• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slmm kızlarrr :3:
anca gelebildim evee gez gez bitmiyooo :5:
yaa su bebiş büyüdü wc sorunumuz çogaldı sinir olmaya basladım iki adım atıom fıssss:17:
neyse budaa gecerr inşşş :84: :24: :24:

sanada hayırlı akşamlar canım nasılsın fazla giremiyorsun galiba denk gelmiyoruz
havalar ısınınca sokaktan ıcerı gıremz oldum canım ya oglumun ılk yazı ya daha emeklemeyede basladı bicirik bırakıyorum sokakta yere toprakta gezınıyo bı de komsular sagolsun bı aradayız nete pek takılamıyorum
hadi yaa durmamış mı kuzum gecmiş olsun :5:

canım bende yumurta tembelligi oldugu için klomen vermişti dr bey kullandım ve söledigi günler calışma yapılıyo çok şükür hamile oldum sonra catlama ignesine hiç gerek yok demişti sanırım gelişip catlayacagını anladıgı için yani kimisinin yumurtası hiç gelişmiyo ve catlama olmuyomus onlara yapılıyomus kuzum :34:

amin kuzum aminnnnn :59:

bende 5 haftalık bebişimi kaybetmiştim de ne kötü günler gecirmiştim tabiki canım ne demek canımızdan bir can nede olsa :43: rabbim bida yasatmasın inşş hayırlısıyla gelsin kuzularımız :59:

evet kuzumm rabbim hayırlısıyla inşş sana, sarıbebişe, ve emsalime hayırlı evlatlar nasip eder :59: :nazar: :emir_bebek: :16:

hoşgeldin lolitammmm naber nasılsın :29: :38:
ne olsun fıstıgım haberler sende emır kaanın gelıs gunu bellı oldu mu
iyi geceler hatunlar nerelerdesiniz???
ben bugün dr gittim adetimin 3. günü usg baktı temiz dedi klomen verdi yine günde 3 kez 5 gün kullancam kontrole gitcem...
meloşum sağol cvplamışsın sorumu ben geçen ay da klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama dr nin dediği günlerde çalışamadık..bi de annemler taşındı ağır işler falan yaptım boşa gitti herşey...
dr eşimden de test istedi neyse ki beni çok üzmeden yarın izinliyim giderim hayatım dedi...inş gider...
dr bu ay da bu şekilde gebelik olmazsa rahim filmi çekicez dedi :52:
zor ve ağrılı bi işlemmiş korkuyom nolur dua edin de bu ay hamiş kalayım :49:
bu arada eve geldim kalan halıları yıkadım büyükleri de yıkamaya göndericem..perdelerimi yıkadım kalan camlarımı sildim bu saat oldu çok yorgunum çokkkkkkkkkkk
dogrumu bılmıyorum ama az sonra asagıdakı lınkte aysene soracagım :1: rahım ıcı fılmden sonra tuler temız ve acıksa hamıle kalan cok oluyormus bılmem dogrumu
canım hakkında hayırlısı olsun inşlh
rahim filmini ben çektirdim canım engin tecrübelerimi paylaşırım seninle :27:
aysen dogrumu sarı bebıse yazdıgım bacım bı arkadasım cektırdı yakın zamanda ona doktor oyle demıs ama garıbımın kocası ılce gorevıne gıdınce ne oldu bılmıyom:1:
Valla yorucu öğleye kadar yatmaya alışmışım erken kalkmak zor geliyor bide akşamdan yemek falan yapmam lazım bugün işlerim çok :50: sen nasılsın canım istanbulum nasıl :52::52:
hayırlı olsun canım baslamıssın ıse ben pek takılamıyorum bu aralar tebrık edemedım nasıl adapte oldun mu

