• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Ayy Benim de nişanlım polis. 6 ay sonra polis eşi olcam hayırlısıyla... Ben de akademik kariyer yapıyorum. onun tayinleri benim kariyerimi olumsuz etkilicek ama olsun aşk için kariyerimden vazgeçicem.Evin eşyaları,düğünü kendi yapcak ailesi yardım etmicek bir de beni okutcak.:35: En büyük korkum ilk tayinimizin istanbul'a çıkması. Neden bilmem İstanbul beni çok korkutuyor:52::59: Polis eşi olup kariyer yapabilenler var mı aranızda.

neden canım benım de nişanlım polis oda her seyını kendı yapıyor bende calısıyorum suan istanbulda yaşıyoruz bız burası onun ilk görev yerı aılesıde burda yasıyor doguya gıdınceye kadar bende callısıcam ayrıca istanbuldan neden korkuyosun

hiç iyi bir günde değilim hastaneye gittim bugün sakinleştirici yaptırdım,tartışma yaşadık yine onun ailesiyle tel u açttılar 6 madde sıraladılar tel u yüzüme kapayıverdiler,saygısızlar moralim çok bozuk ,ben bunları hak edicek ne yaptım hadi onlara karşı saygısızlık yapsamda hak ettim derim durup dururken,........................in önde gideniymişler varya :50:

derdim var köşesinde konu açmıştım zaten,nişanlımla olan tartışmamız ailesine sıçrıyor onlar da tartışmaya burunlarını sokuyorlar ve tartışma büyüyor,iftira attılar resmen ve ben bu şahsı 2 senedir bekliyorum 2009 mayısda nişanlanmıştık,şimdi attım ama nişanı
ahh canım benimm gecen sneinle özelden konusmuştuk ben hala o sölediklerimin arkadasındayım anladınmı kuzucum senin böle üzülmen benide inanki üzüyooo canımsınn bida görüşme ne onunla ne de ailesiyle bu ilişki zaten devam etsede zararını görürsün her daim :19:
merabalar uğrayamıyorum kusura bakmayın...
:49:melike kaç aylık oldu bebişş
slm sekerimm suanda 4,5 aylık olduk güzel teyzosu sen napıyosun nasılsınn :29: :nazar: :emir_bebek: :38:
Ayy Benim de nişanlım polis. 6 ay sonra polis eşi olcam hayırlısıyla... Ben de akademik kariyer yapıyorum. onun tayinleri benim kariyerimi olumsuz etkilicek ama olsun aşk için kariyerimden vazgeçicem.Evin eşyaları,düğünü kendi yapcak ailesi yardım etmicek bir de beni okutcak.:35: En büyük korkum ilk tayinimizin istanbul'a çıkması. Neden bilmem İstanbul beni çok korkutuyor:52::59: Polis eşi olup kariyer yapabilenler var mı aranızda.
canımm öncelikle hoşgeldinn :71: sevdiginle evlenmen yapacagın kariyerini etkilemez eger sen kararlıysan bak nişanlında okutucam seni demiş:34: bende okuyorum işletme tamamlayınca inşşş ya polislige yada devletin herhangi bi kadrosunda memur olmaya calışıcam inşş rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olur :29: :16:
kızlar günaydın hepinize nişanlı olanlarıda alıyosanız aranıza bende varım :32:

tabikii sekerr hoşgeldinnn :71: ayrıca arkadaslık istegi yollamışsın tesekkürler bitanem benim naber nasılsınnn:29: :16:

hayorlı sabahlarrrr kızlarrrrrrrr :80:

sanada hayırlı sabahlar canım nasılsın,bebiş napıyo yaramazlık yapmıyo değil mi?
evet canım söylediklerinde haklısın en iyisi bitirmek evlensem bile mutlu bir evliliğim olmayacak,çünkü ailesi kendi hatalarını kabul etmeyen birisi,neyse beddua etmek istemiyorum kötü söz sahibine aiittir ama canımı çok yaktılar rabbimde onların canını yaksın inşl

