• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ii aksamlar kızlarrrrrr :68:
ben hasta oldum malesef o yüzden de giremedim bugün eşimden bana bulastı bogazım felan hep kapalıydı şimdi biraz oldum ama çok feciydimm sabah uyandıgımda saolsun eşim portakal suyu yaptı içtim dünden beri bide hamile olunca ilaçta alamıyorum inşş iyileşiriz bakalımm :5:

ayyy geçmiş olsun canım hamileyken daha bi zor oluyor yaa ilaç alamadığımız için ama nanelimon iç bol bol en faydalı şeylerin başında geliyor ben öyle geçirdim birde ıhlamur falan insan kendinden çok bebeği düşünüyo acaba etkilenirmi diye ama o konudada fazla korkma ben 9.ayımda oldum allahdan bebeğe etki etmedi çok çekmeme rağmen bol bol dinlen canım benimm kıyamammmmm

ayyy geçmiş olsun canım hamileyken daha bi zor oluyor yaa ilaç alamadığımız için ama nanelimon iç bol bol en faydalı şeylerin başında geliyor ben öyle geçirdim birde ıhlamur falan insan kendinden çok bebeği düşünüyo acaba etkilenirmi diye ama o konudada fazla korkma ben 9.ayımda oldum allahdan bebeğe etki etmedi çok çekmeme rağmen bol bol dinlen canım benimm kıyamammmmm

allah razı olsun kuzucumm bende öle yapıom bebişim inşş cabuk atlatırız kuzusumla :29: :38: :38:

meloşumm geçmiş olsun bacım :70:
bitkisel çaylardna başka ilaçda alamıyosun çok zor yaa boğaz ağrısı çok fenadır bende sık yakalanırım
sıcak şeyler iç kuzum öptüm ikinizi :16::emir_bebek:

herkese günaydınlar.....
dün dr gittim ve sanırım farkında olmadan bebeğimi kaybettim..dr muhtemelen düşük yapmışsın dedi...tahlil istedi öğleden sonra çıkıcak sonuçlar...
ama çok suçluyorum kendimi tarifsiz bi acı var içim de çok zormuş kızlar....Allah kimseye yaşatmasın..
:14::14::14::14:

tünaydınnn kızlarrrr :16:
bugünn çok güzel bi günnnn 3 mayıs ve benim dogum günümmm :75: :16: :16:

herkese günaydınlar.....
dün dr gittim ve sanırım farkında olmadan bebeğimi kaybettim..dr muhtemelen düşük yapmışsın dedi...tahlil istedi öğleden sonra çıkıcak sonuçlar...
ama çok suçluyorum kendimi tarifsiz bi acı var içim de çok zormuş kızlar....Allah kimseye yaşatmasın..

tünaydın canım hadi yaa nasıl oldu canım farkında olmadınmı hamile oldugunun kan testine gitmişmiydin kuzumm ayy çok üzüldümm vallaa :5: çok gecmiş olsun..

tünaydınnn kızlarrrr :16:
bugünn çok güzel bi günnnn 3 mayıs ve benim dogum günümmm :75: :16: :16:

doğum günün kutlu olsun cnm

tünaydın canım hadi yaa nasıl oldu canım farkında olmadınmı hamile oldugunun kan testine gitmişmiydin kuzumm ayy çok üzüldümm vallaa :5: çok gecmiş olsun..

cnm haftasonu olduğu için pazartesi giderim dr dedim.pek net belirtilerim yoktu akıntı hariç..cuma öğlen kahve lekem oldu c.tesi de gece 2 ile sabah 6 arası inanılmaz sancım oldu ben adet olucam sandım ..klomen kullandığım için ağrı ondandır diye düşündüm...c.tesi lavaboda parça gördüm....bende çok üzüldüm o günlerde eşim biraz üzmüştü beni onu suçluyorum ama çok zor bi durum :14::14::14:

herkese günaydınlar.....

ayy canım benim çok üzüldümmm bende ilk bebeğimi kaybetmiştim rabbim kimsenin başına vermesinnn ..sakın kendini suçlama tamammı canım allah verdi allah aldı sen istermiydin bebeğini kaybetmeyide sen kendini suçluyorsun sanki sen bilerekmi düşürdün sakın ne kendini nede eşini suçlama çook geçmiş olsun

doğum günün kutlu olsun cnm

cnm haftasonu olduğu için pazartesi giderim dr dedim.pek net belirtilerim yoktu akıntı hariç..cuma öğlen kahve lekem oldu c.tesi de gece 2 ile sabah 6 arası inanılmaz sancım oldu ben adet olucam sandım ..klomen kullandığım için ağrı ondandır diye düşündüm...c.tesi lavaboda parça gördüm....bende çok üzüldüm o günlerde eşim biraz üzmüştü beni onu suçluyorum ama çok zor bi durum :14::14::14:

çok tesekkürler bitanem benimm :29: :38: :38:
ahh canım benimm çok üzüldüm inankii benimde ilkim düşük olmustu rabbim bida yasatmasın inşş :5:

tünaydınnn canım benimmm DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBİŞİMMMMM:))SENİN İÇİN ÖNEMLİ OLAN BU GÜNDE TÜM DİLEKLERİN KABUL OLSUN İNŞALLAH DATLUUMMM MUCUKKKK:81:

çok tesekkürler bitanemm inşş kuzumm inşşş :29: :38: :38:

ayy canım benim çok üzüldümmm bende ilk bebeğimi kaybetmiştim rabbim kimsenin başına vermesinnn ..sakın kendini suçlama tamammı canım allah verdi allah aldı sen istermiydin bebeğini kaybetmeyide sen kendini suçluyorsun sanki sen bilerekmi düşürdün sakın ne kendini nede eşini suçlama çook geçmiş olsun

yok eşim biraz üzdü de beni ondan suçluyorum onu...tabiki kısmet herşey...:5:

QUOTE=saribeybi;19011450]yok eşim biraz üzdü de beni ondan suçluyorum onu...tabiki kısmet herşey...:5:[/QUOTE]

canım çok üzüldüm allahım hayırlısını versin eşine bence yüklenmemelisin allahın dediği olur canım benim allahım can verse görecek günü olsa sen istersen intihar et ona yine bişi olmazdı kendini suçlama bak ilk gebeliklerde düşük sayıları epeyce artmış nedenide hep hormonlu şeyler yememizden kaynaklı allahım inşallah hayırlısıyla bebiş sahibi yapar senii

meloşum nice senelere ve geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:29::29::29::7::70::70::119::119::119:[

QUOTE=saribeybi;19011450]yok eşim biraz üzdü de beni ondan suçluyorum onu...tabiki kısmet herşey...:5:

canım çok üzüldüm allahım hayırlısını versin eşine bence yüklenmemelisin allahın dediği olur canım benim allahım can verse görecek günü olsa sen istersen intihar et ona yine bişi olmazdı kendini suçlama bak ilk gebeliklerde düşük sayıları epeyce artmış nedenide hep hormonlu şeyler yememizden kaynaklı allahım inşallah hayırlısıyla bebiş sahibi yapar senii

:29::29::29::7::70::70::119::119::119:[[/QUOTE]

cok tesekkürler bitanem benimmm :29: :38: :38:

:29::29::29::7::70::70::119::119::119:[[/QUOTE]

cnm haklısın teselli bulmaya çalışıyorum :5:

herkese günaydınlar.....

çok geçmiş olsun canım üzüldüm senin adına vardır bunda da bir hayır üzme canını olacakla öleceğe çare bulunmuyor ...

Back
X