- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
amin kuzum aminnnnn çok saolasınnnherkese günsydınnnn kızlarrrr herkes iyi anlaşılan meloşum sabah sabah duygulandırmış emir beyyyyallahım herkese yaşatsın inşallah
ben bugün kendimi acayip dinamik hissediyorum neen bilmiyorum
dün bir ark. doğum günüsü vardı orda onun bir arkadaşı geldi oda nişanlıymış tayinleride vana çıkacakmış davet ettim gel topikciğimize dedim.erciç nasıl bir yer bilen varmı oraya gideceklermiş
inşş hayırlısıyla seninde bi bebişin olur canımm2 senelik evliyim artık düşünüyorum evin neşesine neşe katacak bi bebiş lazım bence![]()
koydum kuzumm resmini temmuz anneleri topigine mesajdan git görürsün hatta begenilene bak tıkla cıkaramaninn renklide gördün minnoşu :98:
resimlerini dört gözle bekliyorum hele bi doğsunda hayırlısıyla
caponum naber kuzu kendini iyi hissetmene sevindim bende aksine bugün kendimi pek bi mayışık hissediyorum
emsalsiz sende istbldaymışsın kaç senelik memursunuz kıdemliyseniz gidersiniz herhalde ama geçen senede isteyen arkadaşların çoğunu göndermemişlerdi :26:
nidim kusummşimdi doktorumuza gittik geldik oglumun kalbini görememişti net olarak damar yollarını felan güzel teyzesi çok şükür iyimiş bide ayrıntılı olarak gösterdi mi renkli ben basladım aglamaya şimdi biraz daha iyiyim rabbim bu güzel duyguyu en yakın zamanda hayırlısıyla sanada yasatsın inşş canım arkadasım benimmm
![]()
![]()
![]()
çok nazlı bebek olacak heralde sonunda göstermiş, sevindim senin adına melikecim sağlığıda yerindeymiş hayırlısıyla eline almayıda nasip etsin canım![]()
aminnn balım aminn çok soal tatlışım benimmm![]()
![]()
![]()
![]()