• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ayyyy eylül gelinlerine daldım burayı unuttum kızmayın bana düğünüme çook az kaldı geleceğim yine aranızaaa :29::29::29::29::16::16::16::16::16::16:

sarıbeybi bence doktoru değiştir yaaa denemekte fayda var canım daha blgili birilerine olmadı atla gel ben sana ankaradan ablamın doktoruna götüreyim polikistik over varmış o kadar doktor anlamadı kadın rahim filmi çekmeden çaktı,sap yumurtalığıda az çalışıyormuş,ablamın sorununu bir tek o anladı iyi bir doktorr

nerdesiniz anacım bugun ne var ne yok
slm esracım iyiyiz canm ne olsun işte aynı bebekle ugrasıyoz bide bakmışız aksam olmus sen napıyosun nasılsın canım :38:
mrb kızlar iyi akşamlar
dr gittim baktı tahlile parçayı görmeden bişey demek yanlış olurmuş.
içi sıvı dolu bi kap verdi 1 ay tedaviye ara verelim dedi eğer bi sonraki adetinde de
parça olursa bu kaba koy getir bana dedi...
adam ne olduğunu bilmediği gibi konu hakkında yorum dahi yapmadı..
doktorumu değiştirmekte kararlıyım offffffff
öle yap artık bebeqem napıcan degiştirmekte fayda var :34:
sen mi öküz gibisin melek sen öyleysen öküzler kuzu kadar desene:1:masallah kılon guzel bacım takma gıderr ben sımdı 52kıloyum 6aylıkken 56 falandım kasaba et borcun yok ya

ıns karısık degıldır oralar bızım bura karısıyo ara ara

rabbım uzun ömğrler versın

aklına kotu sey getırme canım moralını bozmamaya calıs
nerelerdesin esoş naber bebek napar balımm :38:

ayyyy eylül gelinlerine daldım burayı unuttum kızmayın bana düğünüme çook az kaldı geleceğim yine aranızaaa :29::29::29::29::16::16::16::16::16::16:

ahh canım benimm seni çok iyi anlıyorumm bunlar tatlı telaşlar kuzucumm :1: :38:

kadir geceniz mübarek olsun rabbim bu mübarek ve güzel günde ne duanız varsa kabul eylesin inşallahhh :16: :16:

herkese hayırlı kandiller kızlar bugün açılan ellerimizi rabbim boş çevirmesin inşallah amin:))
çok saol bitanem benimm bende kuzum da çokşükür iyiyiz bacım ama durmuyo benim oglan çok yaramaz olucak neyse canı soalsun sende iyisin inşş kuzu siz nerdesiniz şimdi???
valla deilse benim bahsettigim gibidir bacım bence içinde kalanlar temizlenmiştir :34:
çok sevindim canım Allah sağlık versinde canı sağolsun kuzucuğun bizde siirtteyiz biraz karışık ama ortamı sevdim bakalım 1 seneliğine dayanacaz artık:))
mrb kızlar iyi akşamlar
içi sıvı dolu bi kap verdi 1 ay tedaviye ara verelim dedi eğer bi sonraki adetinde de

canım peki bthcg bakmadımı bebek olsa oradan anlaşılırdı bencede değiştir doktorunu ama zaman kaybetmeden başka bir doktora daha görün canım sen..

[FONT=Comic Sans MS]kandiliniz mübarek olsun canlarıımmm bir birimize dua edelim emii...[/FONT]
kızlar bana yardım edinnn
slm
geçen hafta dr gittim 16-8-2011 enfeksiyon için usg baktı adetin ne zaman dedi.
20-21 de olması lazım dedim.rahim duvarın çok kalın ama o kadar kısa sürede adet olamazsın dedi.
beta hcg istedi yaptım geldim bebek yok dedi. antibiyotik ve fitiller verdi.
ayın 21 de lekelenmem başladı ama kan değil kahverengi leke dün ise öğleden sonra inanılmaz sancı
ve kanamam başladı eşimi aradım aldı beni eve gittik.eşim oruç diye kıyamadım dr gidelimmi dedi yok biraz dinleneyim dedim.
bi çorba yaptı içtim ağrı kesici attım
ağlaya ağlaya kıvrandım.iftar vakti uyumuşum eşim uyandırdı iyimisin falan diye.
lavaboya gittim ki afedersiniz pedimin üstünde kocaman et parçası şok oldum
hemen eşime seslendim gösterdim o da çok şaşırdı.sancım biraz azalmıştı ama kanama devam ediyodu
aradan 3-4 saat geçti bi parça daha düştü...
sabah dr gittim adam bana soruyo gebe mi kaldın acaba diyo
dedim hocam geçen hafta yok dediniz bi daha bakalım dedi.
sanırım dr de hastanenin labratuarına güvenmiyo çünkü geçen aylarda ploraktinime bakıldı 33
aynı gün özelden de yap getir dedi yaptım 15 çıktı
acaba diyorum bebek vardı da gitti mi moralim çok berbat kızlar
sonucumu öğleden sonra alıcam bu 2. defa oluyo sizce ne olabilir ki?

