• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canım daha önce demiştım ama heralde okumadın tatlım 1tane kızımdan 1 tane oğlumdan torunum var :emir_bebek: 2 sıde kız cok tatlılar bende senın gıbı veremem dıyodum ama doğanın kanunu bu bırgun bı bakmışın büyüyüp evlenıp gıtmışlerrr yuvadan ne cabuk geştı senelerrr ama mutlu olmaları tesellı edıyo benı:38::54:

ayy maşallahh sübhanallahhhh bende sizi bizim yaşlarda sanıyodum :10:
allah uzun ömür versin hepinize

canım daha önce demiştım ama heralde okumadın tatlım 1tane kızımdan 1 tane oğlumdan torunum var :emir_bebek: 2 sıde kız cok tatlılar bende senın gıbı veremem dıyodum ama doğanın kanunu bu bırgun bı bakmışın büyüyüp evlenıp gıtmışlerrr yuvadan ne cabuk geştı senelerrr ama mutlu olmaları tesellı edıyo benı:38::54:

hiç hatırlamadım dogrudur evet onların mutlu olması anne babayı daha cok mutlu eder ablacım çok haklısın allah bagıslasın herkesin evlatlarını inşallah....

kizlar kusura bakmayin kac gundur yazamiyordum yazi yazma yerinde sorun vardi gozukmuyordu.deneme yaparken olmus.:9:
herkes iyidir insallah.:16:

evet canım hem yavas hemde hala degişiklikler oluyo sanırım kk da iyiyiz tatlım cok şükür sen de iyisin inşallah bebişin napıyo :29: :16:

iyi akşamlar herkese:3: heryere kar yağmış bizim burayada çamur yagıyo bide bol bol kuru soguk :31: zaten ne beklenırki.kiş bile yakısmıyo bu sehreeee:27:

slm kızlar teyzeleri dualarımız kabul oldu oglusumun kanındakı yıkım durmus coombs negatıf cıktı bıraz kansızlıgımız var ınsallah gecer o da mınık kusum parmagını agzından cıkarmıyo dısı mı kasınıyo ne pek bı mınıgız ama sızler neler yapıyosunuz kız hamarat aysen salının fotosunu eklede bakalım bıtnce modelını calalım

Back
X