Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar yeni gelenler de hoş geldiii
nasılsınız görüşmeyeli....
Hanımlar merhaba
Benim de erkek arkadaşım polis, ben ise İstanbul'da özelde çalışıyorum. Şu an kendisi doğu şark görevini yapıyor. 2012 de İstanbul'a dönüş yapacak.
Bu ay babamı ikna edebilirsem isteme ve nişan olacak ama babam çok gönülsüz.
Polislere karşı da önyargılı...
Sizce polis eşi olmak nasıl ve İstanbul'da yaşıyorsanız geçinme durumunuz nasıl? Maddi ve manevi yönden soruyorum... :44:
mrb canım hoşgeldin
iyiyiz çok şükür sen nasılsın tatlısım![]()
![]()
merhaba arkadaşlar yeni gelenler de hoş geldiii
nasılsınız görüşmeyeli....
toparlanmaya çalışıyorum tatlım nolsun...
Merhaba canım nasılsın ?
nasıl olayım tatlım idare ediyorum bebişimi kaybettim kalbi durdu ve düşük yaptım hala dr. gidip geliyorum parça kalmasın diye hap kullanıyorum moralim bozuk...
sen napıyon gülüm...
Hanımlar merhaba
Benim de erkek arkadaşım polis, ben ise İstanbul'da özelde çalışıyorum. Şu an kendisi doğu şark görevini yapıyor. 2012 de İstanbul'a dönüş yapacak.
Sizce polis eşi olmak nasıl ve İstanbul'da yaşıyorsanız geçinme durumunuz nasıl? Maddi ve manevi yönden soruyorum... :44:
ayyy canım benimmm ne zaman oldu yaaa çok üzüldüm inankiiii![]()
nasıl olayım tatlım idare ediyorum bebişimi kaybettim kalbi durdu ve düşük yaptım hala dr. gidip geliyorum parça kalmasın diye hap kullanıyorum moralim bozuk...
sen napıyon gülüm...
perşembe günü oldu canım Rabbim kimsenin başına vermesin çok zor...
sen napıyon gülüm...
ÇOk geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allahın takdiri demek böyleymiş kendinede dikkat et canım.. İnşallah en kısa sürede yendicen Allah gönlüne göre verir...
sen napıyon gülüm...
sen napıyon gülüm...
canımmm çok üzüldüm şimdi gördümbenimde bebeğimin kalbi durmuştu mahvetmişti bizi üzüntüden rabbim sabır versin sana hayırlısı buymuş tatlım rabbim verdi rabbim aldı
ayy canım benim yaa kıyamam inanki çok üzüldüm kuzum cok gecmiş olsun rabbim bida yasatmasın inşş saglıcakla tekrar bebişin seninle olur bende düşük yapmıstım o geldi aklıma çok aglamıştım ve tam 15 sonra tekrar hamiş oldum inşş seninki kısa sürer de yeniden kuzuna kavusursun![]()
![]()
![]()
![]()
ÇOk geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allahın takdiri demek böyleymiş kendinede dikkat et canım...
İnşallah en kısa sürede yendicen Allah gönlüne göre verir...
ÇOk geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allahın takdiri demek böyleymiş kendinede dikkat et canım.. İnşallah en kısa sürede yendicen Allah gönlüne göre verir...
çok geçmişolsun canım....allah sabır versin.eminim çok zordur........
![]()
sağolun canım arkadaşlarım. Taktir ilahi napalım her şeyin hayırlısı biliyorsunuz zaten kanamam vardı perşembe günü felaket arttı ve çok ağrı yaptı kendi kendine düştü sonra dr. hap verdi cytotec diye günde 4 tane içiyorum içerdeki parçaları atıyormuş. Bir de antibiyotik verdi. cuma kontrole çağırdı inş. içerde bişi kalmamıştır kürtaj yaparlar diye korkuyorum.
Hanımlar merhaba
ınan bu yazıyı okuyunca gozyaslarımı tutamadım rabbım sabır versın canım kımseye yasatmasın uzulme rabbım saglıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun aklı fıkrı yerınde guzel evlatlar nasıp eder yıne
canım yaasizleri hiç üzmek istemem ama napim paylaşmak istedim. inş. şu kanamalarımda biter dr. içeri temiz derde kürtaj demesin inş. korkuyorum çünkü kürtajdan...