mrb kızlar iyi akşamlar

canım çok geçmiş olsun keşke parçayı patolojiye gönderselermiş ama adette genelde olur öyle pıhtı gibi parçalar zaten enfeksiyon varsada çok ağrı yapar... Şimdi kafanda karışmıştır neydi niye oldu diye ama çok düşünme canım düşünükçe insan daha çok yıpranıyor bencede dr. değiştir bak caponumun söylediği dr. u düşüne bilirsin bence bir kaç ay tedaviyi bırak her şeyi oluruna bırak biraz kendini topla sonra bir dr. bulup yaşadıklarını anlatıp yeni bir tedaviye başla kim bilir belki dr. bile gerek kalmaz canım

sevindim canım senin adına bend enapim inanki hiç boş vaktim yok oglan bırakmıyo bi dakika susmuyooo :52: büleyizzz :95: :1::

[FONT=Comic Sans MS]yerim ben onu annesi paşam beklettiği günlerin acısını mı çıkarıyo ne :9: Allah yardım etsin valla zor bebişle uğraşmak ve de güzel bişi olsa gerek rabbim şu mübarek günde isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin[/FONT]

geçenlerde bir ilçede biliyorsun tatsız bir durum olmuştu onun üzerine baya tedbirler alınıyor dikkatli olun denilip duruyo inş. bir daha tekrarlamaz. Allah fırsat vermesin onlara...

herkese hayırlı kandiller kızlar bugün açılan ellerimizi rabbim boş çevirmesin inşallah amin:))

çok sevindim canım Allah sağlık versinde canı sağolsun kuzucuğun bizde siirtteyiz biraz karışık ama ortamı sevdim bakalım 1 seneliğine dayanacaz artık:))

canım peki bthcg bakmadımı bebek olsa oradan anlaşılırdı bencede değiştir doktorunu ama zaman kaybetmeden başka bir doktora daha görün canım sen..
amin bitanem benimmm sen lojmandamısın kusum benim arkidiş var oda lojmanda rahat olursunuz inşşş bacım napıcan ekmek parası iştee nerde karnın doyarsa ordasın :59:
rabbim su mübarek günde dua ediyorum tüm asker ve polislerimizi korusun güç kuvvet versin onlara her daim inşşşş :58:
[FONT=Comic Sans MS]kandiliniz mübarek olsun canlarıımmm bir birimize dua edelim emii...[/FONT]

canım çok geçmiş olsun keşke parçayı patolojiye gönderselermiş ama adette genelde olur öyle pıhtı gibi parçalar zaten enfeksiyon varsada çok ağrı yapar... Şimdi kafanda karışmıştır neydi niye oldu diye ama çok düşünme canım düşünükçe insan daha çok yıpranıyor bencede dr. değiştir bak caponumun söylediği dr. u düşüne bilirsin bence bir kaç ay tedaviyi bırak her şeyi oluruna bırak biraz kendini topla sonra bir dr. bulup yaşadıklarını anlatıp yeni bir tedaviye başla kim bilir belki dr. bile gerek kalmaz canım

[FONT=Comic Sans MS]yerim ben onu annesi paşam beklettiği günlerin acısını mı çıkarıyo ne :9: Allah yardım etsin valla zor bebişle uğraşmak ve de güzel bişi olsa gerek rabbim şu mübarek günde isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin[/FONT]

geçenlerde bir ilçede biliyorsun tatsız bir durum olmuştu onun üzerine baya tedbirler alınıyor dikkatli olun denilip duruyo inş. bir daha tekrarlamaz. Allah fırsat vermesin onlara...

