allah bagıslasın canımm rabbim gönlüne göre versin inşallahhhh![]()
![]()
amin sağol cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah bagıslasın canımm rabbim gönlüne göre versin inşallahhhh![]()
![]()
bencede arayi sakin acma buyugum 11 yasinda.anne keske daa once olsaydi arkadas olurduk diyor.ya ondan değil erkkek olsun diye işte allah evladın hayırlısını versin kız erkek ne olursa allah bağışlasın canım oğluşlarını olsun bu günlerde geçiyo büyüyolar sonra diyosun iyiki yapmışım bende 3 tane düşünüyorum şimdi 1 yaşında bi kızım var teyzeleri bende 21 yaşındayım 3 yaşına glsin bidaha sonra o büyüsün 3 yaşına gelsin bidaha düşünüyorum allah nasip ederse![]()
bencede arayi sakin acma buyugum 11 yasinda.anne keske daa once olsaydi arkadas olurduk diyor.
ücüz gibi buyurler canim benim yasimdada rahat edersin![]()
slm kızlar bugun oglusumun kontrolune gıttık sonuc pek ıc acıcı degıl karacıger enzımlerı bırazz yuksek cıktı.
fırsat bulmusken anlatayım dogum hıkayemızı
bı cogunuzun bıldıgı uzre bızım kan uyusmazlıgımız vardı ve bu yuzden bebekle aramda etkılesım olmustu.o yuzden 28.haftada yapılması gereken anti d ıgnemız yapılamadı ve bebısım yuksek derecede etkılendı.beklemedıgımız bı anda sancılandım ve doguma gıttık dogum sancısı benı pek etkılemedı acıkcası ama acıklık olamadı bebek sıkıntıya gırınce sezeryana alındım oğlusum dogdu ama ben goremeden yogun bakıma gıttı sonra bılubrın degerlerı yuksek cıktı ve fototerapıye alındı bebısım.yanlız bızım sarılık yenıdogan sarılıgı degıldı rh uygunsuzlugundan kaynaklanan sarılıktı ve bundan dolayı bebegımın kanında yıkım devam ettı fototerapıye cevap vermedı tam kanı degıscekken ıvıg tedavısı uygulandı bebek bu tedavıye cevap verdı ve taburcu olduk sonra kandakı yıkımın devam etmesı uzerıne yenıden hastaneye yattık mınık yavrumdan 4saatte bır kan alındı daha dunyaya gozlerını acar acmaz fototerapı ıcın gozlerı kapatıldı.neyse ıkıncı yatısımızda kan naklı yapıldı dusus beklemedıklerını soyledıler ve yıne taburcu olduk.ayda bır kontrollerımız olacaktı bu kontrollerın ılkınde yanı bugun kanı yıne bıraz dusmustu ama doktor bunun pek onemlı olmadıgını kan damlası ıle cozulebılecegını soyledı.yıne de bı sorun vardı karacıger enzımlerı yuksek persemce gunu yıne kan verıcez eger yıne aynı sey olursa kan damlası veremeyecek doktor ondan sonrası ne olur bılmıyorum sımdı buyuk bır muammadayım dua edın teyzelerı hersey yolunda gıtsın bebegımın mınık bendenı sımdıden acıların esırı rabbım kımseyı saglıkla evladıyla sınamasın
slm kızlar bugun oglusumun kontrolune gıttık sonuc pek ıc acıcı degıl karacıger enzımlerı bırazz yuksek cıktı.
bı cogunuzun bıldıgı uzre bızım kan uyusmazlıgımız vardı ve bu yuzden bebekle aramda etkılesım olmustu.o yuzden 28.haftada yapılması gereken anti d ıgnemız yapılamadı ve bebısım yuksek derecede etkılendı.beklemedıgımız bı anda sancılandım ve doguma gıttık dogum sancısı benı pek etkılemedı acıkcası ama acıklık olamadı bebek sıkıntıya gırınce sezeryana alındım oğlusum dogdu ama ben goremeden yogun bakıma gıttı sonra bılubrın degerlerı yuksek cıktı ve fototerapıye alındı bebısım.yanlız bızım sarılık yenıdogan sarılıgı degıldı rh uygunsuzlugundan kaynaklanan sarılıktı ve bundan dolayı bebegımın kanında yıkım devam ettı fototerapıye cevap vermedı tam kanı degıscekken ıvıg tedavısı uygulandı bebek bu tedavıye cevap verdı ve taburcu olduk sonra kandakı yıkımın devam etmesı uzerıne yenıden hastaneye yattık mınık yavrumdan 4saatte bır kan alındı daha dunyaya gozlerını acar acmaz fototerapı ıcın gozlerı kapatıldı.neyse ıkıncı yatısımızda kan naklı yapıldı dusus beklemedıklerını soyledıler ve yıne taburcu olduk.ayda bır kontrollerımız olacaktı bu kontrollerın ılkınde yanı bugun kanı yıne bıraz dusmustu ama doktor bunun pek onemlı olmadıgını kan damlası ıle cozulebılecegını soyledı.yıne de bı sorun vardı karacıger enzımlerı yuksek persemce gunu yıne kan verıcez eger yıne aynı sey olursa kan damlası veremeyecek doktor ondan sonrası ne olur bılmıyorum sımdı buyuk bır muammadayım dua edın teyzelerı hersey yolunda gıtsın bebegımın mınık bendenı sımdıden acıların esırı rabbım kımseyı saglıkla evladıyla sınamasın
walla bende öle düşündüm bide çok seviyorum çocukları kalabalık aileleri bende sezeryan oldum hakkım 3 ama normal olsaydı durumumda olsaydı 4 tane yapardım :40
kizlar ben kactim herkese iyigeceler.
iygecleer kzılarr meloşşşş![]()
oo maşalahhh canımm ben allahım izin verirse iki tane olsun isterim rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhh![]()
![]()
canim cok gecmis olsun Rabbim sifasini verir insallah. ewet ewlatla sinanmak cok zor bilirim.ama bunada sukretmek lazim canim.derdi veren dermaninida verir insallah.slm kızlar bugun oglusumun kontrolune gıttık sonuc pek ıc acıcı degıl karacıger enzımlerı bırazz yuksek cıktı.
amin canım inş.. dediğin gibi hayırlısı bakalım :9
neyse güzel teyzeleri bizimde cok uykumuz geldi zaten sabah 7 de ayaktayım biz kacar kendinize çok ii bakın rabbime emanet olun hepinize hayırlı geceler tatlı tatlı rüyalarrrrr![]()
![]()
iyi gecelerrr canım arkadasım benim hoşgeldinnn naber nasılsınnnn tatlışımmm![]()
![]()