neden yapamayasın ki güzelim yaparsın tabi ama polis olduğu için tayin olayı varya etkileyebilir yani kariyerini olmadık zamanda tayini çıkarabilirler ayrıda kalabilirsiniz bunları gözönüne al canım,
bende polis nişanlısıydım ama ayrıldım bende senin gibi kariyer yapıcaktım sınavlarıma bile girdim başvuracağım gün vazgeçtim sırf o istemedi diye neymiş evlendiğimizde ayrı kalmak istemiyormuş o sene yapmadım yani,neyse ikna ettim seneye başvurdum kazandım kaydımı bile yaptırdım düğün işi birde benim yüzümden uzamasın diye hocamı değiştirdim sorun çıktı sinir oldum yapmadım, zaten 1,5 yıllık nişanlıydım,evlendikten sonra gittiğim yerde yapabilirsem yaparım dedim ve kpss ye hazırlandım memurlukta olmadı kariyerde olmadı herşey boş yani,şimdi evlendim mi hayır tabiki ailesi yüzünden evlenemedik ,şimdi o kadar pişmanım ki yüksek lisans ı yapmadığıma keşke ben onun peşinden koşacağıma o benim peşimden koşsaymış,
iyi düşün taşın canım öyle karar ver ,ha birde eğer sen bir üniv de kadrolu olarak çalışıyorsan(öğr gör,arş gör) o senin yanına geliyor haberin olsun :54:

hayırlı sabahlar hanımlar nasılsınız?

sanada hayırlı sabahlar canım nasılsın,bebiş napıyo yaramazlık yapmıyo değil mi?
evet canım söylediklerinde haklısın en iyisi bitirmek evlensem bile mutlu bir evliliğim olmayacak,çünkü ailesi kendi hatalarını kabul etmeyen birisi,neyse beddua etmek istemiyorum kötü söz sahibine aiittir ama canımı çok yaktılar rabbimde onların canını yaksın inşl

aynen canım benimm sunu çok iyi bil kimsenin ahı kimsede kalmaz boşver hayat herseye ragmen devam ediyor ve ben suna inanıyorumki senin hakkında hayırlı baska birisi var inşşş seni bulur ve çok mutlu olursunuz bugünleride unutursun kuzusum :29: :38:

neden canım benım de nişanlım polis oda her seyını kendı yapıyor bende calısıyorum suan istanbulda yaşıyoruz bız burası onun ilk görev yerı aılesıde burda yasıyor doguya gıdınceye kadar bende callısıcam ayrıca istanbuldan neden korkuyosun

çünkü istanbulda çalışanlar diğer yerlere göre daha yoğun çalışıyor vede terör olayları daha fazla,sonuçta megakent gece gündüz olay bitmez istanbul ,ankara,izmir buralar çok yoğun canım ,Allah tüm polislerin yardımcısı olsun

aynen canım benimm sunu çok iyi bil kimsenin ahı kimsede kalmaz boşver hayat herseye ragmen devam ediyor ve ben suna inanıyorumki senin hakkında hayırlı baska birisi var inşşş seni bulur ve çok mutlu olursunuz bugünleride unutursun kuzusum :29: :38:

inşl canım iyi dileklerin için çok sağol Allah razı olsun ,evet hayat devam ediyor iyi kötü kendimi toparlayacağım :54:

inşallah çıkmaz canım istanbula yaa bizde istanbuldayız ve hiç memnun değiliz gerçekten okadar yoğunki burada işler çok yoruluyo eşim.ilk zamanlar ben tutturdum bırak polisliği diye sonra kendısine ağır gelmeye başlayınca kendisi istedi bırakmak çok ama işte bebeğimiz olacak malum para lazım hemende iş bulunmuyor sonradan düşününce diyosun burası büyük şehir elbette olayı çok olacak şimdi sıkıntı çeker sonra küçük bi ile geçince rahat ederiz diyoruz sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım

inşallah çıkmaz canım istanbula yaa bizde istanbuldayız ve hiç memnun değiliz gerçekten okadar yoğunki burada işler çok yoruluyo eşim.ilk zamanlar ben tutturdum bırak polisliği diye sonra kendısine ağır gelmeye başlayınca kendisi istedi bırakmak çok ama işte bebeğimiz olacak malum para lazım hemende iş bulunmuyor sonradan düşününce diyosun burası büyük şehir elbette olayı çok olacak şimdi sıkıntı çeker sonra küçük bi ile geçince rahat ederiz diyoruz sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım

canım meraba benım de nişanlım istanbulda polis bende istanbulda yaşıyorum istanbul her seye ragmen güzeldir bence

esselam canlar :92:
meloş bacım nasılsın anacım denk gelmiyoruz pek sık giremedim gerçi bu gece yalnızları oynuycam nöbetler değişti galiba yine enişteyle :44:
miden geçmiştir inşlh :emir_bebek:

