• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slm millet nasılsınız?

:64:
slm sekerim iyiyiz çok şükür ya sen nasılsınn:29: :38:
günaydınlar
cumanız mübarek olsun kızlar :71:
aminn balım aminnn naber nasılsın quzusummm :29: :38: :38:
bizde şimdi kahvaltı ettik eşim izinli malüm yarın komserlik sınavı var bakalım inşş iyi gecerr oglusumla dua ediyoruzzz :nazar: :emir_bebek: :38: :98: :16:
kızlar hepınıze gunaydın

25 haziranda düğünüm var gün aldık çok heycan yaptım ben yaaaa görür müyüm acaba o günü :52: :52:

hayırlı olsunn görürsün inşş :34:

slm kızlarrrrr
dün gece eşim tercihlerimizi yapmış ilk tercih bursaaaaaaaa :66: :66: :66: :66: :66: hepimiz için hayırlı yerler olsun inş

herkese hayırlı ve güzel günlerrrr

kızlar hepınıze gunaydın

25 haziranda düğünüm var gün aldık çok heycan yaptım ben yaaaa görür müyüm acaba o günü :52: :52:

senin adına çok sevindim tatlımne güzelçok az kalmış bana daha 5 ay var:14:

hayırlı cumalar herkeslere ......

merhaba hanımlar hayırlı cumalar herkese nasılsınız?:70::71::70::74:

slm kızlarrrrr
dün gece eşim tercihlerimizi yapmış ilk tercih bursaaaaaaaa :66: :66: :66: :66: :66: hepimiz için hayırlı yerler olsun inş

hayırlısı neyse sizin için o olsun tatlımmm:16::16:

aysennn kusummm nirdesinnnnnnn melegimmm benimmmm :29: :38: :38:

hayatım sabah seninle telde konuştuğumuzdan beri temilik yapıyodum popomun üstüne yeni oturdum :27:
camları sil tülleri yıkat mutfak dolaplarını sil evi süğpür sil toz al geberdim ama her yer mis gibi vernel deterjan kokuyo :66:
şimdi yemek yedik eşimi gönderdim geldim :10:

sen nerdesin bakam :51:

hayatım sabah seninle telde konuştuğumuzdan beri temilik yapıyodum popomun üstüne yeni oturdum :27:
camları sil tülleri yıkat mutfak dolaplarını sil evi süğpür sil toz al geberdim ama her yer mis gibi vernel deterjan kokuyo :66:

bahar temziliğimi yaptın kız yoksa geçmiş olsun,ohhhhh evin mis gibi kokuyordur şimdi,bizeede yardıma gelsene kuzummm:66::66::21:

günaydın sekerlerrrr :80:
bizde erkenden kalktık kuzusumla babamıza kahvaltı hazırladık az öncede komserlik sınavına yolladık burda baska arkadasların eşleride giriyosa hepsine basarılar diliyorum herkesin hakkında hayırlısı olsun inşş güzel gecerrr :29: :16: :16:

merhaba hanımlar hayırlı cumalar herkese nasılsınız?:70::71::70::74:
mrb sekerim naber nasılsınn :29::38:
slm kızlarrrrr
slm tatlım hakkınızda hayırlısı olsun inşş bursa cok güzel diolar :34: :29: :38:

oooo kuzumm maşallahın var yorma kendini öle bebegem :70:
bende aksam eşim izinliydi ya dısarı cıktık yemege ordan da künefe yemeye oglumla bayram ettik anlıcagın :nazar: :emir_bebek: :9: :9:
şimdide evdeyiz babamız sınava gitti gelsinde koltuk bakmaya gidicez bebegemm :34: :29: :38: :38:

Back
X