- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne olsun kusum ya oglusu uyuttum babamızda uyuyo gunduz calısıyo bı hafta o da sevmıyo gelır gelmez sızıp kalıyo geceye donseydı bı yazdım mıllet kactı nerdesınız huuuuuuuu
cerkesimm canım mesaj kutun dolu diyooo mesaj atamıom sanaaa cevap yazmıştımmm![]()
temamdırrrr kusummm![]()
10dk bı mesaj atılıyo ya ondan yazamıyom ama bulamayabılırsın
kusum okadar çok ki sastım kaldımm![]()
neyse kuzum elbet kavusuruz bigünnn
![]()
![]()
![]()
seninkide yok ben sımdı gorunur yaptım yenıden ara esımle benım resmım var benım basımda yesıl sal basortu var sarıya benzer
senin dediğin sekılde cıkmadı sen bulabıldın mı
oooooooo kızlar bakıyomda yesıl ısıklarımız yanıyo benım bucur uyurken eccuk sohbet edelım
ayy canım bizdede kan uyuşmazlığı var hatta ilk bebeğimizi kaybettik şimdi 30 hafta oldu erken dogum oldu falan deyince merak ettim acaba benimde olur mu diye kaç haftalıkken dogum yaptın hayatım
inşallah canım ya cok sevındım rabbımde senı sevındırsın ama facete poliain askerlık sorunu dıye bı grup var uyesı oldugum orda bı arkadas ogretmenler ve doktorlar ıtıraz edebılır yazmıs umarım bu tur seyler olmaz ogretmenler zaten ogretmen asker olarak gorev yapabılıyo doktorlarda askerı hastanelerde yapıo polıs gıbı dagda ovada degıl kalkmıs bı de hak dıyolar esıtlık yasası dıyolar ya umarım ıtıraz falan olmaz
ayy canım bizdede kan uyuşmazlığı var hatta ilk bebeğimizi kaybettik şimdi 30 hafta oldu erken dogum oldu falan deyince merak ettim acaba benimde olur mu diye kaç haftalıkken dogum yaptın hayatım
saol canım inşallah biran önce hayırlısıyla yasa çıkarda hepimiz seviniriz. doktorlar öğretmenler diyorlarda onlar zaten askerde kendi mesleklerini yapıyorlar karşılıgında da maaş alıyorlar. polisler öyle değilki. hemde askeriyede temel askeri eğitim veriliyor. polisler bu eğitimi zaten polis okullarında fazlasıyla alıyorlar. silahlarıyla yaşıyor adamlar. öğretmenler doktorlar öyle değilki. birde polisler askere gidince emniyette çok fazla personel açığı yaşanıyor. bundan dolayı birazda bu yasa.