• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

herkese günsydınnnn kızlarrrr herkes iyi anlaşılan meloşum sabah sabah duygulandırmış emir beyyyy :43: allahım herkese yaşatsın inşallah
ben bugün kendimi acayip dinamik hissediyorum neen bilmiyorum :66::66::66:
dün bir ark. doğum günüsü vardı orda onun bir arkadaşı geldi oda nişanlıymış tayinleride vana çıkacakmış davet ettim gel topikciğimize dedim.erciç nasıl bir yer bilen varmı oraya gideceklermiş
amin kuzum aminnnnn çok saolasınnn :29: :nazar: :emir_bebek: :38: :38:
2 senelik evliyim artık düşünüyorum evin neşesine neşe katacak bi bebiş lazım bence :emir_bebek:
inşş hayırlısıyla seninde bi bebişin olur canımm :nazar: :emir_bebek: :38:
amaninn renklide gördün minnoşu :98:
resimlerini dört gözle bekliyorum hele bi doğsunda hayırlısıyla :29:

caponum naber kuzu kendini iyi hissetmene sevindim bende aksine bugün kendimi pek bi mayışık hissediyorum :27:

emsalsiz sende istbldaymışsın kaç senelik memursunuz kıdemliyseniz gidersiniz herhalde ama geçen senede isteyen arkadaşların çoğunu göndermemişlerdi :26:
koydum kuzumm resmini temmuz anneleri topigine mesajdan git görürsün hatta begenilene bak tıkla cıkar :34: :nazar: :emir_bebek: :29: :38:
nidim kusumm :1: şimdi doktorumuza gittik geldik oglumun kalbini görememişti net olarak damar yollarını felan güzel teyzesi çok şükür iyimiş bide ayrıntılı olarak gösterdi mi renkli ben basladım aglamaya şimdi biraz daha iyiyim rabbim bu güzel duyguyu en yakın zamanda hayırlısıyla sanada yasatsın inşş canım arkadasım benimmm :nazar: :emir_bebek: :43: :43:

çok nazlı bebek olacak heralde sonunda göstermiş, sevindim senin adına melikecim sağlığıda yerindeymiş hayırlısıyla eline almayıda nasip etsin canım :emir_bebek::nazar::emir_bebek:

aminnn balım aminn çok soal tatlışım benimmm :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

spor yapmaya kalkmıştım canım iyi geldi duşumuda aldım açıldım :8:
yok canım çok şkr kafama bu ara toka ve diyetten başka bişi takmıyorum :27:

:1::1::1:
benimde teldede sorun var bazen şebeke gidiyo nasıl ayarlıyosa kendini özellikle eşim gecedeyken ben evde sabahlarken kapanıyo :27:
sırf o yüzden eve ev telefonu aldı paşacazım :9:

aman kuzum ne güzel şeyler takmışsın kafana sen koşu bandını kaça aldın ne marka nişanlım bana almıyor,bende çeyiz muhabbetine alamıyorum :59::59:spor gerçekten çok önemli insanın dinç durmasını sağlıyor ve insan kndini çok zinde hissediyor,en iyisini yapmış bazen gereksiz gibi geliyor ev telefnu ama herzaman çekim gücü var ben kazasız atlattım sesi çıkmadı huyuna gitmeliyim cumartesi ark. nişanı var gecede çıkılacak huysuzlandırmamak lazım bizimkini de:1::1::1:

meloşummm ben bulamadım yaaaaaaaaa link koyuversende baksam tosun paşamaa:emir_bebek::emir_bebek:

melike ben bile heyecanlandım resmi görünce teknoloji sen nelere kadirsin yahuu

melike ben bile heyecanlandım resmi görünce teknoloji sen nelere kadirsin yahuu

ayy sorma sekerr bende hep bişiye benzetemiyodum önce görünce sastım sonra güldüm sonrada agladım elimde olmadan dr bey süpriz yaptı normalde o da ayrı bi ücretliydi :34: :1: :nazar: :emir_bebek: :38:

ayy sorma sekerr bende hep bişiye benzetemiyodum önce görünce sastım sonra güldüm sonrada agladım elimde olmadan dr bey süpriz yaptı normalde o da ayrı bi ücretliydi :34: :1: :nazar: :emir_bebek: :38:

insan şoka girer valahi yarabbime inanmayan taş olur karnında bir canlı varlık var tüylerm diken diken oldu,doktorunda iyimiş süper süpriz yaaa ee babayamı benziyor sana mı

