• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hayırlı cumalar kızlar :16:

meloşum geldim hastaneden bacım
ben adet düzenleyici kullanıyodum doktor vücudun artık bu hapa doymuş bu haplar ara kanamalar yapabilir dedi..rahim ağzında ufak bir yaran var ama sorun değil haftaya gel bakıcaz duruma göre yakarız dedi..korkulacak bişey yok dedi....hee bide kilo verdiğim için hormonlarımın dengesi bozulmuştur muhtemelen dedi...böyle işte...üstümden bir yük kalktı
gitmişken cildiyeyede gittim ayaklarımda egzamam var geçmiyodu
doktor strese bağlı egzama dedi iki merhem birde sinir hapı verdi:27:
15 gün sonra kontrol
rabbim bütün hastalaar şifa versin versin inşlh hastane kapılarında bir umut iyileşmeyi bekleyen hastalara umut ışığı olsun şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine

canı gönülden aminnn diyorum canım
rabbim kabul eylesin inşlhh :16:

cnm tşk ederim....
sanada çok geçmiş olsun. rahim ağzındaki yaranı henüz doğum yapmamışsan yaktırma dondur cnm
ben 2 kez dondurdum konuyu iyi araştırmak lazım...acil şifalar diliyorum...

amin kuzum aminnnn evet onunda etksii vardır dün sölicektimde dedim bi gel sen öle hormon dengelerin bozuluyodur kusum acil şifalar dilerim sende de mi egzima var kusum üzüldümm :5: eltimde de var çok gecmiş olsun tekrardan fısıtıgım benimmmm:29: :38: :38:
sağol canım evet dengem bozuldu galiba:27:
geçmiş olsun canım bu yarayı nasıl yakıyorlar bilgin varmı canım yaaa
sağol canım
bir aletle yara olan dokuyu elektrik ısısını kullanarak yakıyolarmış
cnm tşk ederim....
sanada çok geçmiş olsun. rahim ağzındaki yaranı henüz doğum yapmamışsan yaktırma dondur cnm
ben 2 kez dondurdum konuyu iyi araştırmak lazım...acil şifalar diliyorum...

sağol canım
zaten doktorum yakıcaz gibi bişey söylemedi haftaya gel konuşucaz tekrar muayene edip bakıcaz çaresine dedi
pc den araştırdım birazda dondurma en iyisi galiba...bakalım doktor ne diycek
nasıl acı hissediyomusun gerçi ben rahim filminin acısına daynadım bu hiç bişeydir benim için :31:

sağol canım

sağol canım
zaten doktorum yakıcaz gibi bişey söylemedi haftaya gel konuşucaz tekrar muayene edip bakıcaz çaresine dedi
nasıl acı hissediyomusun gerçi ben rahim filminin acısına daynadım bu hiç bişeydir benim için :31:

cnm korkmanı gerektirecek bişey değil...muayene olur pozisyonda dr spekulum kullanıyo tabiki..
sadece soğukluk hissi veriyo en fazla 2-3 dk yani..
sonrasında 1 hafta kadar bolca akıntı oluyo ped kulanıcak kadar..3 hafta da ilişki yasağı sonra inş bişin kalmaz cnm benim

hayırlı cumalar fıstıklar :16:

sarıbeybi duan yine çok güzel arkadaşım Allah razı olsun senden.

ayyy topikte kimselerde yok :43:

bizde kaçıyoruz bebişimle... Bebiş dedim de aklıma geldi dua edin bizim için akşam konturole gidicez inş. bebişimin kalp atışlarını duyarız...:49:

sağol canım

sağol canım
:29: :48: :48: :48:

bizde kaçıyoruz bebişimle... Bebiş dedim de aklıma geldi dua edin bizim için akşam konturole gidicez inş. bebişimin kalp atışlarını duyarız...:49:

slm canım sen hala calışıyomusun yaa mesai saati bitmiş olması lazım :26:
hadi inşş saglıcakla duyarsın bebişinide rahatlarsın zaten her an beklicen sonra büyüdümü cinsiyeti nee sonra kaç gr oldu oooo çok işin var vallaa :27: :1: neyse bizede fazla bişi kalmadı safak 70 :nazar: :emir_bebek: :69:

:29: :48: :48: :48:

slm canım sen hala calışıyomusun yaa mesai saati bitmiş olması lazım :26:
hadi inşş saglıcakla duyarsın bebişinide rahatlarsın zaten her an beklicen sonra büyüdümü cinsiyeti nee sonra kaç gr oldu oooo çok işin var vallaa :27: :1: neyse bizede fazla bişi kalmadı safak 70 :nazar: :emir_bebek: :69:

yok tatlım evdeyim, evet aynen dediğin gibi olucak sanırım ilk önce olsun olsun dedik sonra keseyi görmek için dr. kapısını aşındırdık şimdi bir kalp sesini duysam diyorum :9: uff bu insan oğlununda isteği hiç bitmiyor sanırım ama naparsın insan merak ediyor:61:

