Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok çok geçmiş olsun canım allah şifasını verir inşallah kayınpederının .bende ilk bebeğimi kaybettım kürtaj oldum şimdi 7 aylık hamıleyım allah bebeklerimizide korusun dikkat et canım
allah razı olsun canım benim aminnnn az kalmış desene annecinin kollarına gelmeye kuzusunun saglıcakla gelsin inşallahhh cinsiyeti belli mi maşallah canım benimmm![]()
![]()
![]()
![]()
meloşcum ne kadar dogru bılmıyorum ama leke gelınce bebek kız oluyo dıyolar oyle olan arkadaslarım oldu ama dedıgım gıbı dogru mudur bılmem.iyi etmışsın gıtmemekle riske atma bol bol dinlen
Ay ne güzel, kiminiz hamile kiminizin bebişi var.:97: Benim de yengem bugün ultrasona girmiş de doktor kız gibi ama tam göremiyorum, haftaya belli olur demiş. Biz de hep kız diyorduk, bakalım haftaya 3,5 aylık oluyor.
Hayırlısı olsun, sağlıklı sıhhatli olsun herkesin bebeği inşallah.
Biz de bugün 1 hafta aradan sonra buluştuk, daha doğrusu tam buluşma gibi değil. Ben okuldan geç çıkıyorum bugün, o da konferanstan çıktı buluşalım dedi. Arkadaşlarınla programın falan varsa git, sorun değil, zaten az bir şey görüşebileceğiz dedim ama yok dedi ben seni görmek istiyorum.![]()
Buluştuk, beni eve bıraktı.
Konuşurken ne bu saçlar, iyice uzamış dedim ama öylesine demiştim. Az önce pat diye berbere geldim diye mesaj attı, ayrılmadan önce eve gideceğim uyuyacağım diyordu halbuki.Çok dinliyor sözümü sağolsun, bir de bugün pek bir yakışıklı gözüktü gözüme, daha da bir aşık oldum.
![]()
az kaldı ama şimdi zaman geçmek bilmiyo sanki canım yaaa sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım oğluşumuzu.babası işe gidince beni oğluşum korur![]()
durun siz şimdi raHatsızsınız bi dogsunlar yemek bıle yıyemeyeceksınız.bana da derlerdı amaaaaannnn cok guzel oluyolar ya yemek yemeyım ne olmus sankı ölmem ya bebısım dunyaya bedel
.sımdı dusunuyorumda yıne 9ay sabredebılırmıyım dıye ben cok sabırsızım dusunsenıze bana ne zor gectıgını ama Hele bı de son gunler var ya o gunlerı sormayın bıle dayanılmaz catlamıstım sabırsızlıktan ama zaman oyle bı gecıyo kı gecen yıl bu zamanlar yoktu bıle sımdı dogdu 3aylık olmak uzere saglıkla alın bebıslerınızı kucaklarınıza
![]()
kızlar polisin askerlik durumuyla ilgili birşeyler biliyor musunuz. bugun biraz gelişmeler oldu.
kızlar polisin askerlik durumuyla ilgili birşeyler biliyor musunuz. bugun biraz gelişmeler oldu.
hadi yaaa hiç duymamıştım kusum hadi inşallahh tabi önce herseyin hayırlısı diyoruz ama babamızda bende kız istiyoruz rabbim nasip ederse hayırlısıyla inşallah hatta senin yazını okudum da şimdi oda sevindiii canımsınn![]()
![]()
![]()
oda güzel kuzum o seni dinlesin sende onuyengenin kuzusuda saglıcakla gelsin inşallahh darısıda bize olsun hayırlısıyla inşallah bitanem benim hatta darısıda sana olsun zamanı gelince
![]()
![]()
evet melekcim arkadaslar var onlarda hep öle sölüyo bende diom cabucak büyüsün tekmelesin sonra hopp kucagımıza gelsin onalrda dediki simdi yine zaman geciyodur ama son aylarda gecmez diolar
allah kurtarsın canım benim saglıcakla gelsin oglusun darısıda bana olsun inşallah bugün esra erol u izliyodumda oda hamileymiş sanırım benle aynı çünkü ben hemen kimseye sölemek istemedim bekleyim dedim ne oldugu belli deil henüz felan dedi gözlerim doldu onunla beraberrabbim isteyen herkese nasip etsin canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallaahhh
![]()
![]()
![]()
![]()
slm tatlım hoşgeldin naber nasılsınkızlar polisin askerlik durumuyla ilgili birşeyler biliyor musunuz. bugun biraz gelişmeler oldu.
canım ben akademiler 3 hafta yine üniv.mezunları ve pmyomezunları 6 ay yapacak diye duymustum :26:Akademi mezunlarına 3 hafta, Polislik Meslek Yüksekokulu'ndan mezunlara 6 ay, onlardan üniversiteyi bitirenlere 3 hafta.
saol canım benim seninki daha yeni herhalde inşallah hemencecik geçiverir zamanlarımızda hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırız
meloşcum ne kadar dogru bılmıyorum ama leke gelınce bebek kız oluyo dıyolar oyle olan arkadaslarım oldu ama dedıgım gıbı dogru mudur bılmem.iyi etmışsın gıtmemekle riske atma bol bol dinlen
ablam hamileyken onunda lekesi gelmişti hatta düşük tehlikesi vardı işini bıraktı,ama nedense bebek oğlandı, eğer anne adayı hamileliğinde güzelleşirse oğlan çirkinleşirse kız derler bizim burda,amannn kız oğlan ne fark eder bir tırnağını yaratmaya kudretimiz yetmez rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin cümlemize inşl![]()
akademililer ve pmyo luluar için bilgi verdiler ama pomem ve 4 yıla tamamlamış pmyo lular için birşey demediler. pomemler ve 4 yıla tamamlayanlar zaten 6 ay askerlik yapıyor. hiç bir yararı olmayacak mı şimdi. 3 hafta yapmayacaklar mı.