aman kuzum ne güzel şeyler takmışsın kafana sen koşu bandını kaça aldın ne marka nişanlım bana almıyor,bende çeyiz muhabbetine alamıyorum :59::59:spor gerçekten çok önemli insanın dinç durmasını sağlıyor ve insan kndini çok zinde hissediyor,en iyisini yapmış bazen gereksiz gibi geliyor ev telefnu ama herzaman çekim gücü var ben kazasız atlattım sesi çıkmadı huyuna gitmeliyim cumartesi ark. nişanı var gecede çıkılacak huysuzlandırmamak lazım bizimkini de:1::1::1:
Hepsiburada.com : Altis Sd 5000 Masaj+mekik+Dambıl+Twister Fonksiyonlu 2.5 Hp Motorlu Koşu Bandı + Altis LS 956 Egsersiz Çalışma Seti Hediyeli | Spor ve Fitness
biizmki bu canım taksitle aldık :34: incelersin
o zaman pek sesin çıkmasın senin :1: biz kadınlar işimizi iyi biliyoz valla :9:
amaninnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar:
kız bacım bu sankimm enişteye benziyo yahuuu :52:
bende renkli renkli deyince ahaaa dedim renkli görcem ama uştrasyondan pek bi farkı yok gibi
kollarını ısırasım geldi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
tosun gibi olsun yerinde inşlhh keşke yakın olsaydık boll boll severdim yaw :70:

insan şoka girer valahi yarabbime inanmayan taş olur karnında bir canlı varlık var tüylerm diken diken oldu,doktorunda iyimiş süper süpriz yaaa ee babayamı benziyor sana mı
evet canım doktorumu o yüzden bırakmak istemiyom en pahalıya dogum oluyo burdaki fiyatlara göre napalım saglık olsun babaya şimdilik kuzumm :34: :nazar: :emir_bebek: :1:
Hepsiburada.com : Altis Sd 5000 Masaj+mekik+Dambıl+Twister Fonksiyonlu 2.5 Hp Motorlu Koşu Bandı + Altis LS 956 Egsersiz Çalışma Seti Hediyeli | Spor ve Fitness
biizmki bu canım taksitle aldık :34: incelersin
o zaman pek sesin çıkmasın senin :1: biz kadınlar işimizi iyi biliyoz valla :9:

amaninnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar:
kız bacım bu sankimm enişteye benziyo yahuuu :52:
bende renkli renkli deyince ahaaa dedim renkli görcem ama uştrasyondan pek bi farkı yok gibi
kollarını ısırasım geldi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
tosun gibi olsun yerinde inşlhh keşke yakın olsaydık boll boll severdim yaw :70:

yok kusumm normalde renkliydi ultrasyonda ama kagıdı renksiz aldıkk aminn kuzumm yakın oluruk inşşş canım arkadasım benimm ahh canım benim yaaa rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inşşş kuzusummmm :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

evet canım doktorumu o yüzden bırakmak istemiyom en pahalıya dogum oluyo burdaki fiyatlara göre napalım saglık olsun babaya şimdilik kuzumm :34: :nazar: :emir_bebek: :1:

yok kusumm normalde renkliydi ultrasyonda ama kagıdı renksiz aldıkk aminn kuzumm yakın oluruk inşşş canım arkadasım benimm ahh canım benim yaaa rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inşşş kuzusummmm :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

anladım canım :34:
belli olmaz tepende bitiveririm belki :52:
amin canım rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasip ets,n inşlh :16:

ay ben itiraf ediorum biz kadınlar fenayız vallahi dünden ebri sessiz sessizim dünde doğumgünüsü vardı ark. bişi demesin diye erkenden evdeydim:9::9::9:fırtına öncesi sessizlik bu :1::1:kuzum ben bu altisin cardio stepperını aldım kırıldı 2 haftada geri iade ettim hemde aynı siteden demekki her ürünü aynı olmuyor senink sağlamsa çok sevindim fiyatıda çok uygunnn

sende saoll bidenem bizde seni çok öpüyoruz afiyet olsun sana simdiden melegimm:nazar: :emir_bebek: :38: :38:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16:
ay ben itiraf ediorum biz kadınlar fenayız vallahi dünden ebri sessiz sessizim dünde doğumgünüsü vardı ark. bişi demesin diye erkenden evdeydim:9::9::9:fırtına öncesi sessizlik bu :1::1:kuzum ben bu altisin cardio stepperını aldım kırıldı 2 haftada geri iade ettim hemde aynı siteden demekki her ürünü aynı olmuyor senink sağlamsa çok sevindim fiyatıda çok uygunnn

eeee işi bilcen işe gitmiycen diye boşa dememişler :60:
valla canım eşimin spor hocası arkdşı var ona sorduk biz işte motorunun nasıl olması gerektiğini felan herşeyi anlattı eşime ona göre aldık bizde şimdilik bi sorun yok inşlh olmazda :8:
müziğide açıyorum değme keyfime yürürken alttada kimse yok bizim market altımız rahatım yani :66::66:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

eeee işi bilcen işe gitmiycen diye boşa dememişler :60:
valla canım eşimin spor hocası arkdşı var ona sorduk biz işte motorunun nasıl olması gerektiğini felan herşeyi anlattı eşime ona göre aldık bizde şimdilik bi sorun yok inşlh olmazda :8:
müziğide açıyorum değme keyfime yürürken alttada kimse yok bizim market altımız rahatım yani :66::66:

aynen öyle canım benimm
sen biraz daha kullan bende bakayımkandırmya çalışayımm pek zannetmiyorum ama deniyim sen eyem k yapmaya gitmemiş miydin

kimseler yok bende evime gidiyorum gece gelenler hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16:

Back
X