günaydınlar canlar :118:
slm kusum naberrrrrrr:29: :38: :38:
sizede günaydın fıstılar...:16:
Kıyamam ben sana meloşum... Bu gün nereye kaçsam acaba canım avm gezmek istiyor...marmara fform mamı gitsem ist.formamı nerdeyse 1 aydır dışaı gezmeye çıkmadım canım gezip stres atmak istiyo...
sorma kuzum :5: bende bugün öglen bi arkadasımla bulustum oda bebiş istiyo benim doktora götürdüm bakalım inşş rabbim isteyen herkese nasip eder :nazar: :emir_bebek: :69:
sonra dısarda dolaştık yemek yedik bize geldik ortak bi arkadasımız daha vardı oda geldi bize 3 ledik :7:
neyse sonra aksam oldu esler geldi yemek yedik avm ye gectik ordanda cay bahcesine :34:
napalım gurbetlik anca böle güzel geciyoo :16:
günaydınn canımmm:)ayy kıyamam sana 2canla daha bi zorlaşıyo tabiki sıcakları çekmek az kaldı bebişim biraz daha rahatlıcan bebişin doğunca

sanada günaydınlarr canım nasılsınnn

ikisinede git canım benimm günün tadını çıkar :10:
inşş melegimm yaaa bi görsenn gece uyandırıyo artık sıcaklar bizi :59:
ne güzel iki ögretmen komsum dogurdu kurtuldu ben sıcaga kaldım hakkımızda hayırlsıı olsun :25:
hu huuuu kızlarr iyi akşamlarrrr ne var ne yok görüşemedik bi kaç gündür:97:
slm tatlım naber nasılsın :16:
iyi akşamlarrrr
neden kimsecikler yok ?????
slm kusum :3:
ben gezmedeydimm yinee :34:
gel meloşum bingöl serin ben seni uyuturum

iyi geceler ortaaaaam:52:

beni de götür benide:52:bayılırım avm gezmeye :52::52::52:ama istanbul söz konusu olunca avm degıl istanbulu görsem yeter

ayy bacinekkk hemen geliyoz oglusumla bari bugece serin yatalım yaaaa :10: :nazar: :emir_bebek: :1:

slmm kızlarrr :3:
anca gelebildim evee gez gez bitmiyooo :5:
yaa su bebiş büyüdü wc sorunumuz çogaldı sinir olmaya basladım iki adım atıom fıssss:17:
neyse budaa gecerr inşşş :84: :24: :24:
:60:ben biliriiiiiiiiiiiiiimmmm o ne zordur o hele gece uykunun en tatlı yerınde gelınce:60:
götürmem mi kuzum sen yeter ki gezme de bende :10:

ablam ıstanbulda calısırken acıbademde bı karakoldaydı ona gıtmıstım hala tadı damagımda:60: ama ondan once unv.deyken tarıh bolumunun duzenledıgı bı ıstanbul gezımız olmustu o hele bambaskaydı tarıhı yerlerı tarıhcılerle gezmek cok baska oluyor avm.lerıde avm gezmeyı sevenlerle gezmek ıse paha bıcılemez :60:

havalar ısınınca sokaktan ıcerı gıremz oldum canım ya oglumun ılk yazı ya daha emeklemeyede basladı bicirik bırakıyorum sokakta yere toprakta gezınıyo bı de komsular sagolsun bı aradayız nete pek takılamıyorum

ne olsun fıstıgım haberler sende emır kaanın gelıs gunu bellı oldu mu

dogrumu bılmıyorum ama az sonra asagıdakı lınkte aysene soracagım :1: rahım ıcı fılmden sonra tuler temız ve acıksa hamıle kalan cok oluyormus bılmem dogrumu

aysen dogrumu sarı bebıse yazdıgım bacım bı arkadasım cektırdı yakın zamanda ona doktor oyle demıs ama garıbımın kocası ılce gorevıne gıdınce ne oldu bılmıyom:1:

hayırlı olsun canım baslamıssın ıse ben pek takılamıyorum bu aralar tebrık edemedım nasıl adapte oldun mu

ayy kusum vallaa normalde bi aksilik olmazsa temmuz 14 gibi yani temmuz ayı girince heran tetikte durcaz demek allahım inşş hayırlısıyla agrısız acısız kuzusum gelir beni fazla yormaz die dua ediyom sizde edin olurmu canımsınızzz :29: :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

