• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

:86:

aynen öle oluyo canımm hazırla kendini sen şimdiden :37: :1:
evet bugün 31 haftaya girdik çok şükür bakalımm nasıl doguracaksam düşünmek bile istemiyom o günü :30: cünkü biliyorum çok acı cekicem belki kuzumu görünce bitcek acılarım ama bilmiyorum çok tırsıyorummmm laf aramızdaaa :18: :60: :60:

:9: bazen bende düşünüyorum sonra gülüyorum kendi kendime diyorum dönüşü yok karnımdada saklayamam mecbur çıkcak :60:

cnm Allah hepimizden razı olsun....
:16:

gurbetçiyiz yani sizin gibi şark yapıyoruz...

nerdesiniz canım şarkta biz ist. bu sene şark bekliyoruz...

ayıp olmassa bişe soracagım polis maaşları ne kadar:) benm erkek arkadasımda polis olacak eylülde nişan düşünüyoruz ona sormaya çekindim:)

günaydın kızlar iyi pazarlarrrrrrr :80:
eşim saolsun göreve gitmişti az önce aradı dısarı cıkıcaz oglumla alışverişe demiştim yaa yememiş içmemiş beni düşünmüş dısarı sakın çıkmaa hayatımm hava cok kötü görmüyomusun diyo zaten istemiyodu yaa buda allahtan oldu yaniii :27: :60: :60:
aksamben gelince götürürüm istedigin yere diyoo bakalım bekllicez ayy tam da annecimi görüyodum rüyamda puffff uayndım telefon sesinee ona cok üzüldüm yaa zaten cok özlemişimm :43: :43:

:9: bazen bende düşünüyorum sonra gülüyorum kendi kendime diyorum dönüşü yok karnımdada saklayamam mecbur çıkcak :60:

cnm Allah hepimizden razı olsun....

nerdesiniz canım şarkta biz ist. bu sene şark bekliyoruz...

evet canım da bi aksilik olmazsa inşşş ben normal düşünüom ya ondan tırsıyorum yoksa sezeryan olsa yine bu kadar olmam belkii :30: :9: :9:

ayıp olmassa bişe soracagım polis maaşları ne kadar:) benm erkek arkadasımda polis olacak eylülde nişan düşünüyoruz ona sormaya çekindim:)

canımm tahsili çalıştıgı birimi ve yasadıgı sehire göre degişkenlik gösteriyo maaşlar sanırım yeni tanıstınız yani yoksa bunu sorabilirsin çok normal eger evliligi düşünüyosanız zaten oda söler bunda yanlış anlıcagını sanmıyorum tatlım benim :34:
mesela de evlenirsek bu hayat sartlarına göre gecinebilirmiyiz? aldıgın maaş bize yeter mi ben bilmiyom da felan dersin oda sölemeli dogrusu bu seker sen de calışıyomusun canımm??

Son düzenleme:
eşim saolsun göreve gitmişti az önce aradı dısarı cıkıcaz oglumla alışverişe demiştim yaa yememiş içmemiş beni düşünmüş dısarı sakın çıkmaa hayatımm hava cok kötü görmüyomusun diyo zaten istemiyodu yaa buda allahtan oldu yaniii :27: :60: :60:
aksamben gelince götürürüm istedigin yere diyoo bakalım bekllicez ayy tam da annecimi görüyodum rüyamda puffff uayndım telefon sesinee ona cok üzüldüm yaa zaten cok özlemişimm :43: :43:

kızlarr bu arada ii pazarlar demişim kusuruma bakmayın uykudan fırlayınca bi anda uyku sersemi olmusum günleride sasırmısım iyimi :27: :60: :60: :60:

dün dr. gittim bebişi göremedik tabi kalp sesinide duyamadık. Rahmin ters olduğu için duyulmuyordur haftaya yeniden gel dedi istersen alttan bakayım o zaman duyarız dedi bende çekimser kaldım şimdi diyorum baktırsamıydım merak ediyorum bebeğim yaşıyormu yaşamıyor mu akıl verin kızlar iş çıkışı gitsem mi dr. a haftayı mı beklesem. :44:

ahh ahh kocişlerimizde olmasa naparız bizzz ..bak ne düşünceli.hastaydın zaten canım ii demiş eşin soğuksa çıkma.ayy kıyamam rüya bile olsa ne güzel dimii bak bnde özledim şimdi yavvv:2:bizde oğluşumla markete gittik geldik alışveriş yaptık akşama misafirimiz var ev temizlenecek ama inat ya uyumuyo benim civcivimmm:1:

