- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Herkese iyi geceler. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve destekleriniz için.Burayı bulmuç olmak büyük şans.
Çok teşekkürler.Anlattıklarınızı okuyunca benim bile yüreğim bir garip oldu ki hep ona işe giderken bizim için dikkat et kendine diyorum. Ben sizin yerinizde olsaydım gerçekten çok kötü olurdum o an ki Allah korumuş eşinizi çok şükür. Aslında ben de yalnız bırakmayı hiç istemiyorum ama öğretmenliği düşünmüyorum, nitekim ailem de hiç istemiyor.
Çünkü burda bir tanıdığın şirketinde işim hazır denebilir ve hangi aile çocuğu yanından gitsin ister ki? Kaldı ki öğretmen olsam bile evlenemeyiz 2-3 sene içinde, yine o orda ben burda olacağım muhtemelen, yine çünkü benim branşımın kontenjanı yüksek ve çabuk çıkıyor İstanbul'a tayınımız (branşım İngilizce). O yüzden muhtemelen her halukarda ben burda o orda olmak zorunda kalacağız ama artık çok da düşünüp plan yapmamaya çalışıyorum, hayırlısı diyorum. :26:
Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için.Ben de hayırlısı diyorum, sevgimin arkasında duruyorum. İnşallah hayırlısı.
Çok teşekkür ederim, inşallah hayırlısı.Şuan için her şey yolunda çok şükür, seviyorum ve onun da beni sevdiğini bana değer verdiğini hissediyorum. İnşallah her şeyin hayırlısı olur.
Bu arada güzel annecikler ve şeker bebekleri, hepinize çok geçmiş olsun, kendinize çok dikkat edin.![]()
çok tesekkürler tatlım benim bizde cok memnun olduk seni tanıdıgımıza her zaman her konuda yardımcı oluruz hiç canını sıkma güzel hayatın tadını cıkarmaya bak her dakikanın hemde canımsın send ekendiğne cok iii bak olurmu
selamlar...
cok uzun zaman oldu buralara gelmeyelı..
umarım herkez ıyıdır hersey yolundadır..
cok umulmadık ve beklemedıgımız bır anda bır kaza kursunu sonucubızde kuzuma bır kardes beklıyoruz
bugun ılk kontrolumuze gıttık cok cok kucuk oldugunu 4 haftalık kadar ve keseyı gorduk..
dıger hamıle arkadasları da tebrık ederım Allah sagsalım kucaklamayı nasıp etsın ve ısteye herkeze versın Rabbım ..
operım herbırınızı ...![]()
slm dishecim seni aramızda görmek ne kadar güzel hoşgeldinnnn
çok soal tatlım benim gözün aydın gitmişsin kontrole inşalah saglıcakla gelir kuzusun canım benim