• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

savasmasının sebebı de negatıf kan grupları D proteınını tanımıyo pozıtıf kan gruplarında ıse bu mevcut o yuzden tanınmaya D proteınıne karsı savasa gırıyo.yapılan ıgne de vucuda D proteınını tanıtmak zaten adı ustunde anti-D iğnesi.eger bı sorun olsaydı doktorunuz indireckt coombs testını tıtrelı ısterdı coombsun degerıne gore de takıbını yapardı bu tur bıseyle karsılasmadıysanız korkma vaktınde olur ıns.

inşallah canım bakalım herşeyin hayırlısı .. şimdi nasıl bebişin iyi mi üzüyor mu yoksA seni

iyi cok şukur gecen aya kadar kanındaki yıkım devam edıyodu sımdı durdu cok sukur kendı kanını yapabılıyo demır takvıyesıyle massallah cok uslu bı oglum var bana problem olmuyo sakın bı bebek gaz sorunumuz yok belkı o yuzdendır sızın ıcın doktor bısey soyledımı kan uyusmazlıgı ıle ılgılı

iyi cok şukur gecen aya kadar kanındaki yıkım devam edıyodu sımdı durdu cok sukur kendı kanını yapabılıyo demır takvıyesıyle massallah cok uslu bı oglum var bana problem olmuyo sakın bı bebek gaz sorunumuz yok belkı o yuzdendır sızın ıcın doktor bısey soyledımı kan uyusmazlıgı ıle ılgılı

işte ilk bebeğimizi kaybedince kürtaj oldum o gün iğne yapıldı bu uyuşmazlık için şimdide maşallah ii diyo doktorlar durumunu kilomuzda baya ii maşallah öyle işte canım yaa

tesekkürler canım iyiyiz çok şükür teyzesi sen napıyosun nasılsın:29: :38:

İyiyim ben de çok şükür ne olsun Pazartesi finaller başlayacak onunn korkusu sardı şimdiden. :18::9::1:

Bu arada biz ayrıldık, ben istedim o da peki sen bilirsin dedi ve öylece bitti bir 5-6 saat önce. Ama her şey yolunda, iyiyim çok şükür. :61: Yine de onun bahanesiyle sizleri tanığıma çok mutluyum. :71:

İyiyim ben de çok şükür ne olsun Pazartesi finaller başlayacak onunn korkusu sardı şimdiden. :18::9::1:

Bu arada biz ayrıldık, ben istedim o da peki sen bilirsin dedi ve öylece bitti bir 5-6 saat önce. Ama her şey yolunda, iyiyim çok şükür. :61: Yine de onun bahanesiyle sizleri tanığıma çok mutluyum. :71:

ya inanmıyorum kontrol panelınden gırerken senın nicki gordum ıcım cızzzz ettı sankı boyle bısey yazacagını hissetmişcesine hayırlısı olsun kuzum hakkında uzuldum ama bızde senı tanıdıgımıza mutlu olduk gel yıne topıgımıze bızı yanlız bırakma hem bana sız yenıden baslayacakmıssınız gıbı gelıyo sankı ıcınde bıseyler bıtmemıs.bana da bakarmısın tanımadan ne guzel dokturuyorum abe falcı gacileri gectim beyaaaa:60:

ya inanmıyorum kontrol panelınden gırerken senın nicki gordum ıcım cızzzz ettı sankı boyle bısey yazacagını hissetmişcesine hayırlısı olsun kuzum hakkında uzuldum ama bızde senı tanıdıgımıza mutlu olduk gel yıne topıgımıze bızı yanlız bırakma hem bana sız yenıden baslayacakmıssınız gıbı gelıyo sankı ıcınde bıseyler bıtmemıs.bana da bakarmısın tanımadan ne guzel dokturuyorum abe falcı gacileri gectim beyaaaa:60:

İçinize doğmuş herhalde. :61: Gelirim yine inşallah halinizi hatrınızı bebişlerinizi sormaya, sizi bırakmam. :34: Bana pek öyle gelmiyor açıkçası, çünkü ben son noktayı koydum ve o da geri dönecek bir tip değildir, ben de öyle. Hayırlısı yine de... :66:

hadi yaa hani çok seviyodun canım benim inanki çok üzüldüm ama sen hiç üzülmemiş gibi duruyosun neyse hakkında hayırlısı olsun inşallah zaten o senin kısmetinde varsa döner dolaşır yine seni bulur :34: hersey gönlünce olsun melegimm bizde snei tanıdıgımıza memnun olduk kusum derslerinde de basarılar dilerimm:29: :38: :69:

hellloooo yawriiiii napan bacınekkkk :27: :52: :52:

İçinize doğmuş herhalde. :61: Gelirim yine inşallah halinizi hatrınızı bebişlerinizi sormaya, sizi bırakmam. :34: Bana pek öyle gelmiyor açıkçası, çünkü ben son noktayı koydum ve o da geri dönecek bir tip değildir, ben de öyle. Hayırlısı yine de... :66:

nasip canım ya meloşunda dedıgı gıbı nasıbınse doner dolasır bulur senı bekliyoruz teyzesi bebişlerimiz özler bak sonra seni gelmezsen

hadi yaa hani çok seviyodun canım benim inanki çok üzüldüm ama sen hiç üzülmemiş gibi duruyosun neyse hakkında hayırlısı olsun inşallah zaten o senin kısmetinde varsa döner dolaşır yine seni bulur :34: hersey gönlünce olsun melegimm bizde snei tanıdıgımıza memnun olduk kusum derslerinde de basarılar dilerimm:29: :38: :69:

hellloooo yawriiiii napan bacınekkkk :27: :52: :52:

napem bacinek ya göğüslerim acıyooooooooo sıpa emerken don lastiği gibi çekiyo dişi cıkınca ben yandım:27:

napem bacinek ya göğüslerim acıyooooooooo sıpa emerken don lastiği gibi çekiyo dişi cıkınca ben yandım:27:

ahhh canım benimm sorma bende gecen onu düşündüm daha dogmadan ayy bide canım çok tatlıdır yanmasına gelemem :1: tühhh büle olurum giderek bacınekkk :27: :9: :9:

slm merhaba nasılsınız??

kimse yokmu??????????

slm tatlım hoşgeldin :71: naber nasılsın aa 33 yazıyo mersindemisin bizde bu sene doguya geldikk :16:

Polis eşi değilim ama polis çocuğu, polis kardeşi, polis görümcesi :-), polis ablası, polis yeğeni & polis kuzeniyim... :-)))

Zor bir meslek, babamı bir ay göremediğimiz olurdu, biz uyuduktan sonra gelir sabahta biz uyanmadan işe giderdi... Onu beklerken koltukta uyuyakalırdık...

Evdeki huzur onlar için çok önemli, burada görevin çoğu da siz değerli eşlere düşüyor...

esselam canlar :71::71::71::71:
izinden döndük dün akşam baya bi kafa dağıttık annemlerle beraber çok şükür :98:
aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

meloşum nabr kuzumm iice unuttun bak beni heeeeeeeeeeeeee :4::4::4::4:
yiğende iyiymiş ben en baştan sana ne demişştim erkek olacak :52: içime doğmuş genelde ilk tahminleirm doğru çıkar amann sağlıklı olsunda ikiside farketmez nasılsa ikisindende yok şu an :92::16:

cerkeskızı sende iyisin inşlhh kuzunda usluymuş ne güzel :16::16:

herkes istanbul dışımı istanbulda olanlar var mı
canım aysenimiz var simdilik galibaaa:29: :16:
Polis eşi değilim ama polis çocuğu, polis kardeşi, polis görümcesi :-), polis ablası, polis yeğeni & polis kuzeniyim... :-)))

Zor bir meslek, babamı bir ay göremediğimiz olurdu, biz uyuduktan sonra gelir sabahta biz uyanmadan işe giderdi... Onu beklerken koltukta uyuyakalırdık...

Evdeki huzur onlar için çok önemli, burada görevin çoğu da siz değerli eşlere düşüyor...
tesekkürler canım güzel düşüncelerin için :71:
esselam canlar :71::71::71::71:
izinden döndük dün akşam baya bi kafa dağıttık annemlerle beraber çok şükür :98:
aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler

meloşum nabr kuzumm iice unuttun bak beni heeeeeeeeeeeeee :4::4::4::4:
yiğende iyiymiş ben en baştan sana ne demişştim erkek olacak :52: içime doğmuş genelde ilk tahminleirm doğru çıkar amann sağlıklı olsunda ikiside farketmez nasılsa ikisindende yok şu an :92::16:

cerkeskızı sende iyisin inşlhh kuzunda usluymuş ne güzel :16::16:

oh ohhh maşallah kuzusumaaaa hoşgeldin bebegeemmm :29: :38: :16:
yok kuzusum unuturmuyum bu ara cok yogunum inanki annem geldi benimde ama bi gün kaldı geri döndü babamın işi varmış bu tarafta mecburen gitti cünkü abimin dügünü var diger hafta oda yogun olucak ama inşallah sömestir de burdalar kız kardeşimle :7:
evet kuzusum yegeninde ii maşallahh erkek gibi simdilik kesin deil ama yinede bi ay sonra belli olur dedi :34: hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kusumm :nazar: :emir_bebek: darısıda sana olsun inşallah canım arkadasım benimm :13: :48: :69:

Back
X