:60:ben biliriiiiiiiiiiiiiimmmm o ne zordur o hele gece uykunun en tatlı yerınde gelınce:60:

ablam ıstanbulda calısırken acıbademde bı karakoldaydı ona gıtmıstım hala tadı damagımda:60: ama ondan once unv.deyken tarıh bolumunun duzenledıgı bı ıstanbul gezımız olmustu o hele bambaskaydı tarıhı yerlerı tarıhcılerle gezmek cok baska oluyor avm.lerıde avm gezmeyı sevenlerle gezmek ıse paha bıcılemez :60:

ayy sorma kuzu yaa ne anılar bıraktı bu durum bendee az önce öldümm dısardan eve gelemedim eşim soalsun polisevine durdu da wc.ye koştumm ayy allahım kimseyi darda bırakmasın böleee :17: :27:

sorma kuzum :5: bende bugün öglen bi arkadasımla bulustum oda bebiş istiyo benim doktora götürdüm bakalım inşş rabbim isteyen herkese nasip eder :nazar: :emir_bebek: :69:
sonra dısarda dolaştık yemek yedik bize geldik ortak bi arkadasımız daha vardı oda geldi bize 3 ledik :7:
neyse sonra aksam oldu esler geldi yemek yedik avm ye gectik ordanda cay bahcesine :34:

ne güzel iki ögretmen komsum dogurdu kurtuldu ben sıcaga kaldım hakkımızda hayırlsıı olsun :25:

ayy bacinekkk hemen geliyoz oglusumla bari bugece serin yatalım yaaaa :10: :nazar: :emir_bebek: :1:

gel gel sımdı ustumde tısort onun ustunde kazak onun ustunde hırka var balkonda oturduk arkadasım vardı ıcerı gecınce bıle kapılar kapalı oldugu halde cıkarma gereksınımı duymadım

ayy kusum vallaa normalde bi aksilik olmazsa temmuz 14 gibi yani temmuz ayı girince heran tetikte durcaz demek allahım inşş hayırlısıyla agrısız acısız kuzusum gelir beni fazla yormaz die dua ediyom sizde edin olurmu canımsınızzz :29: :nazar: :emir_bebek: :38: :38:

etmem mı bacinek ayıpsın agrısız sızısız en hayırlı sekılde dogum yapmayı nasıp etsın rabbım ben hep normal dogum dıye paraladım kendımı 32.haftada bebegı alabılırız deyınce doktor daha cok kucuk kuveze gırme olayı var dıye panıkledım sonra doktorum bana panıklıyorum dıye bısey soylemedı normal olamayacagını megerse bılıyormus ama sancım gelcegını beklemıyordu sanırım hem sancı cekıp hem sezeryanla dogum yapmak hıc kolay olmadı rabbım tum hamıslere kolay dogum nasıp etsın normal dogum herkes ıcın en guzelı ama anladım kı normal olsun dıye dua etmek yerıne en hayırlı saglıklı seklı ne ıse o olsun dıye dua etmek daha guzelmıs sende oyle dua et canım benım

tarihi yerleri gezmeyi bende çok seviyorum.Dediğin gibi bir de tarihçi varsa o yerle ilgili bilinmedik bir sürü şey anlatır ...

Günaydın herkese ...Hayırlı cumalar sarıbeybi cuma duasını bekliyorum şekerim...

herkese hayırlı cumalar alalhım hepinizin dualarını kabul etsin inşallah gönlünüzden ne geçiyor allahım onları sizlere versinn

gel gel sımdı ustumde tısort onun ustunde kazak onun ustunde hırka var balkonda oturduk arkadasım vardı ıcerı gecınce bıle kapılar kapalı oldugu halde cıkarma gereksınımı duymadım

demek havaalr hala normal seyirlerde ben gelkene kadar soğur heralde kuşummm iyice :34:

hadi yaa desene beya serinmiş orası kuzumm iyimiş vallaa yanıyomm ben yaa su gece uykusundan sogudum iyiceee :5:
etmem mı bacinek ayıpsın agrısız sızısız en hayırlı sekılde dogum yapmayı nasıp etsın rabbım ben hep normal dogum dıye paraladım kendımı 32.haftada bebegı alabılırız deyınce doktor daha cok kucuk kuveze gırme olayı var dıye panıkledım sonra doktorum bana panıklıyorum dıye bısey soylemedı normal olamayacagını megerse bılıyormus ama sancım gelcegını beklemıyordu sanırım hem sancı cekıp hem sezeryanla dogum yapmak hıc kolay olmadı rabbım tum hamıslere kolay dogum nasıp etsın normal dogum herkes ıcın en guzelı ama anladım kı normal olsun dıye dua etmek yerıne en hayırlı saglıklı seklı ne ıse o olsun dıye dua etmek daha guzelmıs sende oyle dua et canım benım
allah razı olsun canım benimm inşsaglıcakla gelir kuzusum bende öle diom inanki hakkımızda hayırlısı nasıl olucaksa öle olalım inşş :nazar: :emir_bebek: :69: :38:
herkese hayırlı cumalar alalhım hepinizin dualarını kabul etsin inşallah gönlünüzden ne geçiyor allahım onları sizlere versinn

demek havaalr hala normal seyirlerde ben gelkene kadar soğur heralde kuşummm iyice :34:

hoşgeldin tatlım benim :71:
amin kusumm rabbim seninde güzel gönlüne göre versin inşş umarım iyisindir çok öpüyorum seni :29: :38:

hadi yaa desene beya serinmiş orası kuzumm iyimiş vallaa yanıyomm ben yaa su gece uykusundan sogudum iyiceee :5:

allah razı olsun canım benimm inşsaglıcakla gelir kuzusum bende öle diom inanki hakkımızda hayırlısı nasıl olucaksa öle olalım inşş :nazar: :emir_bebek: :69: :38:

hoşgeldin tatlım benim :71:
amin kusumm rabbim seninde güzel gönlüne göre versin inşş umarım iyisindir çok öpüyorum seni :29: :38:

amin kuşumm iyi olmaya çalışıyorum işdir düğündür hayat devam ediyor sen istemesende ama hala kabullenmiş değilim allahımdan sabır diliyorum sadece
senin doğumada az kalmış hayırlısıyla doğsunda bu sıkıntılar unutulur giderrr annelik böyle birşey işte rahme düştüpğü andann itibaren başlıyor emek

amin kuşumm iyi olmaya çalışıyorum işdir düğündür hayat devam ediyor sen istemesende ama hala kabullenmiş değilim allahımdan sabır diliyorum sadece
senin doğumada az kalmış hayırlısıyla doğsunda bu sıkıntılar unutulur giderrr annelik böyle birşey işte rahme düştüpğü andann itibaren başlıyor emek

aynen öle canım rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşşş :nazar: :emir_bebek: :69:

canım sen nasılsın kendi derdimden seni soramadım sıkıntılı günler demiştin geçmişide pek okuyamadım açıkçası,hayırdır ne oldu

bebeğimi kaybettim canım 9 haftalıkken düşük yaptım çok şükür şimdi biraz daha iyiyim ...

sanada canım benim naber nasılsın :29: :38:

çok şükür gülüm nolsun iş güç uğraşıyorum evi toplamaya başladım ufaktan ufağa pazartesini bekliyorum şarklar açıklansında önümüzü görelim... Sen nasılsın napıyosun sıcakla aran nasıl?

ayyy günaydınnn mı desem saat 12olmuş :33:kociş gidince oğlumu koynuma alıp sarılıp yatıyoruz uyuyo bnle birlikte şimdi uyandık ii oldu vallaha...:55::78:sanada hayırlı cumalar güzelim benim
maşallah maşallah biz öğlen yemeğini yiyeceğiz hatun oğluşuyla yeni kalkıyor sizede tünaydınlarrrrrrr
bebeğimi kaybettim canım 9 haftalıkken düşük yaptım çok şükür şimdi biraz daha iyiyim ...

çok şükür gülüm nolsun iş güç uğraşıyorum evi toplamaya başladım ufaktan ufağa pazartesini bekliyorum şarklar açıklansında önümüzü görelim... Sen nasılsın napıyosun sıcakla aran nasıl?

oooo canım benim yaaaa allahım hayırlısıyla sağlıklı çocukllar verir inşallah
geçen gün hocadan dinledim düşen çocuklarınıza sakın üzülmeyin dedi onlar öbür dünyada anne ve babalarının şefaatçisi olacak ve onları karşılıyacakalr dedi

Back
X