• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bu arada yeni arkadşalar gelmiş hepiniz hoşgeldinizzz
melikecim seni iyice sıkıntı basmaya başlamıştır gün yaklaştıkça ben kavuşacam sen ayrılacaksınn:59::59::59:

slmm kızlarr nasılsınız bu aralar giremiyorum hiç ağrılarım arttı ama oğluşum gelmio bi türlü...yeni arkadaş gelmiş aramıza hoşgeldin canım...melikecim sen adanaya gidiyorsun benimde kaynanacık geliyo o gün adanadan.

sizinde allah yardımcınız allahım hayırlısıyla ikinizide kurtarsınn,sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek:

herkese selam kızlarrr güzel bir tatil gününün ardın yorucu bir iş günü ve 5 dk molada sizizn yanınızdayımm burda sizlerle konuştukça düğünüm ve yeni hayatım aklıma geliyor heyecan basıyor benii
bu arada canım sanada çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için tatlım endişelrimi yatıştırdın ,nişanlım zaten mesleğinden dolayı beklentilerde ve sıkıntıda birde ben nasılmış ne olacakmış falan filan gibi sorularla sıkıp bunaltmak istemiyorum desteğe ihitiyacı var bu aralar.en kısa zamanda yanınızda olacağım işten haziranda ayrılacağım o sırada gelecepğim heralde artık lojmanımı olur ev mi olur onalar bakmaya temmuzda çeyizlerimiz eşyalarımız gelir ramazana bırakmak istemiyorum iş,yazın zaten orucuz çok zor olur diye düşünüyorum sonrada 12 eylülde temelli ordayım artıkın:32::32::32::32:
bu arada çarşamba eskişehire gidiyorummmmmmmmm nişanlımın mezuniyetineee acayip heyecan bastııı:64::64::64::64:

ayyyyyyyy yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarımı yaşadım yeniden bende de bi heyecan bi stres acaba bingöl nası bi yer nası bi evim olcak falan oyyyy evlendikde bebişimiz bile oldu şimdi :emir_bebek: bende haziranda işden ayrılmıştım temmuzda düğünümüz olmuştu :123:

ii gecelerrr güzellerrr anca gelebildik gezmeden 3 poliss eşi bi araya gelince vakit nasıl gecti hiç anlamadıkkk :1: süperrrrdiii yaaa gercekten burdaki arkadaslıgımız harikaaaaaa :29: :38: :66: :66: :66:

slmm kızlarr nasılsınız bu aralar giremiyorum hiç ağrılarım arttı ama oğluşum gelmio bi türlü...yeni arkadaş gelmiş aramıza hoşgeldin canım...melikecim sen adanaya gidiyorsun benimde kaynanacık geliyo o gün adanadan.
evet kuzusum cumartesi yolcuyum inşşş :29: :38:
merhabalar hanımlar nasılsınız?
mrb sekercim naber nasılsın :29: :38:
herkese selam kızlarrr güzel bir tatil gününün ardın yorucu bir iş günü ve 5 dk molada sizizn yanınızdayımm burda sizlerle konuştukça düğünüm ve yeni hayatım aklıma geliyor heyecan basıyor benii
bu arada canım sanada çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için tatlım endişelrimi yatıştırdın ,nişanlım zaten mesleğinden dolayı beklentilerde ve sıkıntıda birde ben nasılmış ne olacakmış falan filan gibi sorularla sıkıp bunaltmak istemiyorum desteğe ihitiyacı var bu aralar.en kısa zamanda yanınızda olacağım işten haziranda ayrılacağım o sırada gelecepğim heralde artık lojmanımı olur ev mi olur onalar bakmaya temmuzda çeyizlerimiz eşyalarımız gelir ramazana bırakmak istemiyorum iş,yazın zaten orucuz çok zor olur diye düşünüyorum sonrada 12 eylülde temelli ordayım artıkın:32::32::32::32:
bu arada çarşamba eskişehire gidiyorummmmmmmmm nişanlımın mezuniyetineee acayip heyecan bastııı:64::64::64::64:
ooo süperrmiş kuzum gözün aydınnnnn :64: :64: :64:
bu arada yeni arkadşalar gelmiş hepiniz hoşgeldinizzz
melikecim seni iyice sıkıntı basmaya başlamıştır gün yaklaştıkça ben kavuşacam sen ayrılacaksınn:59::59::59:
ahh sorma bebegemmm :43: :43: napimm canımız saolsun artık kuzusumla anneannemizle takılırızz memleketimizdee :29: :38:
herkesin kocişi evde bi tek benim kociş mi gececi yaaaaaaaaaaa :37:

sekercimm naber nasılsın kuzusun nasıl bebegemm :29: :38:

kapı kapı geziyon kız melike bebiş doğunca sorcam sana dicem ama bebiş oluncada gezmekten geri kalınmıyo valla bizde ana kız seviyoruz arkadaşlarımızla olmayı :7:

kapı kapı geziyon kız melike bebiş doğunca sorcam sana dicem ama bebiş oluncada gezmekten geri kalınmıyo valla bizde ana kız seviyoruz arkadaşlarımızla olmayı :7:

