• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bu arada kızlar ben halen adet olmadım ve dün idrar testi yaptım negatif neden adet olmadım ya offf :26::26:

tatlım mrb hoşgeldin aramıza eşimde doğu görevinde bende özel sektörde çalışıyorum ve gayet güzel geçiniyoruz tatlım..bizde eşimle 2 yıl konuştuk ailem karşı çıktı..hele babam asla olmaz dedi..ama ilk kendisini tanıştırdım biraz daha ılımlı oldu..şimdi en az benim kadar seviyor eşimi...polislerin sinir stresi görevlerinden kaynaklanıyo her gün laf anlamaz kaç insanla karşı karşıya geliyolar...ama eve gelince herşey kapının dışında kalıyo...güler yüzle sıcak yemekle karşılarsan no problem...
zorlukları var tabi plan yapamazsın çünkü hangi saatte gelip hangi saatte göreve gideceği belli olmaz..
benim de eşiminde ayrıca 2. evliliği keşke ilk evliliğimi şimdi ki eşimle yapsaydım diyorum hep..onu çok seviyorum ...
Rabbim benimle beraber topikteki tüm arkadaşların kocalarını korusun ve mutluluğumuzu daim etsin..seni de kısa sürede sevdiğine kavuştursun inşallah...

Sağolasın tatlım. :71: Umarım bizim evliliğimiz de sizinki gibi mutlu son ile başlar :69:
Umarım bir ömür mutlu olursunuz çok teşekkürler... Sayenizde çok daha cesaretleniyorum.

Aslında açık konuşmak gerekirse bizim aramızda mezhep ayrılığı var. Babam bunu ve mesleği sorun ediyor.
Hatta polislerin şiddet eğilimli olduğundan bahsetti... Buna inanmak istemiyorum.
Tamam çok zor meslek ama başa gelen çekilir birbirimize destek olursak aşarız diye düşündük hep.
Ona göre özel sektörden kendi mezhebimde biriyle evlenmeliyim...
Şimdilik karşı çıkıyor gibi ama annem ve kardeşim benden taraflar.
İkisi de erkek arkadaşımı çok sevdiler ama babam işte... Tanışmayı bile kabul etmiyor :19:

Teşekkür ederim hazalha.
Ben de böyle düşünüyorum geçinmek bizim elimizde biraz da. Babam kabul etse hemen tanıştıracağım da...
Kabul etmedi söyledik.
Çocukcağız annesini de alıp gelmişti duruma göre babasını da çağırıp tanışacaktık toplu.
Ama babamın inadını kıramadık :25:
Meslek açısından şöyle çekincesi var:
Çok sinirli olur sana zarar verir vs vs...
Bu tarz şeyler. :19:

Teşekkür ederim melekmehmet.
Geçiminizin iyi olduğundan bahsetmişsin nerede yaşıyorsunuz İstanbul'da merak ediyorum...
Babam 2 maaş da olsa gün gelecek çocuğun olacak işten ayrılıp ona bakacaksın hem ev kirası, hem bebek nasıl geçineceksiniz diyor... Çözüm bulamıyorum inanın... :50:
Çok sıkıştırıyor beni... Bunaldım. :25:

Sağolasın canım, Allah söyletmiş olsun nolur ya... :1:
Haklısın önemli olan parayı doğru idare edebilmek...
Bunu başarabileceğimi düşünüyorum çünkü eğer istersem çok iyi para biriktiriyorum. :31:

