Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canım .birşey soracağım bu konuda tecrüben vardır herhalde bebişlerinden benim oğluşum hasta oldu doktor öksürük şurubu ve antibiyotik verdi ama komşularım alma dediler bebek daha 2aylıjk kaldıramaz falan diye.netten araştırdımda öksürük şurubu verilmez diyo kafam karıştı yaa eşimde çalışıyo başka hastahaneyede götüremiyorum napim bn alimmi ilaçları yaa
neyse canlar ben kalkıyorum
işler ellerimden öper akşam annemler geliyo annnecime çeşit çeşit yemekler edem![]()
iyi canım sen nasılsın
antepe yaz gelmiştir artık biz hala yaz maz göremedik :95:
neyse canlar ben kalkıyorum
işler ellerimden öper akşam annemler geliyo annnecime çeşit çeşit yemekler edem![]()
yok melekcim cok kolay oldu darısı senın tosuna olur ıns kolay kolay cıkar dıslerınız bu arada facede aldın mı mesajımısana bı numara verecegım aslında orası anneler gorev basına yanı emzırmeyle ılgılı beslenme uzmanlarının bulundugu bı yer kafana takılan bısey olursa ay ay neler vermen gerektıgını sorarsın bu ılac konusundada bılgılerı var mı bılmıyorum ama bı sansını dene ıstersen 08002117072 ücretsiz danısma hattı
anam gözlerim yeşerdi bugun kalabalıgız![]()
aminnn inşalalh bizimde sorunsuz çıkıverir.yok canım yaa msj falan gelmedi bana k bakma çıkartamamıştım baştan seni.ilgin için saol canım alayım bakalım numarayıda inşallah işime yarar tatlım
maşallahhh diyekkk bacinekkkkk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
he diyek bacinek
topiğimize bacineğin bacineğinden 41kere maşallah![]()
neyse sekerler ben sımdı kacıyom bıraz ısım var sonra yıne gelırım bugun eşim gececi aksam gelırım gelenım olmazsa
hoşgeldin leyloşummm![]()
![]()
bende yok yok kuzusum hiç sölemeyim korkarsın şimdii![]()
![]()
hepsi normal bacımm ben soruyom dr beye çünkü her cevabı ölee kuzularımız iyi inşş rahat ol özellikle sag tarafta benim oglusumda yapışıyo resmen elimle düzeltiom rahatsız ettigindeeşimde dio sag tarafa daha geniş ya orda rahat ediyo demekki hayatım dio
![]()
![]()
![]()
Hanımlar merhaba
Benim de erkek arkadaşım polis, ben ise İstanbul'da özelde çalışıyorum. Şu an kendisi doğu şark görevini yapıyor. 2012 de İstanbul'a dönüş yapacak.
Bu ay babamı ikna edebilirsem isteme ve nişan olacak ama babam çok gönülsüz.
Polislere karşı da önyargılı...
Sizce polis eşi olmak nasıl ve İstanbul'da yaşıyorsanız geçinme durumunuz nasıl? Maddi ve manevi yönden soruyorum... :44:
yaramazlar bizi endişelendiriyorlar ya...
![]()
hoşgeldin canım öncelikle
hakkında hayırlısı olsun diyorum cünkü baban var arada önce senin mutlulugun tabiki onu düşünmüyosa istemiyosa çok sorun cıkar gibi geldi şimdi bana bide yarın sen mutsuz olsan dicek ben demedim mi sana bilemedim şimdi bedne ne diyecegimi dogrusu
polis eşi olmak herseyden önce gıurur vericidir sadece bunu sölim ve harika bir duygu bende severek evlendim eşimle işimi gücümü ailemi hep geride bıraktım suanda onun görev yerindeyiz ve rabbime şükürler olsun ki hem güzel sekilde geciniyoruz tek mamaşlıyız suanda ve çok mutluyuz..
inşş babanda ikna olur sevdigine kavusursun tatlım benim![]()
![]()
![]()
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Babam çok zorluk yaşayacağımı düşünüyor ama biz 10 aydır birlikteyiz ve çok mutluyum. Babamla 2 defa konuştuk şimdilik biraz duruldu gibi, ama gene de çok da gönüllü değil.
Babamın karşı çıkış sebeplerinin başında erkek arkadaşımın mesleği geliyor bir de bazı kuruntuları...
Ben mutlu olacağıma çok eminken babam kuruntu yapmakla meşgul. Umarım onu ikna edebiliriz ve bir gün ben de sizin aranızda sohbette bulunurum
Bebeğiniz hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün...
Seninki de büyük fedakarlık gerçekten, erkek arkadaşım da benim için buraya yerleşecek çünkü işim iyi ve memnunum, ayrıca özel sektör olduğu için başka yerde iş bulamayabilirim...
Hayırlısı Allah'tan...