galiba canım öle yapıo benim sıpacımm anne sen beni çok istedin beklemek istemedin al işteeee mi dioo bende öle sölüyom bazen yaaaaa belkidee öledirrrr hıı ne dersinnn :27: :60: :60: :60:

amin bitanem benimmm sen lojmandamısın kusum benim arkidiş var oda lojmanda rahat olursunuz inşşş bacım napıcan ekmek parası iştee nerde karnın doyarsa ordasın :59:
rabbim su mübarek günde dua ediyorum tüm asker ve polislerimizi korusun güç kuvvet versin onlara her daim inşşşş :58:

galiba canım öle yapıo benim sıpacımm anne sen beni çok istedin beklemek istemedin al işteeee mi dioo bende öle sölüyom bazen yaaaaa belkidee öledirrrr hıı ne dersinnn :27: :60: :60: :60:

inşallah canım rabbim korusun kazadan beladan evet canım lojmandayım bende çok şükür memnunum şimdilik eşimin kurstan birçok arakdaşıyla aynı apartmandayız hemencecik kurduk ortamımızı :))

inşallah canım rabbim korusun kazadan beladan evet canım lojmandayım bende çok şükür memnunum şimdilik eşimin kurstan birçok arakdaşıyla aynı apartmandayız hemencecik kurduk ortamımızı :))

ohh canım benim cok sevindim senin adına bu daha güzel olmus işte hiç canın sıkılmaz toplanır sohbet edersiniz hep beraber destek olursunuz birbirinize gurbetlik cok zor ben gibi alışamayana tabiiii ki :70:

ohh canım benim cok sevindim senin adına bu daha güzel olmus işte hiç canın sıkılmaz toplanır sohbet edersiniz hep beraber destek olursunuz birbirinize gurbetlik cok zor ben gibi alışamayana tabiiii ki :70:

zor tabi canım ya kim alışabilmiş gurbete ki ama benim bu sene biraz yoğun geçecek hem göreve başlıycam rabbim kısmet ederse tabi hem kpss var ona hazırlanıcam bakalım artık hayırlısı ile buralar bu kadar karışıuk olmasa sorun yok 5 yıl bile kalmak istiyorum ben birikim içinde gayet güzel bir yer ama bu kadar olay olunca insanın gözü hiçbirşey görmüyor bitsinde gidelim diyoruz ..

zor tabi canım ya kim alışabilmiş gurbete ki ama benim bu sene biraz yoğun geçecek hem göreve başlıycam rabbim kısmet ederse tabi hem kpss var ona hazırlanıcam bakalım artık hayırlısı ile buralar bu kadar karışıuk olmasa sorun yok 5 yıl bile kalmak istiyorum ben birikim içinde gayet güzel bir yer ama bu kadar olay olunca insanın gözü hiçbirşey görmüyor bitsinde gidelim diyoruz ..

ne görevi canımm hakkında hayırlısı olsun inşş sorma yaa o kpss derdi beni şimdiden yiyo bitiriyo oglum akıllı olur inşş azcıkta bende calışayımm :97:

ne görevi canımm hakkında hayırlısı olsun inşş sorma yaa o kpss derdi beni şimdiden yiyo bitiriyo oglum akıllı olur inşş azcıkta bende calışayımm :97:

inşalllah canım istediğin şekilde hazırlanabilirsin çocukla zor olur biraz ama ne yapacaksın ben okul öncesi öğretmeniyim canım okul bu sene bitti benim şimdi buradan birkaç teklif var rehabilitasyon merkezi kolej falan değerlendirip birinde başlıyacam inşallah canım hem kpss nhem görev biraz zor olacak ama bakalım artık eşimde istemiyor bu sene biraz dinlen diyor çünkü ben okulu 1 yıl erken bitirdim o yüzden çok yoruldum sanırım önce eşimi razı etmem gerekiyor :))

ii akşamlar canım çok çok geçmiş olsun benimde adetken illaki gelir öyle parça gibi şeyler ama inş. öyledirrr ...en iisi senin için doktorunu değiştirmek galiba hayırlısı olsun tatlım

öyle yapıcam canım benim sağol

sen mi öküz gibisin melek sen öyleysen öküzler kuzu kadar desene:1:masallah kılon guzel bacım takma gıderr ben sımdı 52kıloyum 6aylıkken 56 falandım kasaba et borcun yok ya

rabbım uzun ömğrler versın

aklına kotu sey getırme canım moralını bozmamaya calıs

sarıbeybi bence doktoru değiştir yaaa denemekte fayda var canım daha blgili birilerine olmadı atla gel ben sana ankaradan ablamın doktoruna götüreyim polikistik over varmış o kadar doktor anlamadı kadın rahim filmi çekmeden çaktı,sap yumurtalığıda az çalışıyormuş,ablamın sorununu bir tek o anladı iyi bir doktorr

cnm benim sağol.bi kaç ay dr gitmeyeyim diye karar verdim.inş da gerek kalmaz.

