• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ayy ne gripmiş yaa bi türlü gitmiyooo manyaklık bnde doktorada gitmiyorum öksürük mahvetti yaa kuzumuda uyandırıyorum hep öksürürken ona üzülüyorummm

mrb arkadaşlar bende polis eşi adayıyım nişanlım polis... tuncelide görev yapıyor iki yıl görev süresi. bu yaz sonu düğün yapalım mı yoksa seneyimi bekleyeyim bilemedik. ben ankarada yaşıyorum görev bitincede burada yaşayacağız. ailem 9-10 ay için yapmayalım eşyan mahvolur diyor. ama mesafede çok zor olmuyor. ne yapacağımızı bilemedik. yardım edin

bana sorarsan evlen derimde ama tabiki sizin güzelce karar vermeniz lazım tatlım.eşyalara gelince doğru çiziliyo yırtılıyo falan filan ama biz gezici insanlarız memleket memleket gezeceğiz yani ona görede fazla eşya alma biz mesela en ucuzundan aldık doğudada bunları kullanıp tekrar batıya geçince tamamen yerleşmeyi düşünüyoruz o zaman değiştireceğim eşyalarımı .ben eski evimden korktuğum için bak tam 50metre ilerde başka bi binaya taşındım 50 metre olmasına rağmen bile eşyalarım çizildi yani.amaaaaaaaa (yinede EVLENNNNNNNN):1::1:

ben gezmede değilim doğrusu kociş çalışıyo oğlum dün aşı oldu canı yanıyo uyuyo bende grip olmuşum ölüyorum:68:

ikinize de çok geçmiş olsun cnmm

günaydınlarr iyiy pazarlarrr :69:

bizde bugün oglusumla polis evine dügüne gitcez :21: bi polis eşi arkadasımın kız kardeşinin bi polisle nişanı var şimdi kahvaltı felan hazırlıcam biraz evi toparlıcam aksama nişan anca kuafördü felan derken gece yorgun olmasam gelirim sekerlerim :37: :1: kendinize cici bakın emii öpüldünüzz :29: :38: :38:

ohh yarasın cnm dök kurtları da gel...

geçmiş olsun taze anne inş atlatırsın bi an önce

benımde ılk randevu alırken oyle olmustu ama ben hocadan almıstım randevuyu bana da 2hafta sonrası ıcın vermıslerdı ama benım 28.hafta dolmadan muayene olmam gerekıyodu emnıyet mud. sekreterı aldı randevuyu hemen ertesı gune verdıler sende oyle yap ıstersen daha kolay oluyor bı de gıdecegın doktor en az docent olsun hocadan bır kez randevu alıp gıttıgın zaman sonrakı muayenelerınde cok rahat oluyo

amin canım rabbım senden razı olsun

sağol tatlım Allah senden de razı olsunn

hatunlaar hayat cok garıp gecen gece sancılandım bobreklerımde kum vardı onun sancısıydı apandıst supesıyle gece 1de doktora gıttık kanımı aldılar degerlerım yuksek cıktı 3te tekrar aldılar duserse gıdersınız artarsa yarın genel cerra gelır dedıler ben dusecek umuduyla beklerken yukseldı hemde ne yukselme serum verdıler hemen tabı yeme ıcme yasak amelıyata hazırlar gıbı saba oldu 8de yıne kan talılı ama bende sancı mancı kalmadı zaten hastaneye gıttıgımde ıyıce azalmıstı neyse son tahlılerde dustu tabı normal degerlere tam geldıgı soylenemez ama yınede taburcu oldum kadın doguma gıtmek sartıyla hemen kadın doguma gıttık hemsıre alttan ultrason muayenesı yapar doktor dedı benım pacalar tutustu spekulum fobım zaten bı de ultrason cıhazı eyvah dedım hemsıreye gıttım alete baktım havuc gıbı bısey arkama bakmadan kactım bı de muayene yapılan yer acıl servıstı ve cok pıstı onunda payı buyuk kacısımda sonra geldık evımıze dıyeceksınız kı garıplık ne ben bu sancıyı sureklı cekıyorum ve genellıkle doktora gıtmıyorum oysa ıcımde neler oluyormus kan dgerlerım ne alemde bılmıyorum dısardan bakarsan sancım gelıp gecıyo ben tas gıbı duruyorum bu durumda bıle degerler yuksek hanı dıyorlar ya anıden oldu sapasaglam adam gıttı dıye demekkı bız dısardan saglam gorsekte ıcten ıce saglam olmuyormus ınsan oyle korktum kı bebegımı esımı ya bı daa goremezsem dıye :58:
ayyyyyyy basınızı sısırdım kızlar kusura bakmayın sızlerı sevıyorum en ufak bı rahatsızlıgınızda bıle hemen gıdın doktora tedbır tedbırdır allaha emanet olun:1:

cnm çok geçmiş olsun...öncelikle şunu sorayım neden kadın doğuma görün dediler?
2 yıl önce benimde başıma böyle bi durum gelmişti...adetim geçti bi akşam sağ tarafta bi sancı başladı kıvrandırdı resmen apandisit diye acile gittik..ultrason falan baktılar önce gebemisin dediler ki o zaman bekardım :60:
sonra da eve yolladılar eğer ağrı devam ederse gece tekrar gel apandisittir ameliyat olursun diye....
hemen ertesi gün adet oldum kendi kadın doğumcuma gittim baktı ne kist ne bişey o ağrıda adetin geçtiği için oluşan kistlerin ağrısıdır dedi kistin patladı adet olunca geçti gitti dedi...
ihmal etme canım doktora görün bence..

mrb arkadaşlar bende polis eşi adayıyım nişanlım polis... tuncelide görev yapıyor iki yıl görev süresi. bu yaz sonu düğün yapalım mı yoksa seneyimi bekleyeyim bilemedik. ben ankarada yaşıyorum görev bitincede burada yaşayacağız. ailem 9-10 ay için yapmayalım eşyan mahvolur diyor. ama mesafede çok zor olmuyor. ne yapacağımızı bilemedik. yardım edin

hoşgeldin cnm aramıza...cnm bende beklemeyin derim eşyalarınıportetif ve kullanabileceğin kadar alırsan sorun yok...bende fazla uzatmayın cnm evlenin bir an önce...şimdiden mutluluklar dilerim...

slm iyi haftalar olsun inşallah.....
ben çok yorgun ve uykusuzum...dün annemler taşındı sabah 5 te kalkıp oraya gittim saat 4 de kadar çalışınca tansiyonum falan düştü fenalaştım...yattım 7 ye kadar bişiler atıştırdım derken biraz iyi olunca tekrar gittik annemlere bu defada avizenin camı annemin eline düştü parmağını yırrı hemen hastaneye gittik 2 dikiş atıldı...ama ben o kanları göründe deli oldum tüm parmaklar kesild sandım...Allahım ne zor bişi Allah kimseye göstermesin yakınının sevdiğinin acısını.....dün gece de ağrılardan sabaha kadar yatamadım belim fena ağrıyodu bide bademciklerim offff ne çok yazmışım

selam kızlar. bende geldim eşimin yanına çok şükür. 1 aydır diyarbakırdayım. burda olan bayanlar vardı, onlarla da tanışmak istiyorum. yardımcı olun kızlar banaaaa :70:

ayy ne gripmiş yaa bi türlü gitmiyooo manyaklık bnde doktorada gitmiyorum öksürük mahvetti yaa kuzumuda uyandırıyorum hep öksürürken ona üzülüyorummm

canım bende 15 gündür öksürüyordum.yeni yeni geçti.malum emzirince ilaçta kullanılmıyor...balla,zencefili karıştırıp yesene. denedinmi bilmiyorum?işe yarıyor...

canım bende 15 gündür öksürüyordum.yeni yeni geçti.malum emzirince ilaçta kullanılmıyor...balla,zencefili karıştırıp yesene. denedinmi bilmiyorum?işe yarıyor...

valla dayanamadım çıktım şimdi doktora oradan geldim daha anca.dediğin gibi emzirdiğim için öksürük şurubu falan yazamadı boğazlarım iltihaplanmış antibiyotik ve ateş düşürücü verdi o kadar.balla karabiber yyiyorum hiç faydası olmmuyo yaaa

arkadaşlar bende evlenmeyi istiyorum mesafe zor 4-5 ay da bir geliyor o da 5 günlüğüne. zaten sevgili iken pek görüşemedik şimdi de bu uzaklık var. sorunlarımızı bile çözemiyoruz kavgalar büyüyor vs vs... ama ailem 11 ay var gitmene gerek diyor buraya gelince hrseyini 4*4 lük yaparız doğu zor diyorlar bu arada nişanlım tunceli mazgirtte... bende çalışmıyorum memurluk istedik olmadı, banka düşünüyordum o da olmadı. çalışmayıda istiyorum ama evlenmeyi daha istiyorum nişanlı iken birbirimizi yıpratmaktan çok korkuyorum.