çerkezim sende girmiyosun pek bu ara galiba nerelerdesin :24:

inşl canım iyi dileklerin için çok sağol Allah razı olsun ,evet hayat devam ediyor iyi kötü kendimi toparlayacağım :54:

canım konunu biraz okudum
herşeyin hayırlısı olsun..şimdiden aileler bu kadar karışmışsa ilerde evlenince nasıl mudahale olacaktı evliliğinize düşünemiyorum bile..evli olunca aile araya girdiği zaman çok daha büyük sorunlar çıkıyo malesef evlilik paketinden sadece eşimiz değil aileside çıkıyo :97:
üzülme sıkma canını hayatta en büyük ders tecrübedir kötüde olsa bunları yaşamam gerekiyomuş yaşadım ve bittide kendine
üzülmemek elde değil tahmin edebiliyorum ama...
rabbim güzel günler göstersin bundan sonra sana :16:

aramıza hoşgeldin canım :71:
hayırlı olsun rabbim tez zamanda kavuştursun hayırlısıyla inşlh
istanbuldan korkma canım :1:
ben doğma büyüme istblyum eşimde 5 senedir burda görev yapıyo
bu senede burdayız inşlh göndermezlerse tabi :9:
evet çalışma koşulları biraz ağır özellikle çevikte başlarsa dahada zor ilk 4 sene eşim çevikteydi 3 gün görmediğimi bilirim :97:
şimdi 12 24 asayişte en zor yanı gece tek kalmak tabi
allaha emanet hepsi ilk başlarda zor geliyo hem kendin için korkuyosun hemde eşin için ama zamanla alışıyosun :97:

yasemin hoşgeldin
galiba daha önce nickin yasemin29 dun :26:
tekrar barışmışsınız herhalde
hayırlısı olsun :16:

teşekkürler canım ama bukez herkes hatalarından ders cıkardı gıbı gözukuyor inşallah yanılmayız gecen cumartesi büyük bir nişan yaptık her sey cok guzeldı mayısada nıkah için gün aldık aılesı bınbır özur dıledı falan bakalım hayırlısı bu arada burayada yazıyım pogacalar harikaaaa :9:

teşekkür ederim iyiyim Allaha şükür sen nasılsın bebişle aran nasıl :26:
şimdilik anlaşıyoruz canım taakii sancıları görene kadarr:nazar: :emir_bebek: :1: sen napıyon nasılsınn :29: :16:
esselam canlar :92:
meloş bacım nasılsın anacım denk gelmiyoruz pek sık giremedim gerçi bu gece yalnızları oynuycam nöbetler değişti galiba yine enişteyle :44:
miden geçmiştir inşlh :emir_bebek:

çerkezim sende girmiyosun pek bu ara galiba nerelerdesin :24:
burdayım bitanem benimm asıl sen nerelerdesin kuzusummm bizde iyiyiz şimdilik cok şükür tansiyonum düştü bugünde hemşire komşum geldi önce kuaföre sonrada pazara gittik geldik yorulduk eccik kusumm sen napıyon nasılsın canımın içiiii :29: :48: :69:
yasemin hoşgeldin
galiba daha önce nickin yasemin29 dun :26:
tekrar barışmışsınız herhalde
hayırlısı olsun :16:
hımm canım sen yasemin29 muydun :26: daha öncede konusmustuk senle evet bende okumustum bir derdim var köşesinde yazılarını neyse şimdi aranızın iyi olmasına sevindimm :34:

Son düzenleme:
şimdilik anlaşıyoruz canım taakii sancıları görene kadarr:nazar: :emir_bebek: :1: sen napıyon nasılsınn :29: :16:

burdayım bitanem benimm asıl sen nerelerdesin kuzusummm bizde iyiyiz şimdilik cok şükür tansiyonum düştü bugünde hemşire komşum geldi önce kuaföre sonrada pazara gittik geldik yorulduk eccik kusumm sen napıyon nasılsın canımın içiiii :29: :48: :69:

hımm canım sen yasemin29 muydun :26: daha öncede konusmustuk senle evet bende okumustum bir derdim var köşesinde yazılarını neyse şimdi aranızın iyi olmasına sevindimm :34:

sagol canım umarım her şey çok güzel olur ewet konusmustuk senınlede

Back
X