- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
sagol canım umarım her şey çok güzel olur ewet konusmustuk senınlede
inşşş canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım umarım her şey çok güzel olur ewet konusmustuk senınlede
Kızlar hepinize teşekkür ederim cevaplar içinİstanbuldan korkmamın nedenleri ben gazetecilik ana bilim dalında yüksek lisans yapıyorum.İstanbulda Kadro şansım yok denecek kadar az
(Her üni. kendi öğrencilerine öncelik veriyor) okulumun bitmesine de daha var. İstanbulda hem polislik hem de geçinmek zordur diyorlar (Maddi anlamda)
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun İnşallah
Biz kavuşalım da
![]()
Bu arada düğünümüz 11 Kasımda Konaktaki polis evinde olcak İnşallah![]()
teşekkürler canım ama bukez herkes hatalarından ders cıkardı gıbı gözukuyor inşallah yanılmayız gecen cumartesi büyük bir nişan yaptık her sey cok guzeldı mayısada nıkah için gün aldık aılesı bınbır özur dıledı falan bakalım hayırlısı bu arada burayada yazıyım pogacalar harikaaaa![]()
slm sekerr iyiyiz sen napıyon bebişlerin nasılSelam kızlar nasılsınız.............
meloş bacım iyi gezmişsin anacım ohhh
anam telde napıyon nediyon demeye fırsat kalmadan başka konuşara atladık tabi
bende eşimi gönderdim göreve tek tabancayım sabah kadar :97::97::95:
slm sekerr iyiyiz sen napıyon bebişlerin nasıl![]()
evet güzel teyzesii yorulduk ama zaten bişi yiyemiom yedigimide bölece harcıyorum![]()
![]()
evet kusumm sohbet etmekten cok gülmekten fırsat kalmadıkii ama nasıl kopustum yaaa bebegem keşke yakın olsaydık heee vayy gelee bizeydi ozamann bacımm![]()
![]()
ahh kusum bende bu anı hiç sevmiom eşim yarın geceye gitcek seni çok ii anlıyorum sıkılırsan ara bebegemm canımsınn![]()
![]()
![]()
canım meraba benım de nişanlım istanbulda polis bende istanbulda yaşıyorum istanbul her seye ragmen güzeldir bence
canım konunu biraz okudum
herşeyin hayırlısı olsun..şimdiden aileler bu kadar karışmışsa ilerde evlenince nasıl mudahale olacaktı evliliğinize düşünemiyorum bile..evli olunca aile araya girdiği zaman çok daha büyük sorunlar çıkıyo malesef evlilik paketinden sadece eşimiz değil aileside çıkıyo :97:
üzülme sıkma canını hayatta en büyük ders tecrübedir kötüde olsa bunları yaşamam gerekiyomuş yaşadım ve bittide kendine
üzülmemek elde değil tahmin edebiliyorum ama...
rabbim güzel günler göstersin bundan sonra sana![]()
teşekkürler canım ama bukez herkes hatalarından ders cıkardı gıbı gözukuyor inşallah yanılmayız gecen cumartesi büyük bir nişan yaptık her sey cok guzeldı mayısada nıkah için gün aldık aılesı bınbır özur dıledı falan bakalım hayırlısı bu arada burayada yazıyım pogacalar harikaaaa![]()
sağol canım yorumun için inşl böylesi hayırlıdır vardır bunda da bir hayırdır diyorum artık,belki bende böyle şeylerle imtihan oluyorum ,rabbim güç kuvvet sabır versin bu zor günlerimi sağlığıma birşey olmadan atlatayım diye hep dua ediyorum,sağol canım güzel dileklerin için inşl hepimize güzel günler gösterir rabbim![]()
polis eşi değilim ama adayıyım![]()