Maşallah canım 70 gün az kalmış rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

:86:

yok tatlım evdeyim, evet aynen dediğin gibi olucak sanırım ilk önce olsun olsun dedik sonra keseyi görmek için dr. kapısını aşındırdık şimdi bir kalp sesini duysam diyorum :9: uff bu insan oğlununda isteği hiç bitmiyor sanırım ama naparsın insan merak ediyor:61:

Maşallah canım 70 gün az kalmış rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

aynen öle oluyo canımm hazırla kendini sen şimdiden :37: :1:
evet bugün 31 haftaya girdik çok şükür bakalımm nasıl doguracaksam düşünmek bile istemiyom o günü :30: cünkü biliyorum çok acı cekicem belki kuzumu görünce bitcek acılarım ama bilmiyorum çok tırsıyorummmm laf aramızdaaa :18: :60: :60:

hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız?
geç oldu ama hayırlı cumalar rabbim bütün dualarınızı kabul etsin ...:25::71::54:

Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun

Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun

Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun
Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun

Rabbim dermansız dertten görünmez kazadan hepimizi eşlerimizi çocuklarımızı annelerimizi babalarımızı kardeişerimizi ve sevdiklerimizi koru yarabim

*rabbim sırat köprüsünü hızla geçenlerden eyle amel defteri sağdan verilenlerden eyle salih amelleri kullarından eyle bizi...
*amin

vatan bekçimiz olan askerimizi ve polisimizi sen kötü niyetlilerin şerrinden koru eşlerine analarına evlatlarına bağışla yarabbim....
yarabbim eşimle beraber tüm polis ve asker kardeşlerimizin evlerinden uğurlandıkları gibi sağlıkla dönmelerini nasip eyle...onları başımızdan eksik etme Allahım...

tüm hastalara şifa detlilere deva borçlulara eda ihsan eyle yarabbim..

ya rabbim hayırlısı ile iş isteyenlere iş, eş isteyenlere eş, evlat isteyenlere evlat nasip eyle yarabbim....
amin amin amin

amin inşl cümlemizin...allah bütün dualarını kabul etsin inlş...

cnm Allah hepimizden razı olsun....

hayırlı akşamlar hanımlar nasılsınız?
geç oldu ama hayırlı cumalar rabbim bütün dualarınızı kabul etsin ...:25::71::54:

sağol canm sanada hayırlı cumnlar olsun dualarımız kabul olsun

selam nasılsın...hamilelik nasıl gidiyor.büyüdünüzmü bakalım......................:49:

hoşgeldinn bitanem benimm :71:
nerelerdesin hiç görüşemedikk bebişler ve sen nasılsın kuzumm:29: :38: :38:
bizde iyiyiz bu haftalarda oglusum daha bi hareketlendi ve çok sık gider olduk wc ye onun sıkıntısı dısında çok şükür iyiyiz güzel teyzesi çok tesekkür ederiz bizi düşündügün için canımsınn :29: :71: :71:

hoşgeldinn bitanem benimm :71:
nerelerdesin hiç görüşemedikk bebişler ve sen nasılsın kuzumm:29: :38: :38:
bizde iyiyiz bu haftalarda oglusum daha bi hareketlendi ve çok sık gider olduk wc ye onun sıkıntısı dısında çok şükür iyiyiz güzel teyzesi çok tesekkür ederiz bizi düşündügün için canımsınn :29: :71: :71:

hoşbulduk..iyilik canım ne olsun.çoluk çocuk uğraşıyorum işte......30. haftadasın sanırım(tickerdan)neyse çoğu gitmiş azı kalmış...allah yardımcın olsun....bebişin sağlıklı olsunda..geçer bu günlerde...insan unutuyor gidiyor....zaten kadınlar hamileliklerini...doğduktan sonraki ilk zamanki sıkıntıları unutmasalar tekrar tekrar doğurmazlar...:1::1:

hoşbulduk..iyilik canım ne olsun.çoluk çocuk uğraşıyorum işte......30. haftadasın sanırım(tickerdan)neyse çoğu gitmiş azı kalmış...allah yardımcın olsun....bebişin sağlıklı olsunda..geçer bu günlerde...insan unutuyor gidiyor....zaten kadınlar hamileliklerini...doğduktan sonraki ilk zamanki sıkıntıları unutmasalar tekrar tekrar doğurmazlar...:1::1:

evet canım 32.ci haftaya dogru gidiyoruz rabbime şükürler olsunki... :nazar: :emir_bebek: :69:
ayy sorma yaa benim alt komsumun bebegi 3 aylık olucak hep aglayıp duruyo gazı oluyomus sanırım bende şimdiden bi tedirginim ilk 6 ay zorlanıcam sanırım inşş güzelce bakarım kuzusuma :34:
aminn tatlım benim allah razı olsunn :29: :38: :38:

Back
X