• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

esselam hayırlı akşamlar canlar :10:

meloşum napıyon kuzum nerelerdesin denk gelemiyoruz yahuu :29:

gerçi bende pek sık açmıyorum pc yi şal başladım kendime bi gayret örüyorum bakalım :6:

iyim şekerımm sen nasılsın bebiş nasıl..:13:

bende iyiyim canım cok sükür teşekkür ederi bebişte iyi teyzesi pazartesi kalp atışını dineldik kuzum uslu uslu oturuyo göbüşümde senin bebişlerde iyidir inşallah ayse ismail kuzularım yazmıssın yaa benimde canım onlar cünkü biri annem biride babamın adı :29: :38: :nazar: :emir_bebek: :1:

Son düzenleme:
esselam hayırlı akşamlar canlar :10:

meloşum napıyon kuzum nerelerdesin denk gelemiyoruz yahuu :29:

gerçi bende pek sık açmıyorum pc yi şal başladım kendime bi gayret örüyorum bakalım :6:

hoşgeldin benim dünya güzeli canım arkadasımmm :29: :38:
naber nasılsın kusumm ayy canım benim şal da örermiş anam maşallah cok hamaratsın hade buraya gelinde banada ögret kusum bebek geliyo ama hiç örgüden anlamıyom bennnn :5: :5:
çok iyi yapıyon valla kafanı dagıtırsın bende istiyom ama artık derse felan calışmam lazım 3 ay kaldı yine sınavaa :18:

aminn meloşum hayırlıs olsun diyorum...artık sen bi dogurda geriden bakalım ne olurr bakacazz:66:

ayy saolasın canım arkadasım benimm inşallah darısıda size olsun kuzusum inankiçok güzel bi duygu yaa rabbim inşallah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin:29: :nazar: :emir_bebek: :16:

bende iyiyim canım cok sükür teşekkür ederi bebişte iyi teyzesi pazartesi kalp atışını dineldik kuzum uslu uslu oturuyo göbüşümde senin bebişlerde iyidir inşallah ayse ismail kuzularım yazmıssın yaa benimde canım onlar cünkü biri annem biride babamın adı :29: :38: :nazar: :emir_bebek: :1:

gunaydınn melikacim senınde bebeşinde ıyı olduna sevındım tatlım benım cocuklarımda ıyıler cok şükür büyüdüler evlendıler ama yınede benım ıcın bebekler :emir_bebek:kuzularım benım onlarrr :38::54:

gunaydınn melikacim senınde bebeşinde ıyı olduna sevındım tatlım benım cocuklarımda ıyıler cok şükür büyüdüler evlendıler ama yınede benım ıcın bebekler :emir_bebek:kuzularım benım onlarrr :38::54:

ayyy hadi yhaaaa gercektenmi canım amannn desene ablamızsın ayy bende yemin olsunki bebişlerin var sanıyodummm :emir_bebek: :9: :9:
onlarada allahım evliliklerinde mutluluklar dilerim ablacım saglık olsun napıcan canımsınn ay ben simdiden kısmetleri çıkıyo senin gibi güzel olur kızın diolar arkadaslar yokkk veremem ısrar etmeyin diomm :1: :29: :16: :16:

ayyy hadi yhaaaa gercektenmi canım amannn desene ablamızsın ayy bende yemin olsunki bebişlerin var sanıyodummm :emir_bebek: :9: :9:
onlarada allahım evliliklerinde mutluluklar dilerim ablacım saglık olsun napıcan canımsınn ay ben simdiden kısmetleri çıkıyo senin gibi güzel olur kızın diolar arkadaslar yokkk veremem ısrar etmeyin diomm :1: :29: :16: :16:

canım daha önce demiştım ama heralde okumadın tatlım 1tane kızımdan 1 tane oğlumdan torunum var :emir_bebek: 2 sıde kız cok tatlılar bende senın gıbı veremem dıyodum ama doğanın kanunu bu bırgun bı bakmışın büyüyüp evlenıp gıtmışlerrr yuvadan ne cabuk geştı senelerrr ama mutlu olmaları tesellı edıyo benı:38::54:

hoşgeldin benim dünya güzeli canım arkadasımmm :29: :38:
naber nasılsın kusumm ayy canım benim şal da örermiş anam maşallah cok hamaratsın hade buraya gelinde banada ögret kusum bebek geliyo ama hiç örgüden anlamıyom bennnn :5: :5:
çok iyi yapıyon valla kafanı dagıtırsın bende istiyom ama artık derse felan calışmam lazım 3 ay kaldı yine sınavaa :18:

kuşum keşke orda olsamda öğretsem ahhh yakın olsakda ben örerdim minnişo :6:
örmek çok iyi geliyo terapi gibi bayılıyorum o zyüden :8:
bu arada biz bu senede istbblluyuz :3: lojman sıramız gelmiş 6 sıradaymışız :64:

aysel34 kızz nasılsınn bakalım cnmtanem,,yemkelr ne alemde alman pastasııı istiyorum:69:

selam hayatım iyi diyeşim iyi olalım sabahları kötü oluyorum alerjim varda :94:
sen nasılsın
bu ara pek eklemiyorum tarif felan üşeniyorum galiba :1:
kaç gündür eşimde alman pasatasından istiyo ama tembbeliğim üstümde :24:

Back
X