canım sonucta hepimiz kardeşiz mezhep ayrılıgı yüzünden ayrılan cok yani böle aileler karsı cıkıyo evlenilsede sorun devam ediyo dilerim ki inş sizde asarsınız bunu :34:
şiddet mii yok kusumm yaa ben çok şükür rabbime öle bişisini görmedim görsem olabilir yazarım inanki allah razı olsun kocişimden hayatta en son yapacagı seydir bu hiç görmedim hem ne diye yapıcakmış ki söle bişi var onlar zaten kanun adamı kanun içindeler meslekleride öle ve artık kadına siddetin cezası ne yönde herkes bilio ve devlet su son kadın ölümlerinden sonra daha bi hasssaslaştı bu konusda afedersin söle bi söz vardı dayak siddet esege uygulanır die artık ona bile yasak cünkü hayvan hakları var o yüzden öle bişiolucagını aslaa düşünme hem sen severek evleniceksin böle bişi kolay kolay olmaz kuzucum rahat ol inşş babacında razı olur kavusursunuz ben hep dualarımda derim valla rabbim tüm sevenleri kavustur sen die (amin) :29: :38: :38:
kızlarrrrrrr selammmmmmm nasılsınız eşim bu hafta erken geliyor pek gelemedim umarım iyisinizdir rutin kan vermeye devam ediyorum bende yarın 3. kan verişim inş değerimde yine düşüş wardır dua edin olurmu cok korkuyorum:18:
emsalsiz seninle aralık 2011 topiğinde yazışmıstık hatırlarsan cok ama cok üzüldüm senin için :14: :14: geçmiş olsun umarım kısa zamanda tekrar hamile kalırsın :71: :71: benim bebiş kürtajla alındı ve şimdi mol gebelik teşhisi konuldu bununla ugrasıp duruyorum Allahım kimselere yaşatmasın
slm canımm neyin var anlamadım ben gecmiş olsun yinede :26:
cnm çok geçmiş olsun..inşallah miniğin en kısa sürede eski sağlığına kavuşur..

maşallah cnm hadi gözün aydın...:66::66::66:

slm hoşgeldinnnnnnn :3:

hayırlı olsun yeni işin cnm....

maşallah oğluşuna :1:

burdayım tatlım bugün işlerim çok yoğundu ara ara okudum anca şimdi yazabiliyorum tatlım..

tatlım mrb hoşgeldin aramıza eşimde doğu görevinde bende özel sektörde çalışıyorum ve gayet güzel geçiniyoruz tatlım..bizde eşimle 2 yıl konuştuk ailem karşı çıktı..hele babam asla olmaz dedi..ama ilk kendisini tanıştırdım biraz daha ılımlı oldu..şimdi en az benim kadar seviyor eşimi...polislerin sinir stresi görevlerinden kaynaklanıyo her gün laf anlamaz kaç insanla karşı karşıya geliyolar...ama eve gelince herşey kapının dışında kalıyo...güler yüzle sıcak yemekle karşılarsan no problem...
zorlukları var tabi plan yapamazsın çünkü hangi saatte gelip hangi saatte göreve gideceği belli olmaz..
benim de eşiminde ayrıca 2. evliliği keşke ilk evliliğimi şimdi ki eşimle yapsaydım diyorum hep..onu çok seviyorum ...
Rabbim benimle beraber topikteki tüm arkadaşların kocalarını korusun ve mutluluğumuzu daim etsin..seni de kısa sürede sevdiğine kavuştursun inşallah...

cnm seni çok merak ettim ....

ahh cnm benim inan ki çok üzüldüm okuyunca Rabbim sabır versin sana..inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir bebişin..

bu arada kızlar ben halen adet olmadım ve dün idrar testi yaptım negatif neden adet olmadım ya offf :26::26:

çok tesekkürler bebişim benimmm allah kolaylık versin işlerinde fazla yorma kendini kuzucumm :29: :38: :38:
kac gün gecti canım sen bu ay klomen almıştın dimii dur acele etme bakimm inşş bebişin seninledir :nazar: :emir_bebek: :16:

nasıl olayım tatlım idare ediyorum bebişimi kaybettim kalbi durdu ve düşük yaptım hala dr. gidip geliyorum parça kalmasın diye hap kullanıyorum moralim bozuk...

sen napıyon gülüm...

