• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

offf offf uykusuzlukdan ölüyorummm dün eşim nöbetteydi malum ben sabaha kadar uyumuyorum bekliyorum onu eşim sabah geldi bu seferde bebek uyandı uyumuyo uyusada yarım saatte bi kalkıyo başıma ağrılar girdi yahuuu ....ahh oğlum sen neden uyumuyorsunnn:2::5:

ahh canım benim yaa kıyamam sanaa rabbim yar ve yardımcın olsun ne diyim benide beklio o günlerr az kaldı nede olsaa buraya gel bari bacım destek oluruz :5:

cok sevindim canım ilacı kullandıktan sonra mı hamile kaldın bende kullandım ama bende ise yaramadı bu arada bende polis esiyim kızlar

cok sevindim canım ilacı kullandıktan sonra mı hamile kaldın bende kullandım ama bende ise yaramadı bu arada bende polis esiyim kızlar

evet canım benim özelden yazdım sanaa rabbim inşş hayırlısıyla seninde yüzünü güldürsün nasıl kullandıgımı yazdım sorun olursa cevaplarım seve seve bu arada aramıza hoşgeldinnn bitanem benimmm:70: :71: inşşş ugur getirir güzel topigimiz bebişinde seninle olur dualarım seninle olucak canımm :nazar: :emir_bebek: :38:

ayyy sağol canım yaa ne güzel seyler yazmıssın:16::16: insallah rabbimde sana hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin hayırlı saglıklı bir evlat olsun cinsiyeti belli mi tatlım

ayyy sağol canım yaa ne güzel seyler yazmıssın:16::16: insallah rabbimde sana hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin hayırlı saglıklı bir evlat olsun cinsiyeti belli mi tatlım

rica ederim bitanem benimm aminn kuzum aminnn rabbim nasip ederse inşş bir oglumuz olucak canımcımm :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

Günaydın canlarım biz geldiikkk :16:

Kimsecikler yok nerelerdesiniz ben mi erken geldim yoksam :61:

hoşgeldinizzzzz oğluşunla yazacaktım valla allah mı söyletti ne kızzz:1:erkenci değilsinde güzelim bebişle biz giremiyoruz doğrusu

:9::emir_bebek: öpüyoruz seni teyzesiii :16:

sanki benim içimede erkek diye doğuyor. Sağlıklı olsunda hiç farketmez daha ilk bebiş. hani kızım olsa erkek isterim erkek olsa kız onun için şu an fark etmiyor...

bende diyorum bu topiğin yazıları hep gece coşuyo demek bebişleri yatırıp öyle geliyosunuz :61:

offf offf uykusuzlukdan ölüyorummm dün eşim nöbetteydi malum ben sabaha kadar uyumuyorum bekliyorum onu eşim sabah geldi bu seferde bebek uyandı uyumuyo uyusada yarım saatte bi kalkıyo başıma ağrılar girdi yahuuu ....ahh oğlum sen neden uyumuyorsunnn:2::5:

bak sen paşaya niye uyumuyormuş :emir_bebek: anne olmak ayyy ne zor ya uykusuz geceler Allah sabır versin canım ,uykusu düzene girene kadar zorlanırsın sonra rahat edersin :54::89:

:9::emir_bebek: öpüyoruz seni teyzesiii :16:

sanki benim içimede erkek diye doğuyor. Sağlıklı olsunda hiç farketmez daha ilk bebiş. hani kızım olsa erkek isterim erkek olsa kız onun için şu an fark etmiyor...

bende diyorum bu topiğin yazıları hep gece coşuyo demek bebişleri yatırıp öyle geliyosunuz :61:

valla ne zaman uyursa hemen kk dayız canımmm:27::27:sağlıklı olsunlarda valla hiççç önemli diilll cinsiyetii kız doğur teyzesiii benim oğluşumada kız arayıp durmayalımmm:33:

Back
X