Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese hayırlı cumalar...
nasılsınız bakalım emniyetin gülleri
ben işteyim çalışıyorum eve gidiyorum temizlik yapıyorum uyuyorum
ayrıca bugün evlilik yıldönümümüz tam 1 yıl oldu ya ne çabuk geçti inanamıyorum
eşim pek kutlama havasında değil o yüzden bozukum birazcık..bakalım akşam neler olacak...
ya gece mutlu bitecek ya da çıngar çıkacak![]()
eşim pek kutlama havasında değil o yüzden bozukum birazcık..bakalım akşam neler olacak...
hayırlı camalar güzelim.çalışınca daha bi zor oluyor dimi canım yaaa...yaa şaka gibi ama zaman geçiyo işte bitanem inş. ii şeyler olurr akşamaaaa neler yapmayı düşünüyorsun
oo ne güzel rabbim mutlu nice seneler nasip etsin erkekler pek anlamaz böyle şeylerden be şekerim takma senin bir planın varmı süpriz yapmayı düşünüyormusun..
bebeğimi kaybettim canım 9 haftalıkken düşük yaptım çok şükür şimdi biraz daha iyiyim ...
canım başın sağolsun Allah sabır versin bende 2 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda ölmüştü moralini bozmamaya çalış olur mu düşündükçe daha kötü oluyorsun
günaydınnn sekerlerrrrr hayırlı cumalarrrrr![]()
![]()
herkese hayırlı cumalar alalhım hepinizin dualarını kabul etsin inşallah gönlünüzden ne geçiyor allahım onları sizlere versinn
sanada hayırlı cumalar canııımmm![]()
hayırlı cumalar...............![]()
hayırlı cumalarr
caponum yeni okudum canım başın sağolsun
herkese hayırlı cumalar ...
sağolun canlarım...
ben ona hediye aldım 2 tişört bi de pantolon....bakalım o bana bişi alıcakmı?
bana sordu bi planım yok dedim.bakalım nolucak bilemiyorum...
ben ne yapabilirim ki? aklıma bişi gelmiyo tecrübelerinizden faydalanıyım söleyin bişilerrr![]()
bebeğimi kaybettim canım 9 haftalıkken düşük yaptım çok şükür şimdi biraz daha iyiyim ...
canım başın sağolsun Allah sabır versin bende 2 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim karnımda ölmüştü moralini bozmamaya çalış olur mu düşündükçe daha kötü oluyorsun
saol canım seninde başın saolsun çok geçmiş olsun aynı kaderi yaşamışız seninle benimde bebeğimin kalbi durmuştu. İnş. bir daha yaşamayız Rabbim kimseye yaşatmasın.Gerçektende dediğin gibi düşündükçe daha kötü oluyor...![]()
hayırlı cumalar hanımlar rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşl ....
Saol canım benim naber napıyosun...
bu arada buradaki herkes polis eşimi ne güzel ya:)
ayy ne güzel yaa darısıda emir kaanımla bize olsun inşş teyzoşu
ayyy günaydınnn mı desem saat 12olmuşkociş gidince oğlumu koynuma alıp sarılıp yatıyoruz uyuyo bnle birlikte şimdi uyandık ii oldu vallaha...
:78:sanada hayırlı cumalar güzelim benim
berbatt canımmbebeğimi kaybettim canım 9 haftalıkken düşük yaptım çok şükür şimdi biraz daha iyiyim ...
çok şükür gülüm nolsun iş güç uğraşıyorum evi toplamaya başladım ufaktan ufağa pazartesini bekliyorum şarklar açıklansında önümüzü görelim... Sen nasılsın napıyosun sıcakla aran nasıl?
sanada tatlımmm benimhayırlı cumalar...............![]()
slm hülyacım nasılsın sanada canımmhayırlı cumalarr
caponum yeni okudum canım başın sağolsun
kolay gelsin tatlım benimm sanada sekerimmmherkese hayırlı cumalar...
hayırlı cumalar hanımlar rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşl ....
selamlar canlar
herkesler iyidir inşlh![]()
selam canım.evet polis eşleriyiz............![]()