canım bu aralar yogundular bütün polisler bizimkiler dısında 12 12 calıstı nısanlının bırımını anladım bu arada

ama telaş etme eger tahmin ettiğim birimde calışıyorsa 1gun 8de gidecek 11de gelecek ertesi gun gitmeyecek ya da 12 24 calısacak yanılıyorsam farklı olabılır bı de endıse etme bıngöl sakin cok olay olmadıgı ıcın bırlıkte gecırecegınız cok zamanınız olacak bız senı yanlız bırakmayız
annen senden ayrılacagı ıcın ne soyledıgını bılmıyodur uzuntusunden takma kafana bebısım o anne ve en degerlı varlıgını uzaklara yollayacak ona da hak ver sen mutlu olunca o da soylemez oyle seyler
evet tatlım anlamışsın sen onu dediğin gibi olacakmış biliyorum bitanem sen sağolasın ordaki en büyük destek görüyorum kendime yakınlığın ve ilgine minnettarım canım benim umarım dediğin gibi olur

annemide anlıyorum ama evde sanki cenaze var gibi birde babam bu aralar hasta belki de benim kendi vicdan sorgulamamdır,sonuçta ikisde 60 da sanki tam bana ihtiyaçları varken gidiyor gibiyim oda öyle söyleyince kendimi çok suçlü hissetmeye başlıyorumm

diş çıkarmak zorlar annesi ateşlenir diye biliyorum dikkat et tatlım sen daha iyisini bilirsin tabi
soğan çürüğüde çok pis kokar yaaa

iyi dayanmışsın desene dayanmasam ne olacak yine ben yapacam yine ben

aklıma evlenince kimse olmıcağı geld şimdi rahatım yapmasamda annem yapıyor nasıl olsa

ama temizlik gibisi yok vallahi,benimde en çok zevk aldığım şey böle heryer tertemiz olacak çayımı demlicem yada kahve keyfi yapacam bayılırımmm