- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam anneler gününüz kutlu hayatınız bebişleriniz ve eşinizle mutlu geçer inş...![]()
tesekkürler canım seninde kutlu olsun hiç görüşemedik naber nasılsın bitanem benimm![]()
![]()
![]()
kötüyüm yaa kistlerim çuğalmış yaa doktor klomen verdi![]()
iyi akşamlar
meloş naber kuzu![]()
hadi yaa tühh çok üzüldüm canım yaapeki nedeni nemiş :26: çok mu klomen kullandın oda yapıyomuş öle duydumm
iyiyim kuzusumm yoruldumm bugün öglen kalktık kahvaltıydı aksama eşime yemekti bide pogaca derken aksam oldu eşimi yollayınca hani poliss eşi sivaslı arkadas vardı ya onada götürdüm çok begendi ve çok mutlu oldu oturduk sohbet felan az önce geldim eve işte
oda emir kaanıma bişiler almış saolsun bide memleketten un getirmiş ondan da verdi çok seker biri anlatmıştım sana yaarabbim bizi hep böle iyi insanlarla tanıştırsın ve arkadas etsin kuzucumm
![]()
![]()
![]()
ayy nasıl moralim bozulde yine gece gece yaaa
hatayda delinin teki iki tane polisi öldürmüşrabbim ailesine gani gani sabır versin mekanları cennet olsun...nedir bu vahşet allahın belaları elleriniz kopsun ahh polisim benim yetkini elinden alanlar utansın onlarında ciğerleri yansın..ey büyük devletcik ne hale geldik
ohhh iyi yağmışsın canım ben bugün yapmadım eşim istemedi sne benimkindne mi yaptın
12 12 bitiyomuş şükür bu gece son yarın gitmiycek inşlh
ay selam söleseydin yarı toprağama
amin canım amin
yok canım çok kullanmadım ama pko yani yumurtalıkda yumurtalar minikmink ve aşırı oluyor kalitesiz oluyor kist görünümlü yumurta olmuş kilo almıştım biraz ondanmış ama zayıflardada oluyormuş
kimse konuşmuyor artık burda yaa sohpet edemiyoruz malesef hayırlısı inş. bizimde bebişlerimiz olur senin oğlun nasıl kaç aylık oldusöleee bebişimmm benimm![]()
![]()
![]()
kimse konuşmuyor artık burda yaa sohpet edemiyoruz malesef hayırlısı inş. bizimde bebişlerimiz olur senin oğlun nasıl kaç aylık oldu![]()
seninde tatlışım benimm yorulmussundur şimdi kuzum iyiyiz çok şükür sen nasılsın bizde aksam gidicez misafirligeeeGÜNAYDINLARR CANLARRR...GEÇDE OLSA ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. 2gündür misafirim vardı yatılı giremedim hiç nete .nasılız kızlarrrr?![]()
herkese hayırlı haftalar olsun güzel polis eşleri![]()