• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slm kızlarrrrr kan testim cıktı sükürler olsun rabbime 397 sonuc bebişim benimle doktorum ikide ilaç yazdı vitamin bunları kullan bayramdan sonra gel bakalım bebişine dedi yaaa rabbim inşalah sizede nasip etsin hayırlısyla canlarımmm benimmm bizede dua edin olurmu bebişimle budefa bırakmasın bana sımsıkı tutunsun inşalllahhhh :nazar: :emir_bebek: :29: :48:

hayırlı olsun melikecim inşl Allah herkese nasip eder böyle bir mutluluğu rabbim hayırlısıyla da eline almayı nasip etsin canım çok sevindim adına :54::64::64

hayırlı olsun melikecim inşl Allah herkese nasip eder böyle bir mutluluğu rabbim hayırlısıyla da eline almayı nasip etsin canım çok sevindim adına :54::64::64

inşallahhh yagmurcum canım çok soal bitanem benimmm rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyuuu:29: :nazar: :emir_bebek: :16:

slm kızlarrrrr kan testim cıktı sükürler olsun rabbime 397 sonuc bebişim benimle doktorum ikide ilaç yazdı vitamin bunları kullan bayramdan sonra gel bakalım bebişine dedi yaaa rabbim inşalah sizede nasip etsin hayırlısyla canlarımmm benimmm bizede dua edin olurmu bebişimle budefa bırakmasın bana sımsıkı tutunsun inşalllahhhh :nazar: :emir_bebek: :29: :48:

canım çok sevindimmmmm
Rabbim hayırlısıyla doğduğu günü görmeyi nasip etsin canımm
bebişin seninle artık geldi sana :))))
gözünüz aydın:71:

melikecimm canımm cok sevındımm hayırlısıyla kucana almayı nasib ededer inş allahım isteyen herkese versın inş :29::16::16:

canım çok sevindimmmmm
Rabbim hayırlısıyla doğduğu günü görmeyi nasip etsin canımm
bebişin seninle artık geldi sana :))))
gözünüz aydın:71:
ayyy didosumm çok saollll canım inşallah hadi hayırlısyla evlen senden de duyalım inşallah bu güzel haberi bitanem benim nerlerdesin nasılsınn özledim kuzuu seniii hadi bize cok dua et bayramdan sonra görmeye gitcez minik melegimiziiii:29: :nazar: :emir_bebek: :48:
melikecimm canımm cok sevındımm hayırlısıyla kucana almayı nasib ededer inş allahım isteyen herkese versın inş :29::16::16:

aminnn rukiyemmm aminnnnn rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah canımın içiiii eşimdee bi buket cicekle geldi üzerinde dünyanın en güzel annesine...yazıyodu bide kız bebek vardı kendi istemiş kıs olsun istiyomus dedim kocacım allah gönlüne göre versin inşallahhh bide yas pasta almış kutladık bacım rabbim herkese yasatsın bu güzel duyguyu inşallahhhhhhh :29: :nazar: :emir_bebek: :48:

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar kızlarrrrrrrr :16: :16:
bugün 10 kasımmm atammm izindeyiz seni saygı vee özlemle anıyoruz...ruhun sad mekanın cennet olsun .....:72: :72: :72:

Son düzenleme:
gunaydınn kızlarr bugun cok işim var camlarımı silecemm hıc canım ıstemıyooo offfffff :97:

gunaydınn kızlarr bugun cok işim var camlarımı silecemm hıc canım ıstemıyooo offfffff :97:

kolay gelsin tatlım benimm ayy valla bende evi temzileyeli bi hafa oldu temiz hergün toparlıyorum zaten ama eşim simdi hiçbişe yaptırmıyo bana yat dilen diyo bacım sende fazla yorma kendini allah kolaylıklar versin herkese inşallahhhh:29: :48:

Back
X