şimdilik yok şükür bir ara öyle olmuştu üfff ne sancıydı yaa ilk defa öyle olmuştum kumlu hurmalardan heralde öyle düşünüyorum günlük 1 kase doldurur okuldan geldiğimde rahat yerdim(canınız çekmesin) sonra akıllandım yıkayıp öyle yemeye başladım ama onca kumu yuttuk işte ,geçen yılda idrar yollarında iltihap vardı şimdi çok şükür ikiside yok ama dediğini yapsam bir aksi olmaz dimi,kuru patlıcam yok bizde normal patlıcan olsa olmaz mı?
kurusu aktarlarda satılıyo canım normali olur mu bılmıyorum agız yoluyla alınmadıgı ıcın zararı yok dene mutlaka
çok gecmiş olsunn kuzucumm dikkat et kendine :29: :38: :38:

sanada bitanem benimmm :29: :38: :38:

amin balım aminnnn :69: döktükk tüm kurtlarımızı oglusumlaa güzel teyzesiii :nazar: :emir_bebek: :64: :64: :64:
arkadası kıramadımm oyy özlemişim valaaa çiftetelimiziii bide ankara havası ohhh süpperrdiii :1: ama herkes sasırdıı banaa hiç 8 aylık hamile gibi durmuyosun bizimi kandıroyosun sen dedi durdu ordakiler :37: :60: :60: :60:

oynadımm kuzucummm ayıpsınnn :37: :66: :1:

inanki oda beraber benle oynadıı bacımmm :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

öncelikle aramıza hoşgeldin canım:71:
bende gecen yıl yani 2009 temmuzda evlendimm ve mersine gittim eşim orda görevliydi ve 10 ay sonra doguya yani malatyaya tayinimiz cıktı geldik yani 10 aylık esyalarımı tekrar kaldırıp indirdik dogal haliyle tasınma olunca ne kadar dikkat etsende kırık dökük ve cizik oldu olmadı deil ama acımıyom çünkü ben fazla eşya almadım eşimle konusup anlaştık dedi esya alalım ama doguya gitcez mahvolur o yüzden kiracı olucaz kullanacagımız kadar esya alalım bi oturma grubu bi yatak odası takımı beyaz eşya ıvır zıvır canım inşş rabbim bize güzel bir ev nasip eder sonra ben keyfime göre dayayıp döşücem ama uzamaya gelmiyo bu işler canım fazla uzatmayın derim ben :34: tabi karar yinede sizin hakkınızda hayrlısı olsun :16:
ana ogul dokturdunuz desene bebıs gobek atarak dogarsa hıc sasma :1:
gecmıs olsun canım benım
ikinize de çok geçmiş olsun cnmm

ohh yarasın cnm dök kurtları da gel...

sağol tatlım Allah senden de razı olsunn

cnm çok geçmiş olsun...öncelikle şunu sorayım neden kadın doğuma görün dediler?
2 yıl önce benimde başıma böyle bi durum gelmişti...adetim geçti bi akşam sağ tarafta bi sancı başladı kıvrandırdı resmen apandisit diye acile gittik..ultrason falan baktılar önce gebemisin dediler ki o zaman bekardım :60:
sonra da eve yolladılar eğer ağrı devam ederse gece tekrar gel apandisittir ameliyat olursun diye....
hemen ertesi gün adet oldum kendi kadın doğumcuma gittim baktı ne kist ne bişey o ağrıda adetin geçtiği için oluşan kistlerin ağrısıdır dedi kistin patladı adet olunca geçti gitti dedi...
ihmal etme canım doktora görün bence..