kadir geceniz mübarek olsun rabbim bu mübarek ve güzel günde ne duanız varsa kabul eylesin inşallahhh :16: :16:

aminnnnnnnnnnnnn

amin cnm amin yok tahlilde şükür bebek diil dedi ama kocaman parça ne olabilirdi ki? dr görmeden incelemeden yorum yapamazmış

ben hepiniz için dua ettim kızlar Rabbim kabul etsin.ibadetlerimden ve orucumdan mahrum kaldım ama bol bol dua ettim

cnm o parçayı dr göstermek aklıma geldi keşke gösterseydim.evet tekrar dr gitmeye karar verirsem burda gitmem heralde ve inş da gerek kalmaz cnm benim sağol..sen neler yapıyon?

slm esracım iyiyiz canm ne olsun işte aynı bebekle ugrasıyoz bide bakmışız aksam olmus sen napıyosun nasılsın canım :38:

öle yap artık bebeqem napıcan degiştirmekte fayda var :34:

nerelerdesin esoş naber bebek napar balımm :38:

ahh canım benimm seni çok iyi anlıyorumm bunlar tatlı telaşlar kuzucumm :1: :38:
sorma bacım kan sekerim tansıyonum dusup duruuuuuuuuuuuuuuuuuu ayyaslar gıbı done done gezıyom bebemde napsın teyzesı dede anneanne yanındaya keyfı yerınde gıttıklerınde napcaksa emır kaan napıyo fırlama bebıs bu arada atvde bı dızı var ya onu seyrettıkce senın tosbaga gelıyo aklıma bırı emır bırı kaan ya:52:

amın canım ya soyları kurusun ıns sankı yapılan operasyonlar yıne mılletın havasını almak ıcındı ses soluk kesıldı onlarda yıne tam gaz devam edıyo allah sonumuzu hayır etsın

inşalllah canım istediğin şekilde hazırlanabilirsin çocukla zor olur biraz ama ne yapacaksın ben okul öncesi öğretmeniyim canım okul bu sene bitti benim şimdi buradan birkaç teklif var rehabilitasyon merkezi kolej falan değerlendirip birinde başlıyacam inşallah canım hem kpss nhem görev biraz zor olacak ama bakalım artık eşimde istemiyor bu sene biraz dinlen diyor çünkü ben okulu 1 yıl erken bitirdim o yüzden çok yoruldum sanırım önce eşimi razı etmem gerekiyor :))
anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşş seninde :38:
:60: kesin şımarıyo tabiii Allah canını sağ etsin şımarsın paşa:emir_bebek:
amin bacım amin darısıda size olsun inşşş saoalsın :38:
sorma bacım kan sekerim tansıyonum dusup duruuuuuuuuuuuuuuuuuu ayyaslar gıbı done done gezıyom bebemde napsın teyzesı dede anneanne yanındaya keyfı yerınde gıttıklerınde napcaksa emır kaan napıyo fırlama bebıs bu arada atvde bı dızı var ya onu seyrettıkce senın tosbaga gelıyo aklıma bırı emır bırı kaan ya:52:

amın canım ya soyları kurusun ıns sankı yapılan operasyonlar yıne mılletın havasını almak ıcındı ses soluk kesıldı onlarda yıne tam gaz devam edıyo allah sonumuzu hayır etsın

:1: ayy evet yaa ebe komsum söledi bana da öle baktım o filme :53: canım vaktim mi var dün arkadaslar geldi bi dakika oturtmadı saolsun afacanım bişiler hazırlayam dedim pasta pogaca ayy agladı durdu öldüm yorgunluktan :27: ee diolar ki sonra kızlar sen de gel cocuk oldu gelmiyon bizi unuttun aha dedim öle demeyin görüyonuz bacım bide kendi evinde daha rahat oluyon ben misafirlikte artık rahat edemiyom gecen polis eşi arkadaslara gittik yemegi burnuma koydu zor yedim oturmadım fazla eve geldim onunda kızı var bagırıyo emir kaana sanki anlıck kendi büyük oluyoda bunu seviyoo koptum gülmekten :55: :60: yine kaç gündür eşimin calıştıgı subedeki arkadasları arıyo gelin yemege diye saolasunlar gözüm kesmiyo bacım durmuyo yemek yedirmedigi gibi sohbet de ettirmiyo vız vız benim için gezmek davete gitmek artık zor:52: aha biraz büyüse dicem o zamanda elin evini felan döker en gıcık oldugum şey zaten budaa :78: neyse canı saolsun oglusumun annelik fedakarlıktır onun varlıgını hiç bişiye degişmem bacım onla vakit gecirmek herseyin en güzeli benim için inankiiiii :nazar: :emir_bebek: :69: senide aliyahya paşayıda cok öpüyoruzzz :38: :38:

biz bugün 2 aylık olduk çok şükür güzel teyzeleriiiii maşallah kuzucumaaaa :nazar: :emir_bebek: :69:

Son düzenleme:
Back
X