basıyo canım yaa :19:

ayy kusumm sende mi istiyodun allahım su mübarek günde o güzel gönlünüze göre hayırlı birer evlat nasip etsin inşallah canlarım benimmmm :nazar: :49: :emir_bebek: :38: :38:

istiyorum canım istemem mi hiç..Allahım inşallah çok aratmadan versin....

inşallah canım rabbim bize ve tüm istiyenlere yaşatsın annelik duygusunu:16::16::16:

Amiinnn inşallahh tez zamanda alırız bebiş haberlemizi..

öle yapıom canım aslında buz gibi su içiom hiçdikkat etmiom yalın ayak dolanıyom annemde hep derdi ayagınızdan terlik cıkarmayın kızım hatta bekarken ilerde evlendiginizde cocgunu olmaz derdi benimde belki ondan olmadı ilaçla hamile kaldım :34: darısıda size olsun inşşş canım benim :nazar: :emir_bebek: :38:
ayy ben giyince beni hararet basıyo canım yaa :19:

Senin gazın geçer valla çocuğa seni belki etkilemiyodur hissetmiyosun bile belki..ama oğluşu etkiliodur işte..kızarım bak dikkat et sende kendine azcık:34:

mrb arkadaşlar bende polis eşiyim
hoşgeldin canım :71:
istiyorum canım istemem mi hiç..Allahım inşallah çok aratmadan versin....

Amiinnn inşallahh tez zamanda alırız bebiş haberlemizi..
aminn tatlım benim aminnnnn :nazar: :emir_bebek: :38:
selam hoşgeldin canım
melike sen hangi ilaçları kullandın hamile kaldın canım?

canım benim yumurtam tembelmişti dr bey serephone adında bi klomen verdi adetin 3.günü basladım 5 günde bitti içinde 10 tane vardı günde 2 tane aldım sabah aksam kullandıktan sonra tam 10.cu gün gittim kontrole dr bey yumurtan 15 ml olmus su gün calışmaya baslayın didiydi:17: ayın sonunda 5 gün kala evde test yaptım silik cıktı sonra günüm geldi bigün gecti ama nasıl gecti gelde bana sor :1: kan testi verdim ve hamişşşmiştim çok şükür darıısda size olsun kuzucum inşallahhh :38: :38:

bende canım istanbulda komşular çocuklarını bana bırakıyorlardı şimdi şark görevine geldik komşuların bebekleri yok burda inş. bizim olur :)

bende canım istanbulda komşular çocuklarını bana bırakıyorlardı şimdi şark görevine geldik komşuların bebekleri yok burda inş. bizim olur :)

Senin gazın geçer valla çocuğa seni belki etkilemiyodur hissetmiyosun bile belki..ama oğluşu etkiliodur işte..kızarım bak dikkat et sende kendine azcık:34:
ayy olurmu olur valla canım :17: tamam kusum dikkat ederim saolasın :1: :38:
yakın olsaydın biz bakardık bebişe sen yatardın :))

Bakardık valla..ben bayılırım bebeklere hatta onlar da bana bayılırlar:emir_bebek:

hıhhh agzınızı öpeyimm :27: derler yaaa :77: yani çok ii olurdu yaaa hem sever hem bakardınız canımsınız düşünmeniz yeterliii allah razı olsun ikinizden de :38: :38:

canım benim yumurtam tembelmişti dr bey serephone adında bi klomen verdi adetin 3.günü basladım 5 günde bitti içinde 10 tane vardı günde 2 tane aldım sabah aksam kullandıktan sonra tam 10.cu gün gittim kontrole dr bey yumurtan 15 ml olmus su gün calışmaya baslayın didiydi:17: ayın sonunda 5 gün kala evde test yaptım silik cıktı sonra günüm geldi bigün gecti ama nasıl gecti gelde bana sor :1: kan testi verdim ve hamişşşmiştim çok şükür darıısda size olsun kuzucum inşallahhh :38: :38:

ben geçen ay aşılama oldum 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım herşey çok iyi olacak gibi duruyor dedi doktorum ama kısmet değilmiş olmadı :( tekrar doktora gidecem iğneli yumurta geliştiricilere geçersek o daha etkiliymiş ama çok pahalı rapor içinde 3 yıllık evli olmak lazımış sanırım ...

teşekkürler. neler yapıyorsunuz

Back
X