- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
yok kız evlilik yıl dönümü çizelgemiz :)
e ben boş yere mi didimm ihinde böle oldum dieee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kız evlilik yıl dönümü çizelgemiz :)
çok soal bitanem benimm ahh canım sorma beni sıtma tuttu lohusallıkta üşüttüm ayaklarımaksam olunca üşüyo ama corap giymeyi hemde yaz günü beceremiom![]()
nasıl gecicek bu durum onuda bilmiyom
emir kaan 3.ayda inşallah atar bu gaz olayını canım normalde 3.ayda bitio diolar bakalım ya inşallah :78:
e ben boş yere mi didimm ihinde böle oldum dieee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valla ben çok gaz oluyorum die üşüdüğüm an giyerim ayağıma çorabı..hatta terliklerim yaz kış ayağımdan çıkmaz..küçükken annem terliksiz görünce hemen ayakalarımıza basardı herhalde ondan kaldı alışkanlık
Geçer hiç merak etme bebişin gazı da sen sıcak tut onu ama her ihtimale karşı..
ayy kusumm sende mi istiyodun allahım su mübarek günde o güzel gönlünüze göre hayırlı birer evlat nasip etsin inşallah canlarım benimmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inşallah canım rabbim bize ve tüm istiyenlere yaşatsın annelik duygusunu![]()
mrb arkadaşlar bende polis eşiyim
selam hoşgeldin canımmrb arkadaşlar bende polis eşiyim
şikayet etme annesi olacak okadar inş. bebişin sağ sağlim büyüsunde birazcık yorgunlukdan bişey olmaz![]()
öle yapıom canım aslında buz gibi su içiom hiçdikkat etmiom yalın ayak dolanıyom annemde hep derdi ayagınızdan terlik cıkarmayın kızım hatta bekarken ilerde evlendiginizde cocgunu olmaz derdi benimde belki ondan olmadı ilaçla hamile kaldımdarısıda size olsun inşşş canım benim
![]()
![]()
ayy ben giyince beni hararet basıyo canım yaa![]()
mrb arkadaşlar bende polis eşiyim
istiyorum canım istemem mi hiç..Allahım inşallah çok aratmadan versin....
Amiinnn inşallahh tez zamanda alırız bebiş haberlemizi..
ayy keşke yakın olsaydık bacılarım![]()
yakın olsaydın biz bakardık bebişe sen yatardın :))
hoşgeldin canımmrb arkadaşlar bende polis eşiyim
aminn tatlım benim aminnnnnistiyorum canım istemem mi hiç..Allahım inşallah çok aratmadan versin....
Amiinnn inşallahh tez zamanda alırız bebiş haberlemizi..
selam hoşgeldin canım
melike sen hangi ilaçları kullandın hamile kaldın canım?
merhaba hoşgeldin, nerden katılıyosun aramıza?![]()
ayy olurmu olur valla canımSenin gazın geçer valla çocuğa seni belki etkilemiyodur hissetmiyosun bile belki..ama oğluşu etkiliodur işte..kızarım bak dikkat et sende kendine azcık![]()
yakın olsaydın biz bakardık bebişe sen yatardın :))
Bakardık valla..ben bayılırım bebeklere hatta onlar da bana bayılırlar![]()
hoşgeldin canım
aminn tatlım benim aminnnnn![]()
![]()
canım benim yumurtam tembelmişti dr bey serephone adında bi klomen verdi adetin 3.günü basladım 5 günde bitti içinde 10 tane vardı günde 2 tane aldım sabah aksam kullandıktan sonra tam 10.cu gün gittim kontrole dr bey yumurtan 15 ml olmus su gün calışmaya baslayın didiydiayın sonunda 5 gün kala evde test yaptım silik cıktı sonra günüm geldi bigün gecti ama nasıl gecti gelde bana sor
kan testi verdim ve hamişşşmiştim çok şükür darıısda size olsun kuzucum inşallahhh
![]()
![]()
hoşgeldin canım
aminn tatlım benim aminnnnn![]()
![]()
canım benim yumurtam tembelmişti dr bey serephone adında bi klomen verdi adetin 3.günü basladım 5 günde bitti içinde 10 tane vardı günde 2 tane aldım sabah aksam kullandıktan sonra tam 10.cu gün gittim kontrole dr bey yumurtan 15 ml olmus su gün calışmaya baslayın didiydiayın sonunda 5 gün kala evde test yaptım silik cıktı sonra günüm geldi bigün gecti ama nasıl gecti gelde bana sor
kan testi verdim ve hamişşşmiştim çok şükür darıısda size olsun kuzucum inşallahhh
![]()
![]()
bende canım istanbulda komşular çocuklarını bana bırakıyorlardı şimdi şark görevine geldik komşuların bebekleri yok burda inş. bizim olur :)