• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selam anneler gününüz kutlu hayatınız bebişleriniz ve eşinizle mutlu geçer inş...:71::71::71::71::71::71::71:

kötüyüm yaa kistlerim çuğalmış yaa doktor klomen verdi:50:

hadi yaa tühh çok üzüldüm canım yaa :5:peki nedeni nemiş :26: çok mu klomen kullandın oda yapıyomuş öle duydumm :19:

iyi akşamlar :71:

meloş naber kuzu :38:

iyiyim kuzusumm yoruldumm bugün öglen kalktık kahvaltıydı aksama eşime yemekti bide pogaca derken aksam oldu eşimi yollayınca hani poliss eşi sivaslı arkadas vardı ya onada götürdüm çok begendi ve çok mutlu oldu oturduk sohbet felan az önce geldim eve işte :34:
oda emir kaanıma bişiler almış saolsun bide memleketten un getirmiş ondan da verdi çok seker biri anlatmıştım sana yaa :34: rabbim bizi hep böle iyi insanlarla tanıştırsın ve arkadas etsin kuzucumm :29: :38: :38:

ayy nasıl moralim bozulde yine gece gece yaaa
hatayda delinin teki iki tane polisi öldürmüş :43: rabbim ailesine gani gani sabır versin mekanları cennet olsun...nedir bu vahşet allahın belaları elleriniz kopsun ahh polisim benim yetkini elinden alanlar utansın onlarında ciğerleri yansın..ey büyük devletcik ne hale geldik

hadi yaa tühh çok üzüldüm canım yaa :5:peki nedeni nemiş :26: çok mu klomen kullandın oda yapıyomuş öle duydumm :19:

iyiyim kuzusumm yoruldumm bugün öglen kalktık kahvaltıydı aksama eşime yemekti bide pogaca derken aksam oldu eşimi yollayınca hani poliss eşi sivaslı arkadas vardı ya onada götürdüm çok begendi ve çok mutlu oldu oturduk sohbet felan az önce geldim eve işte :34:
oda emir kaanıma bişiler almış saolsun bide memleketten un getirmiş ondan da verdi çok seker biri anlatmıştım sana yaa :34: rabbim bizi hep böle iyi insanlarla tanıştırsın ve arkadas etsin kuzucumm :29: :38: :38:

ohhh iyi yağmışsın canım ben bugün yapmadım eşim istemedi sne benimkindne mi yaptın
12 12 bitiyomuş şükür bu gece son yarın gitmiycek inşlh
ay selam söleseydin yarı toprağama :9:
amin canım amin

ayy nasıl moralim bozulde yine gece gece yaaa
hatayda delinin teki iki tane polisi öldürmüş :43: rabbim ailesine gani gani sabır versin mekanları cennet olsun...nedir bu vahşet allahın belaları elleriniz kopsun ahh polisim benim yetkini elinden alanlar utansın onlarında ciğerleri yansın..ey büyük devletcik ne hale geldik

hadi yaaa nerde okudun kuzum ben görmedim zaten gecen kastamonu olayı beni kaç gün sarsmıştı bakşimdi yine çok üzüldümm allah ailelerine sabr versin yaaa :43: :43:
ohhh iyi yağmışsın canım ben bugün yapmadım eşim istemedi sne benimkindne mi yaptın
12 12 bitiyomuş şükür bu gece son yarın gitmiycek inşlh
ay selam söleseydin yarı toprağama :9:
amin canım amin

evet kuzucum hatta senden de bahsettim kulakların cınlamıştır inşşş :29: :38: :38:
canım arkadasım benim bidakine sölerim olurmu ama gercekten senden de konustuk :54: :54: :54:
ohh ohh cok şükür o zaman canım :21: :21:

yok canım çok kullanmadım ama pko yani yumurtalıkda yumurtalar minikmink ve aşırı oluyor kalitesiz oluyor kist görünümlü yumurta olmuş kilo almıştım biraz ondanmış ama zayıflardada oluyormuş

yok canım çok kullanmadım ama pko yani yumurtalıkda yumurtalar minikmink ve aşırı oluyor kalitesiz oluyor kist görünümlü yumurta olmuş kilo almıştım biraz ondanmış ama zayıflardada oluyormuş

ahh canım benim yaaa rabbim inşş bi mucize verir de bebişleriniz gelir sizinle olur dualarım inanınki hep sizinlee kuzucumm :5: :nazar: :emir_bebek: :16:

kimse konuşmuyor artık burda yaa sohpet edemiyoruz malesef hayırlısı inş. bizimde bebişlerimiz olur senin oğlun nasıl kaç aylık oldu:nazar::nazar::nazar::nazar:

yok kuzumm biz burdayızz canımsın ben tv ye dalmışımm :29: :38: :38:
çok şükür 30 haftalık olduk teyzesi hiç sormaa gündüz sesi sedası yok gecede uyutmuyoo maşallahı var canım çok yaramaz olucak annesi gibi babasına cekmicek o cok uslumuş yoksaa :nazar: :emir_bebek: :69: :1:

GÜNAYDINLARR CANLARRR...GEÇDE OLSA ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. 2gündür misafirim vardı yatılı giremedim hiç nete .nasılız kızlarrrr?:16::21:

GÜNAYDINLARR CANLARRR...GEÇDE OLSA ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. 2gündür misafirim vardı yatılı giremedim hiç nete .nasılız kızlarrrr?:16::21:
seninde tatlışım benimm yorulmussundur şimdi kuzum iyiyiz çok şükür sen nasılsın bizde aksam gidicez misafirligeee :21: :21:
herkese hayırlı haftalar olsun güzel polis eşleri :3::3::3:

tesekkürler tatlımm :29: :38:

selam ben geldim :43:

ctesi günü akşam iş çıkışı dr. gittik alttan baktırdım bebişimin kalp atışlarının gördük (6+4 dedi)ama kahve rengi lekeler oluyordu pazar günü akşama doğru kanama oldu dr. aradım progestan kullanmamı söyledi bu sabah yine biraz vardı işe gittim kendimi çok kötü hissediyordum duramadım ve 7 gün rapor aldım.... Dua edin bize teyzeleri bebişime bişi olmasın :43:

Back
X