ahh sorma kuzumm iki arkadasında bebişleri vardı biri kız biri erkek :69: erkek çok uslu ama kızın maşallahı vardı ayyy bide datluuu maşallah yaa eşim de kız cocuklarını çok sever :29: seve seve öldük yahuu ama varya bi dakika durmuyo her yeri döküyooo :66: ama yinede sohbetimize devam ettikk bide baktık ki saat 12 olmus nasıl gecti diye sastık kaldıkk :30: :9: :9:

ana kız bize de gelsenize biz 1hafta yanlızız babamız ilçeye gitti sılayla ali yahya oynarlar.ben bu hafta müsaitim canım ne zaman istersen gelebilirsin

ayyy kuzum ne güzel sölemişinn çok iştahlandımmm :27: :9: :9:
ahanda bu aksam eşimin poliss arkadaslarına yemege davetliyik simdi diomki bebek olsaydı 5 dakika oturana ask olsunn :nazar: :emir_bebek: anammm gözümü iice korkutma sende durr bacımm :5: birazdan kuaföre gidicem yemek derdim de yok :1: kurtuldum bu aksam :1: :15: :94: :38:
oh gel keyfim gel gez toz sımdıden depola sonra gezemedım edemedım deme bebıs olsunda oturma bosver onun tatlılıgı yeter

gelir annesi anne karnnda 1gun bıle cok onemlı bizim tehlikeli olmasına ragmen bekleyebıldıklerı kadar bekledı doktorlarım
merhabalar hanımlar nasılsınız?
merhaba prenses sen nasılsın neler yapıyosun

oooooooooo gozun aydın kusum ıns lojman olur gelırsın yanıbasımıza ne guzel ben ev yerlestırme heyecanını yasayamamıstım malesef herseyi eşim aldı ve yerleştirdi ben gittigimde hersey hazırdı hakkari ötesi yok gari dediler merak bile edesim gelmiyodu ama eşim olunca katlandık işte zorluklarına şimdi rahatız cok sukur bingölde bi de su ilçe görevleri olmasa gitti yine aşkitom :43:

Son düzenleme:
oh gel keyfim gel gez toz sımdıden depola sonra gezemedım edemedım deme bebıs olsunda oturma bosver onun tatlılıgı yeter

gelir annesi anne karnnda 1gun bıle cok onemlı bizim tehlikeli olmasına ragmen bekleyebıldıklerı kadar bekledı doktorlarım

merhaba prenses sen nasılsın neler yapıyosun

oooooooooo gozun aydın kusum ıns lojman olur gelırsın yanıbasımıza ne guzel ben ev yerlestırme heyecanını yasayamamıstım malesef herseyi eşim aldı ve yerleştirdi ben gittigimde hersey hazırdı hakkari ötesi yok gari dediler merak bile edesim gelmiyodu ama eşim olunca katlandık işte zorluklarına şimdi rahatız cok sukur bingölde bi de su ilçe görevleri olmasa gitti yine aşkitom :43:

evet kuzuu onu bulana kadar necektim bilion:5:rabbime sükürler olsunki suanda benimle kuzum rabbim isteyen herkese versin inşşş:nazar::emir_bebek::16:
hele bi dogsunda saglıcakla bacım onun için herseyden vazgeceriz babasıyla canımsınn :29::38:

Son düzenleme:
merhaba hanımlar nasılsınız?

ohhh melikem gez kuzu gez doğumdan sonra gezemeyebilirsin bir müddet sefan olsun sevmişsin bebişleride ohhhh benim yerimede öp bende severim bebekleri hemde kız olanlar daha bir tatlı oluyor,

çerkeskızı sen neler yapıyorsun oğlan nasıl bende grip olucam heralde boğazım yanıyo yarın doktora gitsem iyi olacak iyice kötü olmadan,bizde annemle kapı komşuya gittik çay demlemiş kısır falan yapmış 1-2 saat oturduk geldik,kadınlar bir araya gelince dedikodu eksik olmuyor işte,

herkesi öpüyorum Allaha emanet olun :54::54::54:

ohhh melikem gez kuzu gez doğumdan sonra gezemeyebilirsin bir müddet sefan olsun sevmişsin bebişleride ohhhh benim yerimede öp bende severim bebekleri hemde kız olanlar daha bir tatlı oluyor,

çerkeskızı sen neler yapıyorsun oğlan nasıl bende grip olucam heralde boğazım yanıyo yarın doktora gitsem iyi olacak iyice kötü olmadan,bizde annemle kapı komşuya gittik çay demlemiş kısır falan yapmış 1-2 saat oturduk geldik,kadınlar bir araya gelince dedikodu eksik olmuyor işte,

iyi teyzesi simdi pusetinden asagı ınmeye calısıyo kayarak onu ızlıyorum oooo kısırlar çaylar bizde istiyoruz ama:56:

öperimm bebegem yaa gercekten bebişlerçok datluyduuuu :69: :29: :38:
sanada pardon sizede :))) ii akşamlar melike Allah yardımcısı olsun babanızın hayırlısıyla görevini yapsın yapsın gelsin ,nasılsın neler yapıyorsun :71::70:

aminn kuzusum çok tesekkür ederiz bidenem benimm iim cok şükür bebegem dolanıyom sonra cıkarım bugün ali kaptan varrrrr :53: :40: :29: :38:

Back
X