Slm kızlar ne yapıyosunuz. Bizim müdüre gıcık oluyorum bir kaç ay evvel değişti müdür bu adam geldiğinden beri ve eşimin polis olduğunu öğrendiğinden beri bütün gıcıklıklarını sergiliyor maşallah
mrb cnm ne iş yapıyodun sen ?
salak müdüre bak ya lanet herif
Ay bende sinir oldum valla salak adam ne yarası var acaba da böle davranıyo
Bankada çalışıyorum canım. Doğudayız biz. Zaten tipine bir baksan ne olduğunu anlamaya yeter de işte muhatap olmamaya çalışıyorum da ama işte ne yapıcaksın müdür sözde müdür...
Aman sakın muattap olma canım ya başını derde sokar böyleleri...
bankada çalışıyorum canım. Doğudayız biz. Zaten tipine bir baksan ne olduğunu anlamaya yeter de işte muhatap olmamaya çalışıyorum da ama işte ne yapıcaksın müdür sözde müdür...
ben zaten iş dışında asla muhatap olmuyorum canım ama cuma günü izne ayrılıcam cmt. Yola çıkıcaz mesela ama adam tutturdu işleri bitir bırakma mesaiye kal bitsin o işler sanki çok iş var yaa ne kalıp ne iş yapıcam bu sadece bu haftaki yanii yoksa hep bir gıcıklık buluyor
hoşgelmişsin tatlım oğluşunuda allah bağışlasın bizde istanbuldayız benimde 6aylık bi oğluşum varburda hepiniz birbiriniz tanıosunuz sanırım polis eşiyim ist görevliyiz bir oğlumuz var 2,5 yasında adım esra 24 yasındayım bende aktif katılmak istiyorum sohbete ama hep fransız kalıom ne zaman sayfaya girsem
ayyy geçmek bilmez şimdi saatlerrr hadi hayırlısıyla sağ salim gelsin inş. bebişinbende yarın kucagıma alacam Rabbim nasıp ederse.
saatler kaldı.=)
sadece aksamları giyiyom canımmkıyamam yaa ikinize de..giymiyosun dimi hala melike çorap falan:)))
saol bitanem sanada son bi gün demej hadi saglıcakla al kuzusunu inşş canımsın valla canım ben hemen ayaga kalktım belden igneyle oldum hep yürüdüm halada yürüom hiö oturup dinlenemedim anacımmiyiyiz ama gazı var yine kuzu yaa onla ugrasıyom ayy basım agrıdı artık yaa hala aglıyoooo
gecmiş olsun canımm.ılk 4 ay gaz sorunu oluyormus.sonra gecer.kıyamam ben ona teyzesinin bitanesikemikleirm sızlıyo artık yaaaaaa allahb yar ve yardımcın olsun seninde inşş dogumu nerde yapıcan kuzu gelen olucak mı yanınaaa
saol bebegemmmafiyet olsun minnoşa
tşkler sen nasılsın?
slm hg gülaycık
yani uykusuz kalsakta olur :)
mrb cnm ben zeynep 26 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim bebişim yok
urfada yaşıyoruz polis eşiyim..bitlis hakkında pek bilgim yok
bu ara tüm doğu karışık cnm Allah yardımcımız olsun..
ayy amin inşşşşş :)
offf offff nedir bu kilolardan çektiğim yaaa doğum yapalı 6ay oldu nerdeyse hala öküz gibiyimm yaaaa:(((meloş sen naptın bacım verebildinmi kiloarı
anacımm ben zaten topu topu 9kilo almıstım onunda 7 si gitti 2.si kaldıı şimdi süt olsun diye yiyom 3 kilo olduk sorun deil bacım yaaa veririz inşş söle bi komple kompleeeeöle duyandaa asırı bi kilomuz var sanıcak böle konusma bacım gayet güzel fizigin sonucta bi cocugun olmus ve 6 ay olmus daha tam 1 yıla anne topluyomus eski haline geliyomus bak taktıkca hiç veremez insan kuzu ona göre
hosgeldın canım nasıl alıstın mı yenı yerıne
mrb cnm nerelerdesin eskisi gibi gelmiyosun..gelişmeler varmı?
burda hepiniz birbiriniz tanıosunuz sanırım polis eşiyim ist görevliyiz bir oğlumuz var 2,5 yasında adım esra 24 yasındayım bende aktif katılmak istiyorum sohbete ama hep fransız kalıom ne zaman sayfaya girsem
Slm kızlar ne yapıyosunuz. Bizim müdüre gıcık oluyorum bir kaç ay evvel değişti müdür bu adam geldiğinden beri ve eşimin polis olduğunu öğrendiğinden beri bütün gıcıklıklarını sergiliyor maşallah
offf offff nedir bu kilolardan çektiğim yaaa doğum yapalı 6ay oldu nerdeyse hala öküz gibiyimm yaaaa:(((meloş sen naptın bacım verebildinmi kiloarı
Ve bugün kocişi çeşmeye gönderdim arkadaşlarıyla stres atsın diye. Yazık hep çalışıyo hep çalışıyo. Biraz stres atsın kocacım.
Keşke bende gidebilseydim ama arkadaşları hep bekar işte, onların eşi olmayınca bende gidemiyorummmm
ayy canım yaa kocişini düşünürmüş aferim valla başkası olsa göndermez hemde bekar arkadaşlarla... İnş. beraberde gidersiniz canım.. Bizde bu sene tatile gidemedik taşındığımız için 15 gün meyil müddetimiz vardı 5 günlüğüne memlekete kaçtık işe başladım izin alayım dedim bir abla izne ayrılınca ben çıkamadım şimdi birimim değişti eşime ramazandan sonra çıkalım izne dedim işteki abi izne gidicem diyo bizim tatil yattı biz bu gidişle denize deil kayağa anca tatile gideriz
slm emsalsiz nerelerdesin sen kuzu yaaaa yerleştin mi marasa alışabildin inşşş
Napalım eşleri fazla sıkmamak lazım demi
İnşallah ayrılabilirsiniz izine canım iyi olur vallahi tatil, bütün sene çalışınca vücudun dinlenmeye ihtiyacı var.
Sanırsam Maraştasın benim yerime bol bol Maraş dondurması yeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?