geçmiş olsun canım ya rabbim bir daha yaşatmasın inşl ,Allah ın takdiri canım sabır versin...:25:

kızlarrrrrrr selammmmmmm nasılsınız eşim bu hafta erken geliyor pek gelemedim umarım iyisinizdir rutin kan vermeye devam ediyorum bende yarın 3. kan verişim inş değerimde yine düşüş wardır dua edin olurmu cok korkuyorum:18:
emsalsiz seninle aralık 2011 topiğinde yazışmıstık hatırlarsan cok ama cok üzüldüm senin için :14: :14: geçmiş olsun umarım kısa zamanda tekrar hamile kalırsın :71: :71: benim bebiş kürtajla alındı ve şimdi mol gebelik teşhisi konuldu bununla ugrasıp duruyorum Allahım kimselere yaşatmasın

evet canım hatırladım seni çok geçmiş olsun sanada rabbim bir daha kötü şeyler yaşatmasın inş. hani derlerya düşmanıma bile bende hala düzelemedim cumaya gidip bakıcaz hala tedirginim inş. kürtaj olmadan biter kapanır bu konu çok yıprandım çünkü...

emsalsiz canım rabbim şifa ve sabır versin sana :43:
demekki yiyecek ekmeği yokmuş dünyada ahirettede şefaatçin olacak inşlh
umarım kürtaja felanda gerek kalmaz :70:

saol canım Allah razı olsun aynen öyle gülüm napalım meleğim diğer dünyada bizimle olur inş.
cnm seni çok merak ettim ....

ahh cnm benim inan ki çok üzüldüm okuyunca Rabbim sabır versin sana..inşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir bebişin..

Saol gülüm inş. bir daha yaşamam böyle bir olay kimsede yaşamaz... bu sene şark bekliyoruz taşınmaydı yeni bir iş ortamıydı kafam biraz dağılır inş. ikinci bebiş düşüncesi şuan çok uzak gözüm korktu sanırım:61:

geçmiş olsun canım ya rabbim bir daha yaşatmasın inşl ,Allah ın takdiri canım sabır versin...:25:

saol canım benim...:70:

tesekkürler tatlım iyi çok şükürrr kuzum arada tekmeliyo hıckırıyo okadaa :nazar: :emir_bebek: :1:
ama tüm gün uyudu sanırım gece uyutmıcak beni :69:

oooo gece uyutmazsa doğunca da öyle olmaz inşallah yeğenimm öyleydi ablam hamileyken ilk doğduğunda gece çoook az yatardı şimdide çok çok uyanır inş seninde öyle olmaz canımm çok zor oluyo:44:

oooo gece uyutmazsa doğunca da öyle olmaz inşallah yeğenimm öyleydi ablam hamileyken ilk doğduğunda gece çoook az yatardı şimdide çok çok uyanır inş seninde öyle olmaz canımm çok zor oluyo:44:

inşş canım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun :34:
sen evlimisin hangi sehirdesin canım :26:

nikahımız oldu ama düğünümüz 37 gün sonra canım elazığdayım ama bu yıl şark gelecek mi gelmeyecek mi tam belli değil gelmezse ist.da kalacaz mecburi görev sen neredesin?

hayırlı ugurlu olsun canım mutluluklar :16:
bende malatyadayımm yakın olucaz senlee:34:

inşş canım burası hiç dogu gibi deil valla çok güzel bi sehir gel bekleriz kuzum :29: :38:

ayyy inşallah canım innşallah sen hamilesin dualrında bana da yer ayırır mısın anneme yakına gelmek için elazığlıyız diye malatya biraz sorun oluyo bizim için vermiyolar torpil gerekiyo diye biliyorum:43:

ayyy inşallah canım innşallah sen hamilesin dualrında bana da yer ayırır mısın anneme yakına gelmek için elazığlıyız diye malatya biraz sorun oluyo bizim için vermiyolar torpil gerekiyo diye biliyorum:43:

tabikii ederim senin için dua canım inşş hayırlısıyla gelirsiniz buraya belli mi olur komsu oluruz kusumm :34:
evet canım malesef burası torpilli bi yer bizim de ilk tercihimizde geldik darısıda size olsun inşş :16:

Back
X