dün dr. gittim bebişi göremedik tabi kalp sesinide duyamadık. Rahmin ters olduğu için duyulmuyordur haftaya yeniden gel dedi istersen alttan bakayım o zaman duyarız dedi bende çekimser kaldım şimdi diyorum baktırsamıydım merak ediyorum bebeğim yaşıyormu yaşamıyor mu akıl verin kızlar iş çıkışı gitsem mi dr. a haftayı mı beklesem. :44:

ayy keşke baktırsaydın canım benim yaa ...içinde şüphe varsa git tabiiki ama 7haftalıkmısın daha benim 8haftalıkken başlamıştı atmaya bekleyebilirsinde yani ama korkutma kendini tatlım

ayy keşke baktırsaydın canım benim yaa ...içinde şüphe varsa git tabiiki ama 7haftalıkmısın daha benim 8haftalıkken başlamıştı atmaya bekleyebilirsinde yani ama korkutma kendini tatlım

saol canım 9 haftalığa kadar duyula biliyormuş ama sanırım sabredemiycem bugün gidip baktırcam.

bekle kusumm yaa bi haftaa alttan boşver canım ne olurne olmaz bekle sen :29: :38:
ahh ahh kocişlerimizde olmasa naparız bizzz ..bak ne düşünceli.hastaydın zaten canım ii demiş eşin soğuksa çıkma.ayy kıyamam rüya bile olsa ne güzel dimii bak bnde özledim şimdi yavvv:2:bizde oğluşumla markete gittik geldik alışveriş yaptık akşama misafirimiz var ev temizlenecek ama inat ya uyumuyo benim civcivimmm:1:

saolasın kusumm evet tam atlatamadım ama ne bilimm evde de insan sıkılıyo hava acıldı da cıktım canım börek cekti gittim yedim güzel bi yer yapıyodu sonrada avm ye geldim ojelerim bitmişti onları yeniledimm sürdümm yeni aldıgım cicilerimi giydim kocişimde cok begendiii :98: :48: :69: sabahtan berii iltifatları bitmiyoo fazla süslenme kıskanıyom dioo :27: hee hamile olunca süsümden vazmı gecicem dedim elinden gelse sacıma tarak vurdurmıcakk kelee :53: :60: :60: :60:
ohh ne güzel sizde gezmişsiniz kuzucumm misafirin mi var allah kolaylık versin bidenem benim :29: :38: :38:

iyi akşamlar :71:

meloşum gezmişin bacım ohhh güle güle kullan aldıklarını :38:
bende geldim eve:34: nikah vardı bugğn teyzemin kaynının oraya gittim eve geldim eşimde uyandı yemek yedi geri gitti ahh ahhhhhhhh canım çok sıkkın sinirlerim bozuk böyle her gün gecemi olur
adam işe giderken gözlerime baktı şöyle bir üzüldüğümü görünce kötü oldu..çaresizce gidiyorum dedi :59:

iyi akşamlar :71:

meloşum gezmişin bacım ohhh güle güle kullan aldıklarını :38:
bende geldim eve:34: nikah vardı bugğn teyzemin kaynının oraya gittim eve geldim eşimde uyandı yemek yedi geri gitti ahh ahhhhhhhh canım çok sıkkın sinirlerim bozuk böyle her gün gecemi olur
adam işe giderken gözlerime baktı şöyle bir üzüldüğümü görünce kötü oldu..çaresizce gidiyorum dedi :59:

saol bebişim benimm sende olsaydın beraber gezerdikk kuzusumm :29: :21: :21:
hep geceye mi gidiyo kuzu yaa ahh zor oluyodur ozaman gündüz olsa daha iyi en azından tedirgin halde yatmayız bende hiç sevmiyorum 12 24 bi gün gecede oluyo :5: rabbim korusun inşş hepicini bitanem benimm onlarda yazık sabaha kadar uyumuyolar vallaa oyyy bende cok üzüldüm şimdii :59:

selamlar..
herkeze ıyı hafta sonları..
tum annelerın ve anne adaylarının gunu kutlu olsun ....:71:
Rabbım tum ısteyenlere bu duyguyu yasatsın.....

tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
dünyadaki en kutsal şey annelik :71::71::71::71::71:

Son düzenleme:
başta annem olmak üzere bütün annelerin anneler günü kutlu olsun rabbim onları başımızdan eksik etmesin inşl...:71::71::70::54:

herkesin anneler günü kutlu olsunnnn :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

emsalsiz cnm gittinmi dün doktora merak ettim seniii

Back
X