• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ne olsun kusum ya oglusu uyuttum babamızda uyuyo gunduz calısıyo bı hafta o da sevmıyo gelır gelmez sızıp kalıyo geceye donseydı bı yazdım mıllet kactı nerdesınız huuuuuuuu

ne olsun kusum ya oglusu uyuttum babamızda uyuyo gunduz calısıyo bı hafta o da sevmıyo gelır gelmez sızıp kalıyo geceye donseydı sen neler yapıon bebısımız nasıl bı yazdım mıllet kactı nerdesınız huuuuuuuu

ne olsun kusum ya oglusu uyuttum babamızda uyuyo gunduz calısıyo bı hafta o da sevmıyo gelır gelmez sızıp kalıyo geceye donseydı bı yazdım mıllet kactı nerdesınız huuuuuuuu

burdayım tatlım facede temmuz annelerindeki arkadaslarla muhabbete dalmışım :9: benim eşimde tekrar 12 24 döndü bugün gecede benimde ebe komsum vardı oturduk muhtesem sülümanı izledik kahce cay meyve derken saat beya olmus oda kalktı bende geldimm kk ya hemencecikk :37: :1: :38:

bende ızledım ama cok saptırmıslar osmanlı sultanları abdestsiz yere basmazken haremı ne kadar carpık gostermısler harem padısahın annesı kızkardesı esı ve cocuklarının kaldıgı yerken oynaslarının kaldıgı yere dondurmusler

cerkesimm canım mesaj kutun dolu diyooo mesaj atamıom sanaaa cevap yazmıştımmm :7:

oooooooo kızlar bakıyomda yesıl ısıklarımız yanıyo benım bucur uyurken eccuk sohbet edelım

ayy canım bizdede kan uyuşmazlığı var hatta ilk bebeğimizi kaybettik şimdi 30 hafta oldu erken dogum oldu falan deyince merak ettim acaba benimde olur mu diye kaç haftalıkken dogum yaptın hayatım

ayy canım bizdede kan uyuşmazlığı var hatta ilk bebeğimizi kaybettik şimdi 30 hafta oldu erken dogum oldu falan deyince merak ettim acaba benimde olur mu diye kaç haftalıkken dogum yaptın hayatım

gecmiş olsun melekcim bende cıkıyorum canım hayırlı geceler tatlı rüyalarrr:29: :38:

inşallah canım ya cok sevındım rabbımde senı sevındırsın ama facete poliain askerlık sorunu dıye bı grup var uyesı oldugum orda bı arkadas ogretmenler ve doktorlar ıtıraz edebılır yazmıs umarım bu tur seyler olmaz ogretmenler zaten ogretmen asker olarak gorev yapabılıyo doktorlarda askerı hastanelerde yapıo polıs gıbı dagda ovada degıl kalkmıs bı de hak dıyolar esıtlık yasası dıyolar ya umarım ıtıraz falan olmaz

saol canım inşallah biran önce hayırlısıyla yasa çıkarda hepimiz seviniriz. doktorlar öğretmenler diyorlarda onlar zaten askerde kendi mesleklerini yapıyorlar karşılıgında da maaş alıyorlar. polisler öyle değilki. hemde askeriyede temel askeri eğitim veriliyor. polisler bu eğitimi zaten polis okullarında fazlasıyla alıyorlar. silahlarıyla yaşıyor adamlar. öğretmenler doktorlar öyle değilki. birde polisler askere gidince emniyette çok fazla personel açığı yaşanıyor. bundan dolayı birazda bu yasa.

canım bildiğim kadarıyla bebeğin Rh faktörüne bakılıyor eğer bebeğin Rh faktörü + olursa o zaman kan uyuşmazlığı oluyor ve doğumdan sonra 72 saat içerisinde iğnenin yapılması gerekiyor,eğer bebeğin Rh faktörü - negatif olursa bir sorun olmuyor çevremde hem ablamda vardı hemde teyzemizin gelininde vardı gerekli kontrolleri olduktan sonra önlemini aldıktan sonra bir sorun olmaz hatta teyzemizin gelininin 2.çocuğu bile oldu gayette sağlıklı ,erken doğum riski varmıdır hiç bilmiyorum inanın böyle bir genellemede duymadım, ona bakarsanız kan uyuşmazlığı olmayan kişilerde de erken doğum yapabiliyorlar,korkutmayın kendinizi rahat olur rabbim herşeyin zamanını biliyordur dua edin bol bol ,Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin tüm annelerede :emir_bebek::emir_bebek:

saol canım inşallah biran önce hayırlısıyla yasa çıkarda hepimiz seviniriz. doktorlar öğretmenler diyorlarda onlar zaten askerde kendi mesleklerini yapıyorlar karşılıgında da maaş alıyorlar. polisler öyle değilki. hemde askeriyede temel askeri eğitim veriliyor. polisler bu eğitimi zaten polis okullarında fazlasıyla alıyorlar. silahlarıyla yaşıyor adamlar. öğretmenler doktorlar öyle değilki. birde polisler askere gidince emniyette çok fazla personel açığı yaşanıyor. bundan dolayı birazda bu yasa.

ya dedıgın onlar sılahlı egıtım almadıgı gıbı belkı cogunun sılaha elını deymıslıgı yoktur.bı kesınlessede rahatlasak

bizim 28.haftada coombs pozitif cıktı pozitiflik durumunda gebeyken iğne yapılamıyo onun ıcın ünv. hastanelerinde bebegın takıbı yapılıyo bu gıbı durumlarda kan uyusmazlıgından etkılenen anne karnındakı bebeklerın kalbınde buyume oluyormus doktorum sureklı takıp ettı damarlardan kan akısı damarları ve kalbı sureklı kontrol edıldı olumsuzluk durumunda 32.haftada mudahale edılecektı yanı mecburi dogum ama korktugumuz gıbı olmadı cunku bızım bebegımız 32.haftada 900 gr.dı.38.haftada dogum yaptım aslına bakarsan bu cok erken bı dogum degıldı ama normal sartlarda dogum sancısı 39.haftada tam anlamıyla olurmus.bebegım 38haftalık olmasına ragmen prematüre kabul edıldı cunku etkılenmesınden dolayı 8aylık bebek gelısımınde dogdu.senın ılk bebegının ardından 72saat ıcerısınde ıgne olmus olman gerekıyo muhtemelen olmussundur bu da 2.gebelıgının etkılenme oranını neredeyse sıfıra ındırıyo korkma allahın ıznıyle bısey olmaz.bizim ilk bebegımız normal sartlarda nadıren gorulurmus ama bebegımız babasının kan grubundan oldugu ıcın bı de ıcte kanama olmus bundan dolayı kanımız bırbırıne karsımıs savasa gırmıs.

savasmasının sebebı de negatıf kan grupları D proteınını tanımıyo pozıtıf kan gruplarında ıse bu mevcut o yuzden tanınmaya D proteınıne karsı savasa gırıyo.yapılan ıgne de vucuda D proteınını tanıtmak zaten adı ustunde anti-D iğnesi.eger bı sorun olsaydı doktorunuz indireckt coombs testını tıtrelı ısterdı coombsun degerıne gore de takıbını yapardı bu tur bıseyle karsılasmadıysanız korkma vaktınde olur ıns.

Back
X