evet yhaaa hamarat bacım benim herseyi süper kendi gibi kusumunnn ellerine saglıkk bende ondan alıyom hep tarfileri harika oluyo vallaaa![]()
![]()
sağol iki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yhaaa hamarat bacım benim herseyi süper kendi gibi kusumunnn ellerine saglıkk bende ondan alıyom hep tarfileri harika oluyo vallaaa![]()
![]()
canım daha önce demiştım ama heralde okumadın tatlım 1tane kızımdan 1 tane oğlumdan torunum var2 sıde kız cok tatlılar bende senın gıbı veremem dıyodum ama doğanın kanunu bu bırgun bı bakmışın büyüyüp evlenıp gıtmışlerrr yuvadan ne cabuk geştı senelerrr ama mutlu olmaları tesellı edıyo benı
![]()
ayy maşallahh sübhanallahhhh bende sizi bizim yaşlarda sanıyodum
allah uzun ömür versin hepinize
canım daha önce demiştım ama heralde okumadın tatlım 1tane kızımdan 1 tane oğlumdan torunum var2 sıde kız cok tatlılar bende senın gıbı veremem dıyodum ama doğanın kanunu bu bırgun bı bakmışın büyüyüp evlenıp gıtmışlerrr yuvadan ne cabuk geştı senelerrr ama mutlu olmaları tesellı edıyo benı
![]()
kuşum keşke orda olsamda öğretsem ahhh yakın olsakda ben örerdim minnişo
örmek çok iyi geliyo terapi gibi bayılıyorum o zyüden
bu arada biz bu senede istbblluyuzlojman sıramız gelmiş 6 sıradaymışız
![]()
sağolasın kuzuşummm![]()
sağol iki49:)tanem
kizlar kusura bakmayin kac gundur yazamiyordum yazi yazma yerinde sorun vardi gozukmuyordu.deneme yaparken olmus.
herkes iyidir insallah.![]()
evet canım hem yavas hemde hala degişiklikler oluyo sanırım kk da iyiyiz tatlım cok şükür sen de iyisin inşallah bebişin napıyo![]()
![]()