- 14 Temmuz 2008
- 1.753
- 280
- 163
- 41
amin canım aminnn darısıda sana olsun inşşş![]()
![]()
![]()
oo gözün aydınnn canımm kutlayalım bunu bacinekkkk![]()
![]()
![]()
kutlayalım bacinek ben hazırlıklara başlayayım sende emir kaanı al jetine atla gel ama acele et yagmur bastırıyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım aminnn darısıda sana olsun inşşş![]()
![]()
![]()
oo gözün aydınnn canımm kutlayalım bunu bacinekkkk![]()
![]()
![]()
kutlayalım bacinek ben hazırlıklara başlayayım sende emir kaanı al jetine atla gel ama acele et yagmur bastırıyo![]()
okişşş yawyummm hadi oglummm gidiyoyuzzzz babada uyusunnn![]()
![]()
:89:
![]()
![]()
günaydın sekerimm![]()
günaydınlar :92:
nasılsınız?![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnngünaydınlar :92:
günaydın melekcim(günaydınlarrrr)(herkese)melikecim benim mehmetim hayatta okumaz uyku manyağı olduğu için ders çalışması zor geliyo...kadir sürekli kpss ye falan bütün sınavlara giriyo ama bi iş yok
günaydın emniyetin şeker polis eşleri :92::92::92::92::92:
günaydın.............![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın melekcim
oy oy oy cok zarıfsınız aysen bayan![]()
teyzeleri oğlumun ilk dişi çıktı sağ üst köpek dişi ne kadar enteresan bi çoçuk![]()
günaydınlar :92:
iyiyiz tatlım cok sükür sen nasılsınnnasılsınız?![]()
günaydın kusumm ayyy canım yaa inanki ders calışmak zor oluyo bende bu bahar havvasında cok uyurumm ama sınavda tüm gücümü korudum(günaydınlarrrr)(herkese)melikecim benim mehmetim hayatta okumaz uyku manyağı olduğu için ders çalışması zor geliyo...kadir sürekli kpss ye falan bütün sınavlara giriyo ama bi iş yok
günaydın emniyetin şeker polis eşleri :92::92::92::92::92:
oyy maşallahhh bebişine.zor oldumu çıkması hasta falan oluyormuş ya bebişler bizimkininde ağzının suyu akıp duruyor yaa sulu ağızlı bi oğlum var
meloşşşşşşşş nasılsın tatlım? akşam karnım çok gerilmişti..bebek sanki kafasını sol tarafıma yapıştırmış gibiydi..çok endişe ettim ya...ama normalmiş sanırım..vucüt kasılmalara kendini hazırlıyor sanırım...sendede oluyormu böyle şeyler canım ya...?![]()
yok melekcim cok kolay oldu darısı senın tosuna olur ıns kolay kolay cıkar dıslerınız bu arada facede aldın mı mesajımısana bı numara verecegım aslında orası anneler gorev basına yanı emzırmeyle ılgılı beslenme uzmanlarının bulundugu bı yer kafana takılan bısey olursa ay ay neler vermen gerektıgını sorarsın bu ılac konusundada bılgılerı var mı bılmıyorum ama bı sansını dene ıstersen 08002117072 ücretsiz danısma hattı
meloş kız eşim aradı senle konuşurken diyorum meloşla konuşuyodum
hayrola sabah sabah rüyanızdamı gördünüz birbirnizi
hee dedim rüyalarda buluşuyoz artık![]()