ne demek ya burc uyumu gıbı meslek uyumumu olurmus ona kalırsa hemsırelerle polıslerı uygun gorurler ama dusunmezler bırı nobetten gelırken dıgerının nobete gıttıgını ve bu ınsanların kımı zaman karsılasamadıgını.bende tasarımcıyım benım iş sektörüm belirli illerde bız bunu hıc dert etmedık cunku ne olursan ol ısın ne olursa olsun eger mutlu bı evlılıgın yoksa kazancının ıs hayatının zevkını tadamıyosun cevremızde bı cok ornegı var sen etrafın sozune bakma belkı ıs konusunda bı sure sıkıntı cekersın belkı calısamayacagın yerler olur ama yerı gelır bu durum degısır onun ıcın yuregının sesını dınle gercek sevgı her zaman nasıp olmaz ınsana sevıyorsan evlen cunku sadece senın meslegın degıl uyumsuz gorunen polis polisle evlense bıle uyumlu olmayabılıyo hepsı 8-5 calısmıyo kı etrafındakıler madem uyum konusuna el atmıs polislere uygun meslek uretsınler
valla bılseydım tutacagını baska seylerde dılerdım be kuzum hayırlısı olsun canım bunlar nasıp kısmet ısı stres yapma ne kadar zamanın olursa olsun bu durumlarda hep sure yetmeyecekmıs gıbı gelır sen zamanını ıyı kullanmaya bak ıcınde hıc bısey kalmasın sevın bence askına kavusuyorsun ıste canımcım
kız melegım sen yasıyon mu bebem nerelerdesın
yaz kusum ne zaman boyayacan catlarım ben sımdı cabuk boya bak lütfen lütfen lütfen meloş

2. boyama zamanım geldı ona gore alcam boya