hoşgeldin cnm aramıza...cnm bende beklemeyin derim eşyalarınıportetif ve kullanabileceğin kadar alırsan sorun yok...bende fazla uzatmayın cnm evlenin bir an önce...şimdiden mutluluklar dilerim...
sanırım kistten suphelendıler canım bılmıyorum tam olarak ama bebısın doktoruyla karsılastık tesadufen o baktı ıltıhabın var sadece dedı tahlıl sonuclarına gore
ben çok yorgun ve uykusuzum...dün annemler taşındı sabah 5 te kalkıp oraya gittim saat 4 de kadar çalışınca tansiyonum falan düştü fenalaştım...yattım 7 ye kadar bişiler atıştırdım derken biraz iyi olunca tekrar gittik annemlere bu defada avizenin camı annemin eline düştü parmağını yırrı hemen hastaneye gittik 2 dikiş atıldı...ama ben o kanları göründe deli oldum tüm parmaklar kesild sandım...Allahım ne zor bişi Allah kimseye göstermesin yakınının sevdiğinin acısını.....dün gece de ağrılardan sabaha kadar yatamadım belim fena ağrıyodu bide bademciklerim offff ne çok yazmışım

cooook gecmıs olsun canım benım

geçmiş olsun canı dikkat et kendine annen içinde geçmiş olsun ,amin canım Allah kimseye göstermesin sevdiklerimizin acısını ne kadar zor:71::71::54:

arkadaşlar bende evlenmeyi istiyorum mesafe zor 4-5 ay da bir geliyor o da 5 günlüğüne. zaten sevgili iken pek görüşemedik şimdi de bu uzaklık var. sorunlarımızı bile çözemiyoruz kavgalar büyüyor vs vs... ama ailem 11 ay var gitmene gerek diyor buraya gelince hrseyini 4*4 lük yaparız doğu zor diyorlar bu arada nişanlım tunceli mazgirtte... bende çalışmıyorum memurluk istedik olmadı, banka düşünüyordum o da olmadı. çalışmayıda istiyorum ama evlenmeyi daha istiyorum nişanlı iken birbirimizi yıpratmaktan çok korkuyorum.

canım fazla uzatmayın bence çok yıpranıyor insan gerçekten bende 1,5 yıl nişanlı kaldım tayin çıkacak sonra askerlik derken çok uzadı askerliği boşver benim için farketmez dedim ama ailesi şart koştu illa askerliğini yap hep bir sorun çıkarıyorlardı zaten ailesi durduk yere hep eksik aradılar ve sonuç ayrılık:50: iyiyken insan kötü olmaya başlıyor ailede işin içine girince sorunlar falan... biz ayrıyken tartışırdık yanyana gelince sanki o tartışmayı yapmamış gibi konuşurduk arada mesafe olunca telefonda da derdini iyi bir şekilde anlatamıyorsun insan yüzyüze daha iyi anlatabiliyor....evlen canım çok uzatmayın zaten doğuda fazla kalmıcakmışsın eşyalı ev tutarsınız doğudan gelincede evinizi dört dörtlük döşersiniz ....mutluluklar canım :71::71:

valla dayanamadım çıktım şimdi doktora oradan geldim daha anca.dediğin gibi emzirdiğim için öksürük şurubu falan yazamadı boğazlarım iltihaplanmış antibiyotik ve ateş düşürücü verdi o kadar.balla karabiber yyiyorum hiç faydası olmmuyo yaaa

Geçmiş olsun canım....

kurusu aktarlarda satılıyo canım normali olur mu bılmıyorum agız yoluyla alınmadıgı ıcın zararı yok dene mutlaka

ana ogul dokturdunuz desene bebıs gobek atarak dogarsa hıc sasma :1:

gecmıs olsun canım benım

sanırım kistten suphelendıler canım bılmıyorum tam olarak ama bebısın doktoruyla karsılastık tesadufen o baktı ıltıhabın var sadece dedı tahlıl sonuclarına gore

cooook gecmıs olsun canım benım

çok tşk ederim canımmm :71::71:

geçmiş olsun canı dikkat et kendine annen içinde geçmiş olsun ,amin canım Allah kimseye göstermesin sevdiklerimizin acısını ne kadar zor:71::71::54:

sağol tatlım benim evet çok zor duuu :71::71:

İyiyim bildiğin gibi bebiş ne yapıyor çok tatlı maşşallah :52::52:

bebiş büyüyo artık günden güne maşallah tosun oğlum benim kollarımı ağrıtıyo taşıyamıyorum:nazar::nazar:amannn pek bi sinirli oldu kucağımıza almayalımm nasıl söyleniyoo anlatamam dudanı büke büke agu agu aguu.):9)

Back
X